• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ıntrocum benim bildiğim bir migren ağrısı zayıflatmak için soğuk bant gibi bişi var ama linki vermek sorun olur mu bilmiyorum,bulursam özeline atarım,bir bak

canım benım çoooooook tesekkur ederım ıyıkı sormussun yoksa ben hep aynı mıktarlarda yapardım yeterkı etkı etsın 6 7 kasık koyarım o zaman bu gece yenı karısımı hazırlarım ada cayına devam masajlara devam haftaya ınsallah sana 2 cm fark etmıs derım:Saruboceq:canım cok ıyısın hemen arastırıyorsun durumu basından savmıyorsun tekrar tesekkur ederım

hiç önemli değil tatlım işe yarasın de bu uygulama yeter ben her soruya cevap veririm bak ben demiştim sana kesin bir yerde yanlış var diye :) bak görünüşü bir ara fotoğraf yollamıştım onun gibi olmalı unutma 1 haftada 2 cm den fazla bile olabilir :)

İntrocum benim bildiğim bir migren ağrısı zayıflatmak için soğuk bant gibi bişi var ama linki vermek sorun olur mu bilmiyorum,bulursam özeline atarım,bir bak

tatlım onu biliyorum hatta bir arkadaşım bana hediye getirdi ondan evde duruyor ancak başka ciddi rahatsızlıklarımdan dolayı kullanmam yasak doktor izin vermiyor kullandığım ilaçlar yüzünden migren ilacı da vermiyor çekmek zorundayım bu acıyı kaç yıldır çekiyorum ve inanın çok ağır

ayy başlarım inşallah en yakın zamanda bende.. söz gelişmeleri yazacam başladığım zaman. siz her zaman giriyor musunuz buraya? ben de bugün üye oldum.

Allahalla gerçi bu bandın ilaç özelliği yok diye biliyordum ben ama...Neyse doktorun yasakladıysa yapacak bir şey yok

arkadaşlar deniyosun bu yöntemi faydasınıda görüyosunuzda peki ya zarar verirse sonuçta normalde büyümeyen göğüsler bu karışımla büyüyor bu normal gelmiyo bana hemde bu kadar hızlı ilerde falan bi sorun çıkmasın

gelişmeleri bekliyorum tatlım ben şu zaman kadar hergün giriyordum ancak 1 hafta filan yokum şehir dışında olcam sonra da okulum var ama girmeye çalışcam hergün 4 saat yolda olcam okul için ama fırsat buldukça gircem okuldan filan

arkadaşlar deniyosun bu yöntemi faydasınıda görüyosunuzda peki ya zarar verirse sonuçta normalde büyümeyen göğüsler bu karışımla büyüyor bu normal gelmiyo bana hemde bu kadar hızlı ilerde falan bi sorun çıkmasın

tatlım ben 2 aya yakın zamandır kullanıyorum ve şuana kadar en ufak bir zararını görmedim ama kesin olmaz da diyemem ki kimse diyemez içimizden en uzun kullanan benim eğer bana birşey olursa ilk işim burdan hepinize duyurmak olcak merak etmeyin sırf yalancı çıkmıyım diye suscak değilim :)

tatlım ben 2 aya yakın zamandır kullanıyorum ve şuana kadar en ufak bir zararını görmedim ama kesin olmaz da diyemem ki kimse diyemez içimizden en uzun kullanan benim eğer bana birşey olursa ilk işim burdan hepinize duyurmak olcak merak etmeyin sırf yalancı çıkmıyım diye suscak değilim :)

Allah korusun canım yaa :(( bişe olmass.yaa bi kaşınsın artık benmkideeee.

egedenizi valla tavan yaptı :)

pillibebecik mersin üniversitesi gıda teknolojisi okuyorum ama türkiyede ilk bizde yapılan bir uygulama var ve bu yüzdne okulumuz tarsus organize sanayi böglesinin tam göbeğinde :) adanaya yakınız yani :)

bebus olmaz inş tatlım da hastalıklara alışığım ben merak etme bişey olsa da hiç üzülmem :)

kaşınır senin de merak etme karışım doğru olsun yeter

İyi akşamlar arkadaşlar. İlk defa bu akşam sürdüm karışımı sürmeye çalıştım desem daha doğru olcak kaydirigubbakcemile3 çünkü pek beceremedim hep dökülüyolar üstüme bişey giysem mi giymesem mi karar veremedim. En sonunda badi giydim üstüme ama oda yapışıyo. Siz nasıl yapıyosunuz. :uhm:

ıntrom track canım buz masajını ne zaman yapalım birde yağlarla ne zaman masaj yapıyorsun.

Belki söyledin ama ben akçırdım kusura bakma opuyorumnanaktan

sana da iyi akşamlar tatlım sürerken biraz zorlayabilir ama hemen alışırsın 1-2 güne en kolayı sağ göğüsüne sol elinle sürüyorsun ya o sırada sağ kolunu göğüsünün altında tut böylece düşenlerin büyük bir bölümü sağ eline düşüyor olacak bolca sür ve masah uygulama sonra bir 15 dk filan bekle ve üstüne askılı bol penye giy niye bilmiyorum ama yarın kollu filan giyince etkisi azalıyor illa askılı olacak :)

Kumaşla ilgili olsa gerek :roflol:

Ya da bunları rahat rahat giyeceksiniz mesajı mı vermeye çalışıyor ki :roflol:

Yalnız her tarafı adaçayı yaprağı ettim ben de :roflol:

Back