- 13 Mart 2008
- 392
- 7
- 96
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.821
Kızlar ya ben düzenli olarak her akşam adaçayı içiyorum. Kremi de yaptım ama henüz bi kere sürdm. Buna rağmen sağ göğsüm dolgunlaştı ve ağrıyor. Regl zamanıma da daha var. Bide benim ergenliğim henüz bitmedi. Acaba sadece adaçayı etki eder mi? Bunu 2-3 haftadır içiyorum
nur ummm ;sen rezene içiyor musun?
Bende duydum yapan arkadaşlar war yapabilirsin rezene süt yapıyo galiba ondan oluyodur büyüyosa ne güzel zarar weriyosa içme canımNereden yazdığımı hatırlamıyorum ama bir kağıda yazmışım,dün geçti elime;
rezeneyi demledikten sonra içine 3 damla çörekotu yağı koyup içince göğüsleri büyütüyormuş.
Ben birkaç kere içtim ama rezeneyi içince benim göğsüm sütleniyor nedense,o yüzden içmiyorum.
bugün bende basladim cayimi ictim masaji yyaptim kremide sürdüm insallah faydasi olur ama krem zor sürülüyo bide sulu oldu ikinciye ayarlarim artik
Canım bişey olmaz kremi sür masaj yap yeterlidir rezene çayı içebilirsin tadı damağına uygunsa canım oda işe yarar düzenli yap tamamı tatlım kibopuyorumnanaktan
cok saol tatlımm opuyorumnanaktan zaten sey içiyorum liptonun yemek sonrası çayı.içinde limon otu frenk kımyonu rezene adacayı tarcın vs 7 çeşit ot var tadıda kokusuda cok hoş.içindeki bitkiler östrojen yapan seyler zaten.umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz.bide ben zayıfım çok malum üst tarafları hiç yok :çok üzgünüm:
Canım bende bi ara kattım ama içerken süzmedim zor oldu bide zararlı olurmu diye düşündüm yapmadım ama haftada iki kere katmayı düşünüyorum ben sende öyle yap inş zararı olmaz opuyorumnanaktan
ozamn ben içmiyim şerbetçi otunu ada cayıyla rezene içiyim ne bilim göğüsleri büyütüyosa içincede faydası olur sandım :uhm: sen hergün içmiyomusun canım adacayı yada rezene
nurumm bide kremi yedirmeden sürüyoruzya ne bilim atlete bulasıyor ben 3 gündür yapıyorum ne bi agrı ne i kasıntı acaba faydası olmuyomu ay aglıcam simdi gece sürüyorum masajda yapıyorum yagla ada cayıda içiyorum nerde yanlıs yapıyorum :sm_confused:
gercekten yaa kullan bakalım küç kremi faydalı olursa bizdde alalıımm zemuszemus
Ya sorma zayıflığı zayıf olmak güzel ama üst bölgede hiç yok alt taraf çok güzel nolurdu orantılı olsaydı üst taraf yok memeişlerde yok kilo alsamda alt tarafa alıyorum kalçalar alıyo yaa offffsenağlama
şerbetçi otu buldum yağsız el kremi bulamadım.nerden bulcam yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?