Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

benim saçlarımda boya olduğu için ve hergün düzleştiriyorum o yüzden yıpranıyodu bunu yapınca kırılmıyo şu an hiç kırık yok diyebilirim bi de parlak oluyo saç

Kızlar yaa... Ben dün ilk kez yaptım şerbetçi otunu ama hiç kaşıntı olmadı.Olmak zorunda mı kaşıntı? mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Zaten rezil oldum sürene kadar.Ben sürüyorum o düşüyor.çok kalın tabaka halinde mi sürüyorsunuz?senağlama
Ne yapıyım ben şimdi?senağlamasenağlamasenağlama

yaa kızlar bende bugün çpk fazla kaşınma oldu bi de küçük küçük kırmızılıklar var neden olabilir akşam streç film ile sarmıştım ondan mıdır?tişörte bulaşmaması için bir çözüm bulan var mı????

benim 3 gün olmamıştı bi de ince sür şimdi de kaşınmadan şikayetçiyim.akşam yatarken üzerini kapattın mı ben bi çözüm bulamadım heryere bulaşıyo

benim 3 gün olmamıştı bi de ince sür şimdi de kaşınmadan şikayetçiyim.akşam yatarken üzerini kapattın mı ben bi çözüm bulamadım heryere bulaşıyo

Sürdükten sonra biraz kurusun diye bekledim yarım saat kadar.Sonra geniş bişey giydimde yattım ama sabah kalktığımda yatakta ot olmuştu ve giydiğim şeyde bulaşmıştı yine.Ama yaşken girsem iyice bulaşır herhalde.bulaşmasını engelleyemeyiz gibime geliyor.

ya biz bunu streçle kaptsak? ben kpattım daha çok kaşınıyo... ama sabah kalktııımda hepsi kurumamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…