- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.801
ya bu mersin yağı hem ucucu hemde cok kotu kokuyor çilek yağıyla yapsam olurmu bu yag gibi degil su gibi ucup gidiyor yaa bide odaya girilmior kokusundan faydası olcaksa katlancaz artık ama çilek yagı kullansam olmazmı
Canım ilk önce mersini sür masaj yap sonra çileği kokusu fazla kalmıyo öyle ben böyle yapıyrum dene tatlım
bende karaüzüm çekirdeği kremi var, bu karışımı bunla hazırlasam olur mu.. küç de faydalı ya hani bu işe? ne dersiniz
Canım bende bi ara kattım ama içerken süzmedim zor oldu bide zararlı olurmu diye düşündüm yapmadım ama haftada iki kere katmayı düşünüyorum ben sende öyle yap inş zararı olmaz opuyorumnanaktansagol canım bide öyle deniyimbakalım CADIARZU ben adacayının içine bi tutamda şerbetçi otu koyuyorum öle içiorum bi zararı olurmu yada faydası olurmu sence serbetçi otunu içen varmıııı?
Slm arkadaşlar.Uyguladığımız yöntemleri regl döneminde de uygulayabiliyor muyuz?kremli şerbetçi otunu,adaçayını ve küçü.?
nurumm bişi sorucam ben dün sürmeye basladımda kremı bugun 2,gecem :) ama adacayı içmiyorum tadı ve kokusu ağır geliyor sankı bana.ben spor masaj krem uyguluyorum sence bu yeterlimidir?sen deneyımlısın bu konuda bilgi sahibisin banada yardımcı olursan duacın olurum zemuszemus opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?