Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben sıkı takipteyim bayramdan sonra inşallah başlıycam bayrama nişanlımın ailesi gelicek o yüzden ara vermek istemiyorum...:) başlıycağım garanti sizi gördükçe iyice bi heves geliyo...

SLM ARTKDASLAR BENIM ARKDASIMDA BU GOGUS YUUNDEN BUNALIMDA YENI ERGENLIGE GIRERSINDE HAFIF KABARTI OLURYA O SEKILDE KALDI BUYUMUYO YASI 22 BU FORMULU KONU Acan arkdas dısında uygulayıpta ıse yarayanınınz oldumu bılgı verınde arkdasıma solım oda denesn en azından 1 kac kısı denemıs dıyım ıcım rahat sekılde denesın ya

ebişim tatlım konuyu ben açtım ve herkesin gelişmesini ilgiyle ben takip ediyorum karışımı doğru yapanların hepsinde olumlu gelişmeler oldu ve oluyor ama tamamen doğru yapanlarda :)

zaten çoğumuz yeni başladık kesin bişeyi söylememiz sanırım 1-2 ayı bulur dimi introm.gönül isterki 1 haftada söliim bişe :))

bebus tatlım büyüme bende 3.gün başladı bak bu siteye ağustosun sonuna doğru üye oldum ilk üyeliğimde ya 93 dü ya da o civardaydı tam hatırlamıyorum şu anda daha 1 ay olmadı 100 cm burdan bir arkadaşın 1hafta sonunda 1,5 cm büyümesi oldu yani çok uzun beklemek gerekmiyor :)

introm 6 7 kaşık otu 2.5 kaşık syla kaynattım ve 300gr kreme karıştırdım.şimdilik kıvamı iyi gibi yarına sulanmaz inş.
sence iyimidir miktarları?*

ooo süper :dance:

canım daha önce de yazmıştım hatta ikinci karışımı yaptım biliyorsun,karışımın olduğundan eminim senin gönderdiğin resimdekine benziyor zaten,uygulamaları aynen yapıyorum adaçayını içip masaj yapıyorum otların suyu çıkana kadar yapıyorum gece yatarkende karışım sürüyorum hatta sahura kalktığımda tekrar sürüyorum ama şu var ki bugün gün içinde göğüslerimde hafif bir ağrı oldu sanki emzirme döneminde olduğu gibi..bu iyiye işaretmi bilmem..belki etki edecek ama sizlerinki kadar erken değil...

nemise tatlımkaşıntı oluyorsa eğer sürdüğünde tamamdır karışım doğru ancak çocuk sahibi olmandan dolayı sende gelişim süreci farklı olabilir ona kesin birşey diyemem ama ağrı olması iyiye işaret gelişme olcak demek

ayyyyy az önce ödüm koptu kızlaaarrrr yine yanlış ölçtüm 96 cm çıktı noluyor dedim kalpten gidiyorum ki mezura üzerime yapışmış o yüzden eksik çıkmış anaaa valla ölüyordum ama hala 100 cm :)

delikafadulden delikafadulden

Geçmiş olsun introm

Nese bi sorun yokmuş

şu anda da 1 saat önce sürmüştüm karışımı göğüslerimde hafif bir ağrı var,umarım gelişme olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…