- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.281
evet tatlım el kreminin hepsini kullancaksın
alocigal yas kac
benim de göğüslerim çok küçük yaa75...hemen işe yarasın istiyorum ya bişey sorucam ben şimdi bu kara üzüm çekirdeğini yoğurtla yesem sabahları çörek otuyla masaj yapsam akşamda ada çayımı içip bu verilen formülü uygulasam hepsi birden bi zararı olur mu acaba yani belki bir arada kullanılmamaları gerekir falan bir bilgisi olan var mı? bide bu şerbetçi otunu az bi suyla kaynatıp üstüne krem döküyoruz ya suyunu süzüp otlarını ayırsakta sadece suyuna krem ilave etsek olmaz mı acaba son sorum yağsız krem önerisinde bulunur musunuz bayanlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler hepinizi öpüyorum
27 cnm
çok teşekkür ederim bayanlar verdiğiniz açıklayıcı cevaplar için en yakın zamanda malzemeleri temin edicem ve kullanmaya başlıcam çok sabırsızlanıyorum umarım işe yarar
ben bu dediklerinin hepsini yapıyorum canım. yan etkisini görmedim. sabah ve akşam birer tatlı kaşığı küç yutuyorum suyla. günde bir ya da iki fincan adaçayı içiyorum. önce çörek otu yağıyla sonra çilek yağıyla masaj yapıyorum. son olarak da şerbetçi otunu sürüyorum gece yatmadan.
aa aynı yaştayız. bu yaşta biraz daha geç cevap veriyor bu yöntemler ama gene de oluyor.
arkadaşım sen bunların hepsini deneyen bir insan olarak bir etkisini gördün mü büyüdüler mi yoksa geçici bir şişlik mi yaptılar keşke işe yarasalar da herkez göğüsleriyle barışık yaşasa
aman olsunda geç olsun isterse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?