• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ya peki biz bu otu parçalasak adı şimdi aklıma gelmio:D o alette küçücük olsa böylece göğüslerimize daha kolay sürülmez mi

kıvamı filan bir garip oldu sabah temizlemesi zor oldu üstüne iyice yapışıyor kazıman gerekiyor resmen öbüründe büyükler ya dokundun mu düşüyor

benim de göğüslerim çok küçük yaa:( 75...hemen işe yarasın istiyorum ya bişey sorucam ben şimdi bu kara üzüm çekirdeğini yoğurtla yesem sabahları çörek otuyla masaj yapsam akşamda ada çayımı içip bu verilen formülü uygulasam hepsi birden bi zararı olur mu acaba yani belki bir arada kullanılmamaları gerekir falan bir bilgisi olan var mı? bide bu şerbetçi otunu az bi suyla kaynatıp üstüne krem döküyoruz ya suyunu süzüp otlarını ayırsakta sadece suyuna krem ilave etsek olmaz mı acaba son sorum yağsız krem önerisinde bulunur musunuz bayanlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler hepinizi öpüyorum

cevaplar :)

1- tatlım bun lrın hepsini yapman bünyeni etkileyebilir içlerinde bulunan maddeleri tam bilmiyorum kara üzüm çekirdeğinin filan

2-şerbetçi otunu süzme eğer otu kullanmak istemiyorsan şerbetçi otu kozalakekstresini bulman lazım bunu bir tek Türkiye'de bira fabrikalarında bulabilirsin ama onu hiç denemedim etkisi hakkında birşey diyemem

3-dermokil ya da agiva bunların kıvamları güzel ama başka markalar da olabilir ancak dove nivea ya da arko olmamalı

benim de göğüslerim çok küçük yaa:( 75...hemen işe yarasın istiyorum ya bişey sorucam ben şimdi bu kara üzüm çekirdeğini yoğurtla yesem sabahları çörek otuyla masaj yapsam akşamda ada çayımı içip bu verilen formülü uygulasam hepsi birden bi zararı olur mu acaba yani belki bir arada kullanılmamaları gerekir falan bir bilgisi olan var mı? bide bu şerbetçi otunu az bi suyla kaynatıp üstüne krem döküyoruz ya suyunu süzüp otlarını ayırsakta sadece suyuna krem ilave etsek olmaz mı acaba son sorum yağsız krem önerisinde bulunur musunuz bayanlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler hepinizi öpüyorum

ben bu dediklerinin hepsini yapıyorum canım. yan etkisini görmedim. sabah ve akşam birer tatlı kaşığı küç yutuyorum suyla. günde bir ya da iki fincan adaçayı içiyorum. önce çörek otu yağıyla sonra çilek yağıyla masaj yapıyorum. son olarak da şerbetçi otunu sürüyorum gece yatmadan.

çok teşekkür ederim bayanlar verdiğiniz açıklayıcı cevaplar için en yakın zamanda malzemeleri temin edicem ve kullanmaya başlıcam çok sabırsızlanıyorum umarım işe yarar

çok teşekkür ederim bayanlar verdiğiniz açıklayıcı cevaplar için en yakın zamanda malzemeleri temin edicem ve kullanmaya başlıcam çok sabırsızlanıyorum umarım işe yarar

beni gelsominacım cok ümitlendirdi sen ve o bana göre 5 yas miniksiniz ve ne hoş aynı yasdasınız yola devam arkadasım bide ben yasıtımı bulsam ne iyi alkisalkisalkis

ben bu dediklerinin hepsini yapıyorum canım. yan etkisini görmedim. sabah ve akşam birer tatlı kaşığı küç yutuyorum suyla. günde bir ya da iki fincan adaçayı içiyorum. önce çörek otu yağıyla sonra çilek yağıyla masaj yapıyorum. son olarak da şerbetçi otunu sürüyorum gece yatmadan.

arkadaşım sen bunların hepsini deneyen bir insan olarak bir etkisini gördün mü büyüdüler mi yoksa geçici bir şişlik mi yaptılar keşke işe yarasalar da herkez göğüsleriyle barışık yaşasa

Ya birsey sorcam bu krem gögüsümdeyken bazen kasiniyo ama onu ordan yikadiktan sonra cok kasiniyo yani yariyo mu simdi cözemedim??

arkadaşım sen bunların hepsini deneyen bir insan olarak bir etkisini gördün mü büyüdüler mi yoksa geçici bir şişlik mi yaptılar keşke işe yarasalar da herkez göğüsleriyle barışık yaşasa

valla şimdilik 6 cm büyüme var. ama sonradan iner mi bilemem.

aman olsunda geç olsun isterse :)))

inşallah tabi de ben bugüne kadar hiç kafaya takmamaıştım bu göğüs işini. büyümeseler de çok sorun olmaz benim için. burda yazanları okuyunca şansımı denemek istedim.

Back