• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ıntrommm kullanalı ne kadar zaman oldu göğüslerndeki büyüme hala duruyo mu yoksa eski haline mi döndü???? bende başlamak istiyorm ama kalıcı olmamasından korkuyorum ??

evet ben de merak ediyorum son durumları. Başlamayı düşünüyorum ama son durumları önce bi öğreneyim diyorum

arkadaşlar cake göğüs büyütücünün fiyatı 300 tl ye düşmüş. Haber vermek istedim ben hemen 2 tane aldım freeshp.com da fiyatı tekrar yükselmeden alın bence kampanya fazla uzun sürmez.

arkadaşlar cake göğüs büyütücünün fiyatı 300 tl ye düşmüş. Haber vermek istedim ben hemen 2 tane aldım freeshp.com da fiyatı tekrar yükselmeden alın bence kampanya fazla uzun sürmez.

pehhh 2 tanesi 600 tl eder o da işe yarıcak mı yaramıcak mı belli değil... reklam yapmayın yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :20: :20: :20::20::20: :20:

freeshp.com ve vipberry.com un reklamını iyi yapmışsın maşşşallah baktım forumdaki cevaplarınada her iki kelimenden biri reklammmmmmmmmmmm yemezler güzelimmmmmmmmmmmmmm :35: :35: :35: :35: :35: :35:

kızlar bence de bu yöntemin etkisi var. haptır çaydır yağdır küçtür ne varsa deniyorum şuan. ama kremi sürdükten sonra oluşan dolgunluk hissini hiç biri vermiyor. üstelik düzenli de yaamıyorum ama var bi değişim. bişeyler oluyor.

ya ben birs dolgulassınlar die yapmak istedim bunu kafama takılıodu hep ama ne zormus yaa vıcık vıck her yer ot oldu beceremdm 1 gn yaptım sdece bnyo her yer ot annem bunlar ne diıo bişe de diemiyorum :47: olmassa yazın tekrardn yaparım belki işe yarar gbi gelio nedense bu yontem ama zorrrr

1 aydır bu siteyi takip ediyorm ve herşeyi aldm bugn yapıcam da ya ben bu şerbetçi otunu kaynadıktan sonra kremle karıştırırken suyunu süzüp mü karıştırıyoruz yoksa suyla birlikte krememi döküyoruz çok baktm ama göremedm =(

kızlar ben hyazırladım ama şerbetçi otu yandı yani ölçüleri doğru yaptm ama hiç su olmadı 8 kaşık şerbetçi otuna 4 kaşık su koydm ama şerbetçi otu bütün suyu emdi ve hiç su kalmadı lütfenn yardım edin nerde hata yaptımmmm =(((

kızlar ben hyazırladım ama şerbetçi otu yandı yani ölçüleri doğru yaptm ama hiç su olmadı 8 kaşık şerbetçi otuna 4 kaşık su koydm ama şerbetçi otu bütün suyu emdi ve hiç su kalmadı lütfenn yardım edin nerde hata yaptımmmm =(((

Uzunnn uzuuunnn uzuuuuuunnnn bir aradan sonra yine ben geldim :) tatlım nerde hata yaptın tam çözemedim ama anladığım kadarıyla 2 ihtimal var ya olması gerekenden daha geniş bir kapta ve çok hızlı açtın altını bundan dolayı yüzey arttı ve çok hızlı buharlaştı ya da ot fazla kaçtı 8 kaşık dedim ama bu kaşığın tepeleme miktarını tutturamamışsındır belki :)

Uzunnn uzuuunnn uzuuuuuunnnn bir aradan sonra yine ben geldim :) tatlım nerde hata yaptın tam çözemedim ama anladığım kadarıyla 2 ihtimal var ya olması gerekenden daha geniş bir kapta ve çok hızlı açtın altını bundan dolayı yüzey arttı ve çok hızlı buharlaştı ya da ot fazla kaçtı 8 kaşık dedim ama bu kaşığın tepeleme miktarını tutturamamışsındır belki :)

selam hoşgeldin canım :34: gögüslerde eskiye dönüş oldu mu acaba? birde ne kadar süre kullanmıştın tam

selam hoşgeldin canım :34: gögüslerde eskiye dönüş oldu mu acaba? birde ne kadar süre kullanmıştın tam

Hoşbulduk tatlım valla 3 yıl geçti nerdeyse tam hatırlayamıyorum ne kadar kullandım uzun zamandır yapmıyorum ihtiyaç duymadım çünkü gram gerileme olmadı şu anda istediğim gibi dolgunluk ve büyüklük en son bıraktığım gibi duruyo aynen :)

Son düzenleme:
Hoşbulduk tatlım valla 3 yıl geçti nerdeyse tam hatırlayamıyorum ne kadar kullandım uzun zamandır yapmıyorum ihtiyaç duymadım çünkü gram gerileme olmadı şu anda istediğim gibi dolgunluk ve büyüklük en son bıraktığım gibi duruyo aynen :)

en yakın zaman da başlıycam bende , ama istikrar yok bende uff ne yapacam :50: gögüs altı 75 üst 83-84 çıkıyo bi 90 olsa süper olur:52:

introm daha once sorulmuştur muhtemelen kusura bakma :1: şimdi 70 kullanıyodum 75 zor oluyo dedin ama cup ların ne oldu onu da tam olarakbi yzabilir misin :)

Back