• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

delikafadulden introdaki gelişmeleri gördükçe çok seviniyorum yaaa! şimdi gitcem aktarın evine dayancam valla :dance: inşallah bize de böyle etkisi olur. =))

yaa ben hala alamadım malzemeleri bi türlü çıkamadım evden ama en geç bayramdan snra başlıcam ve mutlaka gelişmeşleri yazcam bazen diorum doktorlar kesinilkle silikon dışında bi yöntem büyütmüo madem bu büyütüo neden bugüne kdr keşfedilmemş diorum snrada burda yazılanları okyunca gaza geliorum umarım bzde intro ve dierleri gbi büyüteblrz dolgusuz 75 takıyım yeter bna hiç yokki bnm dümdüz :( bide bu formülü kim buldu acaba bilen varmı??

arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum. benim de göğüslerim çok küçük şerbetçiotu gerçekten bu kadar işe yarıyor mu?? yarın sabah ilk işim aktara gidip almak umarım işe yarar. birşey merak ediyorum bu karışım ne zaman etki etmeye başlıyor??

göğsünde kaşıntı olanlar aman kaşımayın sakın çatlaklar oluşabilir -tatlicadiarzu-

bence gelişme çağında büyüyeceği kadar büyümeyen göğüsler sonrasında takviyelerle büyüyor yani potansiyeli varsa ıntronun 11cm. büyümüş kızlar siz zannediyomusunuz ki herkesin o kadra büyür öyle bişey olsa mucize olur ve bütün dünyadaki kadınlar herşeyi bırakır bu yöntemi dener belli bir yaştan sonra etki etmeside zor etsede ufak çapta belki mantıklı düşünelim kızlar, deneyin umarım faydasını görürsünüz

Sevgili Introm Track Arkadaşım
Yazını okudum ve en kısa zamanda deneyeceğim inş işe yarar.Ama öncelikle sormak istediğim bi çok soru var..Bunları cevaplarsan sevinirim canım..
1. Şerbetçi otunu ne kadar alcaz?100 grammı 200 grammı?Ölçüsü ne kadar yani
2. Krem için önerebileceğin bi marka varmı.Kremlerde boy boy oluyo biliyosun.Onu nasıl alalım.Orta boy bi krem alsak olurmu?(Harfi harfine uymak istiyorum işe yarasın diye o yüzden bu kadar detaylı soruyorum)
3. Şerbetçi otunu kaynattık 10 dk. dinlendi kreme katacağımız zaman otudamı katacağız kreme..Şayet katacaksak nasıl olcak.Yani ot kremin içinde öyle kalacak..Sürerken zorluk çekmezmiyiz?
4. Adaçayını aktardan alırsak ne kadar alalım?
Canım kusura bakma detaylı sordum biraz ama kolaymı göğüs büyütecez..ınşallah hepimizin büyürde topluca kolbastı yaparız...Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum canım....

bayanlar maalesef 1 hafta oldu ve hiç bir büyüme göremedim,sanırım bunun yaşla ve bünye ile de ilgisi var.ben 28 yaşındayım sizlerden büyüğüm ve bebek emzirmiş bir kadınım.Ergenlikte dolgun olan göğüslerim liseden sonra küçüldü,emzirme döneminde çok iyiydi keşke hep öyle kalsalardı ama emzirme bitince söndüler,küçüklüğüne takmıyorum dolgunlaşmaları yeter.Ya bana geç etki edecek yada hiç etmeyecek,intromun söylediği herşeyi yapıyorum hatta geceliklerim bile krem lekesi oldu inşallah çıkar :)
bu arada adaçayını içip erken regl olanlar gayet normal çünkü adaçayı rahimi temizliyor,kadın hastalıkları tedavisinde çok kullanılan bir oy bildiğim kadarıyla..neyse herkese ve bana kolay gelsin inşallah düşüncelerimde yanılmam..

kızlar ben de bugün arkadşmla otlrı aldm. ne zamandır takip etmeye çalışıorm konuyu, denemeye karar verdik biz de...
en kısa zamanda hazırlayıp uygulamaya başlycaz. sizi bilgilendiririm. inş işe yarar yaaa :Saruboceq:

ben de bugün itibariyle şerbetçi otumu bulmuş ve almış bulunuyorum!! :smiley-cool: yarın çalışmalar başlıycak :dance: adaçayını henüz temin edemedim gerçi ama o da yakında olur artık. hepimize bol şanslar kızlar :nazar:

ben de bugün itibariyle şerbetçi otumu bulmuş ve almış bulunuyorum!! :smiley-cool: yarın çalışmalar başlıycak :dance: adaçayını henüz temin edemedim gerçi ama o da yakında olur artık. hepimize bol şanslar kızlar :nazar:

Hadi bakalım :)

Birer gün arayla sıraya dizildik yani :)

Back