- Konu Sahibi IntromTrack
ıntrocum benim bildiğim bir migren ağrısı zayıflatmak için soğuk bant gibi bişi var ama linki vermek sorun olur mu bilmiyorum,bulursam özeline atarım,bir bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benım çoooooook tesekkur ederım ıyıkı sormussun yoksa ben hep aynı mıktarlarda yapardım yeterkı etkı etsın 6 7 kasık koyarım o zaman bu gece yenı karısımı hazırlarım ada cayına devam masajlara devam haftaya ınsallah sana 2 cm fark etmıs derım:Saruboceq:canım cok ıyısın hemen arastırıyorsun durumu basından savmıyorsun tekrar tesekkur ederım
ayy çok saolun cvplar için
ben heyecanlandım ya..:dance:
İntrocum benim bildiğim bir migren ağrısı zayıflatmak için soğuk bant gibi bişi var ama linki vermek sorun olur mu bilmiyorum,bulursam özeline atarım,bir bak
Allahalla gerçi bu bandın ilaç özelliği yok diye biliyordum ben ama...Neyse doktorun yasakladıysa yapacak bir şey yok
valla yasakladı tatlım
arkadaşlar deniyosun bu yöntemi faydasınıda görüyosunuzda peki ya zarar verirse sonuçta normalde büyümeyen göğüsler bu karışımla büyüyor bu normal gelmiyo bana hemde bu kadar hızlı ilerde falan bi sorun çıkmasın
tatlım ben 2 aya yakın zamandır kullanıyorum ve şuana kadar en ufak bir zararını görmedim ama kesin olmaz da diyemem ki kimse diyemez içimizden en uzun kullanan benim eğer bana birşey olursa ilk işim burdan hepinize duyurmak olcak merak etmeyin sırf yalancı çıkmıyım diye suscak değilim :)