- Konu Sahibi IntromTrack
- #5.021
ıntrommm kullanalı ne kadar zaman oldu göğüslerndeki büyüme hala duruyo mu yoksa eski haline mi döndü???? bende başlamak istiyorm ama kalıcı olmamasından korkuyorum ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar cake göğüs büyütücünün fiyatı 300 tl ye düşmüş. Haber vermek istedim ben hemen 2 tane aldım freeshp.com da fiyatı tekrar yükselmeden alın bence kampanya fazla uzun sürmez.
arkadaşlar cake göğüs büyütücünün fiyatı 300 tl ye düşmüş. Haber vermek istedim ben hemen 2 tane aldım freeshp.com da fiyatı tekrar yükselmeden alın bence kampanya fazla uzun sürmez.
kızlar ben hyazırladım ama şerbetçi otu yandı yani ölçüleri doğru yaptm ama hiç su olmadı 8 kaşık şerbetçi otuna 4 kaşık su koydm ama şerbetçi otu bütün suyu emdi ve hiç su kalmadı lütfenn yardım edin nerde hata yaptımmmm =(((
Uzunnn uzuuunnn uzuuuuuunnnn bir aradan sonra yine ben geldim :) tatlım nerde hata yaptın tam çözemedim ama anladığım kadarıyla 2 ihtimal var ya olması gerekenden daha geniş bir kapta ve çok hızlı açtın altını bundan dolayı yüzey arttı ve çok hızlı buharlaştı ya da ot fazla kaçtı 8 kaşık dedim ama bu kaşığın tepeleme miktarını tutturamamışsındır belki :)
selam hoşgeldin canım gögüslerde eskiye dönüş oldu mu acaba? birde ne kadar süre kullanmıştın tam
Hoşbulduk tatlım valla 3 yıl geçti nerdeyse tam hatırlayamıyorum ne kadar kullandım uzun zamandır yapmıyorum ihtiyaç duymadım çünkü gram gerileme olmadı şu anda istediğim gibi dolgunluk ve büyüklük en son bıraktığım gibi duruyo aynen :)
en yakın zaman da başlıycam bende , ama istikrar yok bende uff ne yapacam gögüs altı 75 üst 83-84 çıkıyo bi 90 olsa süper olur
kremin ismi neydi kızlar ya
introm daha once sorulmuştur muhtemelen kusura bakma şimdi 70 kullanıyodum 75 zor oluyo dedin ama cup ların ne oldu onu da tam olarakbi yzabilir misin :)