- Konu Sahibi IntromTrack
ben sıkı takipteyim bayramdan sonra inşallah başlıycam bayrama nişanlımın ailesi gelicek o yüzden ara vermek istemiyorum...:) başlıycağım garanti sizi gördükçe iyice bi heves geliyo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebus tatlım büyüme bende 3.gün başladı bak bu siteye ağustosun sonuna doğru üye oldum ilk üyeliğimde ya 93 dü ya da o civardaydı tam hatırlamıyorum şu anda daha 1 ay olmadı 100 cm burdan bir arkadaşın 1hafta sonunda 1,5 cm büyümesi oldu yani çok uzun beklemek gerekmiyor :)
tatlım sen bir yerde hata yapıyorsun ya taktım kafaya yarın yola çıkmasan valla karışımı yapıp yollıycam sana adaçayı uygulamalarını yapıyorsun dimi eminsin kremi de masajsız ve bol bol sürüyorsun
ayyyyy az önce ödüm koptu kızlaaarrrr yine yanlış ölçtüm 96 cm çıktı noluyor dedim kalpten gidiyorum ki mezura üzerime yapışmış o yüzden eksik çıkmış anaaa valla ölüyordum ama hala 100 cm :)
nemise tatlımkaşıntı oluyorsa eğer sürdüğünde tamamdır karışım doğru ancak çocuk sahibi olmandan dolayı sende gelişim süreci farklı olabilir ona kesin birşey diyemem ama ağrı olması iyiye işaret gelişme olcak demek