Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım sen bir yerde hata yapıyorsun ya taktım kafaya yarın yola çıkmasan valla karışımı yapıp yollıycam sana adaçayı uygulamalarını yapıyorsun dimi eminsin kremi de masajsız ve bol bol sürüyorsun

ben 4 gundur yapıyorum bı gelısme yok kasıntıda yokcok canım sıkılıyor ıntrocum sende kac gun sonra etkısını gostermeye baslamıstı?

tatlım burda bir konu vardı şerbetçiotuyla ilgili konuyu açtığımda da yazmıştım hemen zaten o arkadaş bunun bir farklısını anlatıyorsu şerbetçiotu kozalakekstresi ile kremi karıştırın diyordu ama bu kozalakekstresini sadece bira fabrikalarında bulabiliyor muşuz o yüzden ben de böylesini denedim başka kimseden de duymamıştım adaçayıyla da kendim birleştirdim ve gördüm ki adaçayıyla daha etkili

hoşbulduk bebus :)

lale34 uyuglamada bir yerde hata yapıyor olmayasın bende 3. gün etki etmeye başladı burda uygulayan başka bir arkadaşta 2. gün bir başka arkadaşta da 1. gün etki etmeye başladı adaçayını içiyorsun ve masajını yapıyorsun değil mi

bende 3. gün etki etmeye başladı tatlım ama ilk gün etki eden de gördüm

canım bende 5.günümdeyim ada cayını ıcıyorum bı kısmıyla masaj yapıyorum 1 saat sonra karısımı masaj yapmadan yüzeysel olarak sürüyorum ama hala yarım cm bıle farketmedı cok morelım bozuk bana nıye hıc etkı etmıyor

zeliş tatlım döğüsünün her yeri adaçayı oluyor değil mi hiç kaşıntı olmuyor mu karışımı da bol bol sürüyorsun bence 1 hafta olmasını bekle çünkü burdan bir arkadaşta 1 hafta sonunda 1,5 cm büyüme oldu ama karışımda mı sorun var ki kaşınıt oluyor değil mi

evet canım gögsumun her yeri ada cayı oluyor kaşıntı hiç yoooookkarısımı bol suruyorum hatta gecede 2 defa uyguluyorum karısımı ilkini emdikten sonra ıkıncı defa karısımı suruyorum karısımı bır gece önce hazırlıyorum hatta karısımı bol yaptım 3 gundur aynı karısımı suruyorum beklemıs daha ıyı olur dıye krem otu ıcıne ıyıce nufus etsin diye her gece hazırlamıyorum

zaten ben de öyle yapıyorum tatlım 10 ar günlük de karışımı sürdüğünde kaşıntı olmuyorsa o zaman kesin karışımda sorun var tatlım bana nasıl yaptığını anlatabilir misin bugün halledleim bu sorunu da yarın ve sonraki birkaç gün yokum çünkü

egedenizi gelişme olcak inş sende kaşıntı oluyor değğil mi senin ve her gün ölçüyorsun değil mi göğüsünü

hergün ölçmeyi unutma sakın tatlım :) kaşıntın oluyorsa doğru yoldasın demektir adaçayını da sakınnnn ihmal etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…