• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

slm tatlışlarımm benim 25 günde 6-7 cm büyüdü daha devam ediyorum durmak yok yola devam:teytey: şu anki hedefim 15 cm daha büyütmek inşş onu da 1.5 ayda hallederim hepinize kolay gelsin şekerler öpüldünüzaklinialirimsmile

slm tatlışlarımm benim 25 günde 6-7 cm büyüdü daha devam ediyorum durmak yok yola devam:teytey: şu anki hedefim 15 cm daha büyütmek inşş onu da 1.5 ayda hallederim hepinize kolay gelsin şekerler öpüldünüzaklinialirimsmile

Yaa siz böyle dedikçe ben bi gaza geliyorum bi gaza geliyorum bunlardan şişmezse gazdan şişecekler valla :roflol::roflol::roflol::roflol:
bu gece yaptım yarına kadar beklemede.Umarım doğru hazırlamışımdır,sorun olmaz.gözüme biraz cıvık gözüküyor ama...

ben 15 gündür çörekotu yağı kullanıyorum.. şimdi okullar açıldı ama sadece şerbetçi otunu kullanıcam... adaçayı ve küçe devam tabi...şerbetçiotunu 2-3 gündür kullanıyodum hafif kaşınıo acaba şerbetçi kaynatıp içine az daha yaprak mı koysam bilemedim...
ama bi değişiklik yok maalesef!

Bende strecle kapatiyordum ama sonra biri kapatilmicak dedi...Ne yapsam acaba?? hmmm.... ben bi kac gündür yapmiyorum yarin yine baslicam...

Ayyyy... maşallahh.Darısı bizee :kedi::kedi:
Sen şerbet otundan başka bişe kullandın mı pekii?

adaçayı hergün 1 bardak+küç4çilek mersin bide çörekotu yağı karışımıyla masaj yapıyorumyaklaşık 3hafta oldu işte ama asıl etkiyi şerbetçiotu sağladı diye düşünüyorum eskiden bu kadar düzenli yapmazdım inşallah devamı gelir aklinialirimsmile

ben bu gece streç kapicam...bende kaşıntı var sadece ağrı filan yok... ilk çörekotu yağıyla başladığımda olmştu sonra bitti ağrı.... :(

yüzümde bal,yoğurt;
göğüsümde ya çörek otu ya şerbetçi otu;
dudaklarımda bal;
kirpiklerimde badem yağı;
şimdide saçlarıma bi karışım arıyorum :utangac::utangac:

Vücudum aktara döndü resmen :roflol::roflol:

bende şimdi çatlaklar iiçin bi de peeling için bişeyler bakıyorum ama dediklerinin de hepsini yapmış biriyim gerçekten aktara döndük:teselli: aktar her seferinde soruyo ya ne için yine diye artık utanıyorum söylemeye :dilcikar:

yüzümde bal,yoğurt;
göğüsümde ya çörek otu ya şerbetçi otu;
dudaklarımda bal;
kirpiklerimde badem yağı;
şimdide saçlarıma bi karışım arıyorum :utangac::utangac:

Vücudum aktara döndü resmen :roflol::roflol:

ayrıca saçların için şampuanına bi yemek kaşığı bak 1 ampul evigen 1 ampul de bepantene kat süper oluyo hemde sürüp beklemek zorunda da kalmıyosun:dance:

Back