• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

superanne tatlım buz masajını öğleden sonra yap yarım saat sonra en erken de yağları uygula karışımı ve adaçayını da akşam yap :)

pillibebecik mersinde kaldığım için otobüsle yol 1 buçuk 2 saat tutuyor gidiş geliş toplam 4 saati filan buluyor :)

Kumaşla ilgili olsa gerek :roflol:

Ya da bunları rahat rahat giyeceksiniz mesajı mı vermeye çalışıyor ki :roflol:

Yalnız her tarafı adaçayı yaprağı ettim ben de :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bide garip kokuyom yağmur sonrası köy gibi delikafadulden

sana da iyi akşamlar tatlım sürerken biraz zorlayabilir ama hemen alışırsın 1-2 güne en kolayı sağ göğüsüne sol elinle sürüyorsun ya o sırada sağ kolunu göğüsünün altında tut böylece düşenlerin büyük bir bölümü sağ eline düşüyor olacak bolca sür ve masah uygulama sonra bir 15 dk filan bekle ve üstüne askılı bol penye giy niye bilmiyorum ama yarın kollu filan giyince etkisi azalıyor illa askılı olacak :)

çok teşkkür ederim canım ilgin için a.s.

bebus o kadar da kötü kokmuyor kız :)

yemgeç123 hiç önemli değil tatlım başka yardım edebileceğim birşey varsa sorabilirsin :)

INTROMM CANIMM napıyon kız tum topıc sana kaldı gıremedım bı turlu.bende ole otlu otlu oturuyom .yarın yenısını yapıcam ıns
opuyorumnanaktan

hiç önemli değil tatlım işe yarasın yeter bir de nişanlısıyla biran önce evlenir inş diyin tamamdır başka birşey istemem :)

wild_blonde napıyım tatlım ya valla tam 5 dk önce seni düşünüyordum napıyor bu kız diye senin gelişme nasıl gidiyor bakayım kaç cm büyüdüler rapor ver bakem :)

egedenizi annelerin öyle bir huyu var malesef :)

dayanılmazoldu tatlım inş onlar tek başlarına işe yararlar yola çıkmayacak olsam yollıyım dicem ama yarın yoldayım

bebus kremi de ona göre kat tamam mı tatlım krem çok olmasın

Back