Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

yasminx tatlım göğüsünün büyüklüğüne göre değişiyor istediğin boya gelince belli bir süre daha kullan uygulama yoğunluğunu azaltarak 1 buçuk hafta filan sonra bırak bende gerileme olmuyor umarım sizde de olmaz

ıntro kaşıntı kesildi ya :S Bir iki gün daha devam edip aynı böyle olursa kremi değiştirsem mi sence?

neyse tatlılarım ben çıkıyorum başka sorusu olan yok sanırım en yakın zamanda görüşmek üzere belli bir süre burada olamayacağımdan dolayı çok önemli sorularınız olursa özel mesaj atarsanız sevinirim çünkü geldiğimde göremeyebilirim giremeyeceğimden dolayı tekrar özür dilerim sizi bu uygulama sırasında yalnız bırakmak istemezdim ama şehir dışına çıkmam lazım

egedenizi tatlım sürekli kaşınmıyor zaten belli bir süre kaşınıyor sabah belki biraz daha kaşınır istersen bir kez daha sür

İyi geceler tatlım :)

Üzüle caım elinde değil ki :) Ayrıca ablana benden mutluluklar :) a.s.

benm yok 1 hafta sonra gelişme olursa söylerim canım geldiğinde.teşekkürler tekrar.

herkese slm bende karışımı 4 gündür deniyorum ama bişi yok fakat ben karışımı çok az yapmışım ondan yeni karışım hazırlrycam gelişmeleri yazarım yaşım 31 eger bende gelişme olursa herkezde olur ayrıca adetim 3. günü yapılan hormon testinden anlayan varmı ben yaptırdım ama gösteremedim kimseye anlayan varsa sormak isterim şimdiden kolay gelsin kızlar

kızlar biz bu kremin içine adaçayı we şerbetçi otunu kaynatıp suyunu karıştırarak kullansak nasıl olurr..ben yurtta ayrı ayrı uğraşamıcam.hatta yağları da karıştırmayı düşünüyorum..tek iş olsun bana.. ben böle yapmayı düşünüyorum da,,ne dersiniz..

ezzoo şöyle diyim otu da kat ki otun içindeki kalan maddeler de kremle 1 gün beklediğinde çıksın çünkü otla yapmanın daha çok etkisi oluyor ben denedim yağları karıştırınca sorun olabilir çünkü kolay kolay cilt ememez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…