- Konu Sahibi IntromTrack
-
ıntrocum bende dermokilden aldım 150 ml. hepsini mi kullancam kafamçokkarıştı
bilmiorum ki ya birazını alıcam içinden :ecrin_bebek:
ege denizi ben dün sürdüm ilk defa off evin her yeri yaprak ot :))) otları takip eden hengi odaya gittiğimi bulur valla delikafadulden
benim malzemelerde tamam kremi hazırlayıp yarın başlıycam gelişmeleri mutlaka yazıcam.
Herkes umarım istediği sonuca ulaşır.... :Saruboceq:
içtin mi :)) içine şekeri bas anca öle gidiyo :))
Ay ne garip tadı var bunun :roflol:
efet biras öyle.napalım zehir olsa içerim eğer büyüyecekse
hadi bakalım hayırlı olsun canım =) inşallah bir an önce etkisini görmeye başlarsın.
ıntrocum bende dermokilden aldım 150 ml. hepsini mi kullancam kafamçokkarıştı
Sevgili Introm Track Arkadaşım
Yazını okudum ve en kısa zamanda deneyeceğim inş işe yarar.Ama öncelikle sormak istediğim bi çok soru var..Bunları cevaplarsan sevinirim canım..
1. Şerbetçi otunu ne kadar alcaz?100 grammı 200 grammı?Ölçüsü ne kadar yani
2. Krem için önerebileceğin bi marka varmı.Kremlerde boy boy oluyo biliyosun.Onu nasıl alalım.Orta boy bi krem alsak olurmu?(Harfi harfine uymak istiyorum işe yarasın diye o yüzden bu kadar detaylı soruyorum)
3. Şerbetçi otunu kaynattık 10 dk. dinlendi kreme katacağımız zaman otudamı katacağız kreme..Şayet katacaksak nasıl olcak.Yani ot kremin içinde öyle kalacak..Sürerken zorluk çekmezmiyiz?
4. Adaçayını aktardan alırsak ne kadar alalım?
Canım kusura bakma detaylı sordum biraz ama kolaymı göğüs büyütecez..İnşallah hepimizin büyürde topluca kolbastı yaparız...Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?