Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ya bu mersin yağı hem ucucu hemde cok kotu kokuyor çilek yağıyla yapsam olurmu bu yag gibi degil su gibi ucup gidiyor yaa bide odaya girilmior kokusundan faydası olcaksa katlancaz artık ama çilek yagı kullansam olmazmı

ya bu mersin yağı hem ucucu hemde cok kotu kokuyor çilek yağıyla yapsam olurmu bu yag gibi degil su gibi ucup gidiyor yaa bide odaya girilmior kokusundan faydası olcaksa katlancaz artık ama çilek yagı kullansam olmazmı

Canım ilk önce mersini sür masaj yap sonra çileği kokusu fazla kalmıyo öyle ben böyle yapıyrum dene tatlım

bende karaüzüm çekirdeği kremi var, bu karışımı bunla hazırlasam olur mu.. küç de faydalı ya hani bu işe? ne dersiniz

karaüzüm çekirdeği uzun zamandır duyuyorum ve düzenli kullanarak memnun kalan arkadaşlarım var , dediklerine göre görülür bi değişim olmuş , artık bende onların yalancısıyım , özellikle yemesemde bulduğum yerde yemeye çalışıyrom, ama çok şükür genetik olarak çok fazla bi sorunum yok azcık sarktı ama 2 çocuk emzirdim , hele biri 2,5 yaşına kadar emdi .. eh olsun o kadar kaydirigubbakcemile3 ..

fisfisfisyeniyor o ayrı da, şu otu kaynatıp kremin içine koyuyorsunuz ya. ben bu kremi kullansam diyorum bu iş için. öyle yağlı bi krem değil, kıvamlı da, iş görür diye dşünüyorum hem belki küç kremi olduğu için ekstra bi faydası olur ?

dene bence canım ama miktarını az yap etki ederse coğaltırsın.bu arada bende yeni katıldım aranıza epeydir okuyorum itromun yaptıklarını denemeye karar verdim dün sürdüm sürdüğüm andan itibaren feci kaşınmaya basladı kıvamı tutmuş sanırım.ve ağrı basladı geceden beri sanırım iyi belirtiler bunlar:) bilen varsa söylermiiiii:)opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsuuunn. işe yarayacağının işaretidirvereliniortak

ayyyopuyorumnanaktan öylemiii :) hadi inşallah inşallah yaaa :) masaj soğuk su ve krem deniyorum bugun 2,gecem olucak:) zaten fazlada büyük istemiyorum bnmkiler ufak ama üst tarafları dolgun olsa yeter resimdeki gibi :)

Canım ilk önce mersini sür masaj yap sonra çileği kokusu fazla kalmıyo öyle ben böyle yapıyrum dene tatlım

sagol canım bide öyle deniyimbakalım CADIARZU ben adacayının içine bi tutamda şerbetçi otu koyuyorum öle içiorum bi zararı olurmu yada faydası olurmu sence serbetçi otunu içen varmıııı?

ya kızlar ben daha önce yaptıgmda çok sulu olmuştu kvamı tutmamıştı ama yinede etki gördüm.şimdi tekrar yapıorum krem 75ml die bende 4 kaşık ot 3 kaşık belki daha çok su koydum ama kaynayınca 1-2 çay kaşığı su kaldı ya.bu mu yani böle mi olmalı?buda fazla susuz kaldı gb geldi ama...öf yaa

Slm arkadaşlar.Uyguladığımız yöntemleri regl döneminde de uygulayabiliyor muyuz?kremli şerbetçi otunu,adaçayını ve küçü.?

Kızlar ya ben düzenli olarak her akşam adaçayı içiyorum. Kremi de yaptım ama henüz bi kere sürdm. Buna rağmen sağ göğsüm dolgunlaştı ve ağrıyor. Regl zamanıma da daha var. Bide benim ergenliğim henüz bitmedi. Acaba sadece adaçayı etki eder mi? Bunu 2-3 haftadır içiyorum

sagol canım bide öyle deniyimbakalım CADIARZU ben adacayının içine bi tutamda şerbetçi otu koyuyorum öle içiorum bi zararı olurmu yada faydası olurmu sence serbetçi otunu içen varmıııı?
Canım bende bi ara kattım ama içerken süzmedim zor oldu bide zararlı olurmu diye düşündüm yapmadım ama haftada iki kere katmayı düşünüyorum ben sende öyle yap inş zararı olmaz opuyorumnanaktan
Slm arkadaşlar.Uyguladığımız yöntemleri regl döneminde de uygulayabiliyor muyuz?kremli şerbetçi otunu,adaçayını ve küçü.?

Uyguluyoruz canım sadece adacayını içmiyoruz çogaltıyo diye kremi uygula küçü ye adacayına ara wer canım tmm opuyorumnanaktan

nurumm bişi sorucam ben dün sürmeye basladımda kremı bugun 2,gecem :) ama adacayı içmiyorum tadı ve kokusu ağır geliyor sankı bana.ben spor masaj krem uyguluyorum sence bu yeterlimidir?sen deneyımlısın bu konuda bilgi sahibisin banada yardımcı olursan duacın olurum zemuszemus opuyorumnanaktan

Canım bişey olmaz kremi sür masaj yap yeterlidir rezene çayı içebilirsin tadı damağına uygunsa canım oda işe yarar düzenli yap tamamı tatlım kibopuyorumnanaktan

Kremi hazırladım 1 gün bekletmemiz gerekiyor ya;ben bu gece sürücem,biran önce başlamak istiyorum.Kıvamını tutturdum sanırım,sulu olmadı çünkü.
Kremi sürünce streçle falan sarıyormuyduk?Yarım sporcu atletiyle yatan arkadaşlar vardı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…