• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bayanlar maalesef 1 hafta oldu ve hiç bir büyüme göremedim,sanırım bunun yaşla ve bünye ile de ilgisi var.ben 28 yaşındayım sizlerden büyüğüm ve bebek emzirmiş bir kadınım.Ergenlikte dolgun olan göğüslerim liseden sonra küçüldü,emzirme döneminde çok iyiydi keşke hep öyle kalsalardı ama emzirme bitince söndüler,küçüklüğüne takmıyorum dolgunlaşmaları yeter.Ya bana geç etki edecek yada hiç etmeyecek,intromun söylediği herşeyi yapıyorum hatta geceliklerim bile krem lekesi oldu inşallah çıkar :)
bu arada adaçayını içip erken regl olanlar gayet normal çünkü adaçayı rahimi temizliyor,kadın hastalıkları tedavisinde çok kullanılan bir oy bildiğim kadarıyla..neyse herkese ve bana kolay gelsin inşallah düşüncelerimde yanılmam..

tatlım sen bir yerde hata yapıyorsun ya taktım kafaya yarın yola çıkmasan valla karışımı yapıp yollıycam sana adaçayı uygulamalarını yapıyorsun dimi eminsin kremi de masajsız ve bol bol sürüyorsun

ben 4 gundur yapıyorum bı gelısme yok kasıntıda yok:(cok canım sıkılıyor ıntrocum sende kac gun sonra etkısını gostermeye baslamıstı?

yaa ben hala alamadım malzemeleri bi türlü çıkamadım evden ama en geç bayramdan snra başlıcam ve mutlaka gelişmeşleri yazcam bazen diorum doktorlar kesinilkle silikon dışında bi yöntem büyütmüo madem bu büyütüo neden bugüne kdr keşfedilmemş diorum snrada burda yazılanları okyunca gaza geliorum umarım bzde intro ve dierleri gbi büyüteblrz dolgusuz 75 takıyım yeter bna hiç yokki bnm dümdüz :( bide bu formülü kim buldu acaba bilen varmı??

tatlım burda bir konu vardı şerbetçiotuyla ilgili konuyu açtığımda da yazmıştım hemen zaten o arkadaş bunun bir farklısını anlatıyorsu şerbetçiotu kozalakekstresi ile kremi karıştırın diyordu ama bu kozalakekstresini sadece bira fabrikalarında bulabiliyor muşuz o yüzden ben de böylesini denedim başka kimseden de duymamıştım adaçayıyla da kendim birleştirdim ve gördüm ki adaçayıyla daha etkili

hoşbulduk bebus :)

lale34 uyuglamada bir yerde hata yapıyor olmayasın bende 3. gün etki etmeye başladı burda uygulayan başka bir arkadaşta 2. gün bir başka arkadaşta da 1. gün etki etmeye başladı adaçayını içiyorsun ve masajını yapıyorsun değil mi

arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum. benim de göğüslerim çok küçük şerbetçiotu gerçekten bu kadar işe yarıyor mu?? yarın sabah ilk işim aktara gidip almak umarım işe yarar. birşey merak ediyorum bu karışım ne zaman etki etmeye başlıyor??

bende 3. gün etki etmeye başladı tatlım ama ilk gün etki eden de gördüm

canım bende 5.günümdeyim ada cayını ıcıyorum bı kısmıyla masaj yapıyorum 1 saat sonra karısımı masaj yapmadan yüzeysel olarak sürüyorum ama hala yarım cm bıle farketmedı cok morelım bozuk bana nıye hıc etkı etmıyor

zeliş tatlım döğüsünün her yeri adaçayı oluyor değil mi hiç kaşıntı olmuyor mu karışımı da bol bol sürüyorsun bence 1 hafta olmasını bekle çünkü burdan bir arkadaşta 1 hafta sonunda 1,5 cm büyüme oldu ama karışımda mı sorun var ki kaşınıt oluyor değil mi

zeliş tatlım döğüsünün her yeri adaçayı oluyor değil mi hiç kaşıntı olmuyor mu karışımı da bol bol sürüyorsun bence 1 hafta olmasını bekle çünkü burdan bir arkadaşta 1 hafta sonunda 1,5 cm büyüme oldu ama karışımda mı sorun var ki kaşınıt oluyor değil mi

evet canım gögsumun her yeri ada cayı oluyor kaşıntı hiç yoooook:(karısımı bol suruyorum hatta gecede 2 defa uyguluyorum karısımı ilkini emdikten sonra ıkıncı defa karısımı suruyorum karısımı bır gece önce hazırlıyorum hatta karısımı bol yaptım 3 gundur aynı karısımı suruyorum beklemıs daha ıyı olur dıye krem otu ıcıne ıyıce nufus etsin diye her gece hazırlamıyorum

zaten ben de öyle yapıyorum tatlım 10 ar günlük de karışımı sürdüğünde kaşıntı olmuyorsa o zaman kesin karışımda sorun var tatlım bana nasıl yaptığını anlatabilir misin bugün halledleim bu sorunu da yarın ve sonraki birkaç gün yokum çünkü

hergün ölçmeyi unutma sakın tatlım :) kaşıntın oluyorsa doğru yoldasın demektir adaçayını da sakınnnn ihmal etme :)

Back