Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kumaş türlerinden bayan olmama rağmen malesef hiç anlamıyorum ama emmiycek şeyler giyersen az bulaşıyor gerisi göğüse etki ediyor tatlım

kumaş türlerinden bayan olmama rağmen malesef hiç anlamıyorum ama emmiycek şeyler giyersen az bulaşıyor gerisi göğüse etki ediyor tatlım

ya benim gözle görülür büyüme var yani göğüs aram oluşmaya başladı sanki ama cm olarak belki yarım cm değişim var... bu gelişime işaret mi?

introm ya sende de çok kaşınma oluyomuydu??streçle kapatma demişsin nedeni ne ancak öyle temiz oluyo ama öyle de hepsi emilmiyo

bende kaşınma oluyor ama rahatsız edici değil tatlı tatlı oluyor :) streci de neden oluyor bilmiyorum ama çok garip oluyor ama isterseniz bir de siz deneyin :)

ben iki gündür öyle yapıyorum sabah kalktığımda küçük küçük kırmızı kabarcıklar vardı yıkadıktan sonra bile gün boyunca kaşıntı geçmedi.çok değil ama kaşınıyo işte..

aslında yağlı krem değil ama bi dahakine daha dikkatli olmak lazım önerilerin için çooooook teşekkürler sayende hepimiz büyütüyoruz:)) bi sorum daha olacak kaynattıktan sonra suyu mu daha önemli otları mı sence

önemli değil tatlım :) otunun da önemi var otsuz yapmanın tek yolu var o da şerbetçiotu kozalakekstresini bulamak ki o da araştırdım türkiyede sadece bira fabrikalarında bulunabiliyormuş

ikinci karışımı dermokil kremle yapcam ama şerbetçiotunu kaynatıp bi kaba koysam kremini ertesi gün katsam sorun olurmu acaba?çünkü yurtta kaynatamam:)kremi de evdeyken alamam yani arada 1 gün boş kalıyo:)

1 gün hiç bekletmedim ona kesin bir cevap veremem tatlım ama aklıma geldi o kabarcıklar streç yüzünden de olabilir gece boyu terler orası isilik olabilir o yüzden

kizlar cm olarak büyüme yoktur belki ama toparlaniyo esim farketti bunu ve bugün bana kendisi krem aldi normalde inanmaz fazla böyle seylere ama simdi kremi bile kendisi aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…