• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

herkese slm bende karışımı 4 gündür deniyorum ama bişi yok fakat ben karışımı çok az yapmışım ondan yeni karışım hazırlrycam gelişmeleri yazarım yaşım 31 eger bende gelişme olursa herkezde olur ayrıca adetim 3. günü yapılan hormon testinden anlayan varmı ben yaptırdım ama gösteremedim kimseye anlayan varsa sormak isterim şimdiden kolay gelsin kızlar

tatlım eğer kaşıntı varsa doğru olmuş demektir ancak otu az katma bol bol kat o testten de 2-3 kez yaptırdım ama anlarım diyemem

sağol tatlım inş biran önce gelcem merakla bekliyorum haberlerinizi özel mesajla bildirirseniz sevinirim yoksa çatlarım :)

slm kızlar bende dün otu aldm we karışımı yaptım çok cıwık oldu beklettm hala cıwık acaba braz daha ot katsam mı?

libnie tatlım suyu mu fazla kattın kaynatırken otu karıştırman pek birşey değiştirmez bence çünkü katarken yine suyla kaynatcan yine usyun olcak yani krem katmayı dene biraz düzelmezse yeniden yap çok cıvık diyorsun düzelmesi zor

ezzoo şöyle diyim otu da kat ki otun içindeki kalan maddeler de kremle 1 gün beklediğinde çıksın çünkü otla yapmanın daha çok etkisi oluyor ben denedim yağları karıştırınca sorun olabilir çünkü kolay kolay cilt ememez

cnm şimdi şöyle bişi war..ben böle tek bi kreme indirgemezsem yurtta yapmıcağımı biliyorm..bırakmamak için de böyle bişey düşünüyorm..

hayırlı yolculuklar bu arada.. kaydirigubbakcemile3

ezzoo tatlım yine de dene sen belki iyi olur o zaman biz de öyle yaparız ama yağ biraz olmaz gibi geliyor bana

cnm zaten her ot her insanda farklı tesir edio bence..o büyütücü kremlere de ondan bir sürü ot özü koyuyorlar..bildiğim herşei karıştırmayı düşündüm bu yüzden..bakalım işe yarar umarım

galiba kremden oldu çünkü çok az su wardı içnde otu tekrar kaynatp bu kez suyunu karışma koymamayı düşünüorm inş olur:Saruboceq:

neyse soru yok sanırım başka hepinize şimiden iyi bayramlar görüşmek dileğiyle gelişmeleri özel mesaj atarsanız sevinirim kızlar kendinize iyi bakın baş baş

Back