• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bu arada içiniz rahatlasın diyim gerileme olur mu diyordunuz 4 gündür ihmal etmek zorunda kaldım uygulamalarımı çeşitli nedenlerden dolyı ancak hiçbir gerileme olmadı hala 100 cm amaaa sakın uygulamanın başlarında yapmayın bunu ben uzun zamandır yapıyorum ondan

ben başladım kaydirigubbakcemile2

karışımı doğru hazırlamışım galiba biraz yanma birazcık da ağrı benzeri bişi var
işe yarıycak galiba alkisalkisalkis

kızlar biz bu kremin içine adaçayı we şerbetçi otunu kaynatıp suyunu karıştırarak kullansak nasıl olurr..ben yurtta ayrı ayrı uğraşamıcam.hatta yağları da karıştırmayı düşünüyorum..tek iş olsun bana.. ben böle yapmayı düşünüyorum da,,ne dersiniz..

cnm ya bende yurtta kalıorm da gerçektn zor olcak karışımı yapnca bana da anlatr msn?

ben de aldım bugün başlayacağım hadi kızlar moral destek herşeyi bekliyoruz :1ninca:

cnm ya bende yurtta kalıorm da gerçektn zor olcak karışımı yapnca bana da anlatr msn?

ewt cnm ya..yurtta çok zor herşey..
ben şimdi kaynattım karışımımı..içinde adaçayı,rezene ve şerbetçi otu war..demlenio yaprakları suda..hatta onu 2 gün bekletmeyi düşünüom..çünkü ben onun sadece suyunu koyucam..yapraklarla uğraşamam yurtta..krem aldım acıbadem die yağsız dedi eczacı ama gayette yağlı :1no2: ben bulamadım yağsız krem :gitme: neyse karıştırıcam bakalım..küç yağı aldım onu katmıcam artık..yağlı yağlı gezemem..duşlardan önce sürücem mecbur yurtta da tam rezalet..her adım için duşa git -tatlicadiarzu- inş işe yarar da değer uğraşlara..

kızlar memelerde sertleşme de oluyor mu, daha diri ve dik yapıyor mu..ben de denemek istiyorum bu formülü ama çok fazla formül söylenmiş.kısaca formülü biri yazabilir mi?
bir de bende avonun göğüs şekillendirici kremi var, onla karıştırıp uygulasam nasıl olur?

kızlar memelerde sertleşme de oluyor mu, daha diri ve dik yapıyor mu..ben de denemek istiyorum bu formülü ama çok fazla formül söylenmiş.kısaca formülü biri yazabilir mi?
bir de bende avonun göğüs şekillendirici kremi var, onla karıştırıp uygulasam nasıl olur?

bendede var önceden kalmış birşeyin yanında vermilerdi mantıklı geldi aslında olabilir mi CADIARZU

Back