• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım baglantıda sorun var benım kusura bakma 1 yemek kasıgı serbetcı otunu kaynatıyorum 5 yemek kasıgı su ile sonra 10 dk dınlendırıyorum ılıyınca ıcıne dove krem ılave edıyorum karısım ne cok katı nede sıvı oluyor ne dıyorsun nerde yanlıs yapıyorum sence

ada cayınıda ıcıyorum masajda yapıyorum neden bende kasıntı olmuyor?bu arada ölcum 74 alt üst 80 yanlız boyum 1.75 uzun boylu oldugum ıcın cok kucuk duruyor

aaaaaa zelişşşşşş bak benim dediğim çıktııııı karışım yanlış 1 yemek kaşığı hem çok az hem de 5 yeek kaşığı oooohooo çok fazla tatlımmmm bak sen 4 yemek kaşığı ota 1 yemek kaşığı su katman lazım tam tersi yani ve kremin miktarına göre değişir otun miktari ki ne kadar krem olursa olsun 1 yemek kaşığı inanılmaz az hiç etki etmez ki o 4 yemek kaşığı bile çoğu miktar için az

introm'cum yazmıştın ama bulmaya üşeniyorum şimdi. senin göğüs altıyla göğüs ucu arasındaki fark neydi ilk başta? ve şimdi kaç oldu? benim 75'e 82 şu anda. yarın başlıycam da; merak ettim bi seninkini soriyim dedim.

kızlar demeyin öyle ya bak ben simsiyah çaydan başka çay çeşidi asla ağzıma almazdım hiçbirini sevmezdim ama adaçayını nasıl olduysa çok sevdim niye bir tek ben seviyorum yaaaa :( :)

pillibebecik sen adaçayını ihmal etme sakın vee o ben işini de dedğin gibi yap üstüne sürme

zeliş benim de boyum 180 görenler 180 den fazla diyorlar ama en son geçen sene 180 dim önceden fark 6 cm di şu anda 19 cm

benmde 2. akşamım introcum henüz kaşıntı faln yok :(( yalnız otu senin dediğin kadar koymadım zaten az hazırlamıştım yarın bidaa yapim en iyisi.

bebus elinden geldiğince otu bol yap ve suyu çok olmasın eğer kaşıntı yoksa anla ki karışım hatalı

morböcek çok sağol tatlım ya sizlerin de büyüsün ben de çok sevincem büyüme haberlerini aldıkça uçuyorum havalara :)

ve kızlar inanmazsınız belki ama dün kadir gecesiydi ya hepiniz için büyüsün diye dualar ettim valla :)

aaaaaa zelişşşşşş bak benim dediğim çıktııııı karışım yanlış 1 yemek kaşığı hem çok az hem de 5 yeek kaşığı oooohooo çok fazla tatlımmmm bak sen 4 yemek kaşığı ota 1 yemek kaşığı su katman lazım tam tersi yani ve kremin miktarına göre değişir otun miktari ki ne kadar krem olursa olsun 1 yemek kaşığı inanılmaz az hiç etki etmez ki o 4 yemek kaşığı bile çoğu miktar için az

canım benım çoooooook tesekkur ederım ıyıkı sormussun yoksa ben hep aynı mıktarlarda yapardım yeterkı etkı etsın 6 7 kasık koyarım o zaman bu gece yenı karısımı hazırlarım ada cayına devam masajlara devam haftaya ınsallah sana 2 cm fark etmıs derım:Saruboceq:canım cok ıyısın hemen arastırıyorsun durumu basından savmıyorsun tekrar tesekkur ederım

inş tatlım ya inş bak valla dün migrenden ölüyordum ki çok ağır olanlardan benim migren ama yine de belki yanlış yapan vardır ya da yardım isteyen diye akşam hemen girdim çok ama çok istiyorum sizlerin de böyle büyümeler görmenizi

Back