- Konu Sahibi IntromTrack
-
bayanlar maalesef 1 hafta oldu ve hiç bir büyüme göremedim,sanırım bunun yaşla ve bünye ile de ilgisi var.ben 28 yaşındayım sizlerden büyüğüm ve bebek emzirmiş bir kadınım.Ergenlikte dolgun olan göğüslerim liseden sonra küçüldü,emzirme döneminde çok iyiydi keşke hep öyle kalsalardı ama emzirme bitince söndüler,küçüklüğüne takmıyorum dolgunlaşmaları yeter.Ya bana geç etki edecek yada hiç etmeyecek,intromun söylediği herşeyi yapıyorum hatta geceliklerim bile krem lekesi oldu inşallah çıkar :)
bu arada adaçayını içip erken regl olanlar gayet normal çünkü adaçayı rahimi temizliyor,kadın hastalıkları tedavisinde çok kullanılan bir oy bildiğim kadarıyla..neyse herkese ve bana kolay gelsin inşallah düşüncelerimde yanılmam..
Arkadaşlar ben kremi dün akşam yaptım ama şimdi baktım çok sulanmış sizce ne yapmalıyım?...
yaa ben hala alamadım malzemeleri bi türlü çıkamadım evden ama en geç bayramdan snra başlıcam ve mutlaka gelişmeşleri yazcam bazen diorum doktorlar kesinilkle silikon dışında bi yöntem büyütmüo madem bu büyütüo neden bugüne kdr keşfedilmemş diorum snrada burda yazılanları okyunca gaza geliorum umarım bzde intro ve dierleri gbi büyüteblrz dolgusuz 75 takıyım yeter bna hiç yokki bnm dümdüzbide bu formülü kim buldu acaba bilen varmı??
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum. benim de göğüslerim çok küçük şerbetçiotu gerçekten bu kadar işe yarıyor mu?? yarın sabah ilk işim aktara gidip almak umarım işe yarar. birşey merak ediyorum bu karışım ne zaman etki etmeye başlıyor??
zeliş tatlım döğüsünün her yeri adaçayı oluyor değil mi hiç kaşıntı olmuyor mu karışımı da bol bol sürüyorsun bence 1 hafta olmasını bekle çünkü burdan bir arkadaşta 1 hafta sonunda 1,5 cm büyüme oldu ama karışımda mı sorun var ki kaşınıt oluyor değil mi
egedenizi gelişme olcak inş sende kaşıntı oluyor değğil mi senin ve her gün ölçüyorsun değil mi göğüsünü
hergün ölçmeyi unutma sakın tatlım :) kaşıntın oluyorsa doğru yoldasın demektir adaçayını da sakınnnn ihmal etme :)
ya bende uygulicamgerçekten bukadar etkili mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?