- Konu Sahibi IntromTrack
- #4.081
aaaaaaa
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu keremi bir kaba koysak her defasında kullancaz demi her akşam taze yapmıcaz demi ben tam anlamadım .şerbetçi otumu falan aldım bende başlıyorum.
kızlar bu keremi bir kaba koysak her defasında kullancaz demi her akşam taze yapmıcaz demi ben tam anlamadım .şerbetçi otumu falan aldım bende başlıyorum.
merhaba hayalia.s.
doktorlar bu tür şeyleri zaten önermiyorlar bitkisel bile olsa sonuç olarak östrojen salgısını arttırıyorsun ve seninde dediğin gibi normal olan bişeyleri bozuyorsun.... ben olabildiğince bişeyler yağlar ve buz ile masaj yaparak, spor yaparak gelişme sağlamaya çalışıyorum.
ama adaçayı gibi östrojen miktarını arrtıran besinler de tüketilebilir bence yani sürekli uygulamak yerine belli periyotlarla uygulamak daha iyi olur bence... çünkü ibrahim saraçoğlu da bitkisel kürleri 1 ay dan fazla uygulamayın, ara vererek uygulayın' diyor. Böyle diyorsa vardır bir sebebi mutlaka....
umarım yardımcı olabilmişimdir canımopuyorumnanaktan
tşkkrler jeliboncum sen ne zamandır kullanıyosun?aralıklı mı.yani kaç gün arayla.bende adaçayı içmemeye karar verdim belki ara ara.ya bişey daha sormak istiyorum bu hormon testini nerde yaptırabiliriz.kadım doğum olması şart mı ve gidip ne diyceğiz.CADIARZU
tşkkrler jeliboncum sen ne zamandır kullanıyosun?aralıklı mı.yani kaç gün arayla.bende adaçayı içmemeye karar verdim belki ara ara.ya bişey daha sormak istiyorum bu hormon testini nerde yaptırabiliriz.kadım doğum olması şart mı ve gidip ne diyceğiz.CADIARZU
Kızlar bana gittiğim aktarlarda yağsız krem olarak hep, Kara Üzüm Çekirdeği Kremi, Kayısı Çekirdeği Kremi gibi kremler gösteriyorlar. Pek içime sinmediği için almadım.
Aynı etkiyi gösterir mi ki, alayım mı sizce?