• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bende başlamak istiyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum ya.yaza düğünüm var.ozamana kadar beni idare edecek kadar büyütse yetecek bana.

tatlım bende işe yaradı ama yüzde yüz herkesde yarar diyemem ama düşünsene şimdi bunu deniyince bir zararın olmıycak ancak evlenene kadar başka denediklerin işe yaramazsa düğünde pişman olcan keşke deneseydim belki işe yarardı diycen keşkeleri duymamak için bence dene

çarşıya çıkınca otu aktarlarda bulursam alcam.bakalım.umarım bende sendeki etkiyi görürüm.senin adına çok sevindim ama

neyse canım Allah kolaylık versın o zaman sana,bak senın dedıklerını uygulayıp basarılı olalım yani bi büyüsünler bizimkiler bizden gelen hayır duaları ile senın sırtın yere gelmez:)hatta okulunda ilk uygulanan sistemde yüksek lisans ardından da mastır bile yaparsın artık:)

Merhaba bende yapıcam bu karışımı şuan değil ama bayramdan sonra kesin acaba bende etki edermi size göre ben yaşlı sayılıyorumda :ecrin_bebek:otuza dayadık merdiweni aranızda warmı benle yaşıt olan hep yirmili yaşlardasınız galiba ama yinede yapıcam kararlıyım we takipteyim sizi sewgileropuyorumnanaktan

Merhaba bende yapıcam bu karışımı şuan değil ama bayramdan sonra kesin acaba bende etki edermi size göre ben yaşlı sayılıyorumda :ecrin_bebek:otuza dayadık merdiweni aranızda warmı benle yaşıt olan hep yirmili yaşlardasınız galiba ama yinede yapıcam kararlıyım we takipteyim sizi sewgileropuyorumnanaktan

sen kaç yaşındasınki cnm :) bn 20,e ztn ergenliği geçtkten snra ha 20 ha 30 pek farketmio die bliorum

img0127a.jpg

bende otuzumdayımm canımm, dert etme ya, ben de yapıcam hem de yarın başlıyorum. hazırladım karışımı yarın başlaıycam masajlara:)

neyse canım Allah kolaylık versın o zaman sana,bak senın dedıklerını uygulayıp basarılı olalım yani bi büyüsünler bizimkiler bizden gelen hayır duaları ile senın sırtın yere gelmez:)hatta okulunda ilk uygulanan sistemde yüksek lisans ardından da mastır bile yaparsın artık:)

çok sağol tatlım işe yarasın da sen okul için dua etme biran önce nişanlısıyla evlensin de mastır filan olursa evlilik uzar :)

tatlım bi yerde okumuştum göğüs büyümesinin 31 yaşına kadar yolu varmış geç kalmadın yani :)

resim iyi olmuş teşekkürler canım

ben 29 yaşındayım inş işe yarar bi yapsam ama bayramdan sonra heralde opuyorumnanaktan

bende otuzumdayımm canımm, dert etme ya, ben de yapıcam hem de yarın başlıyorum. hazırladım karışımı yarın başlaıycam masajlara:)

tatlım uyarıyım karışımı masajla uygulama tamamen sürerken azbiraz masaj yapar gibi yap ama krem göğüsünün yüzeyinde kalsın yoksa tam etki etmiyor hatta nerdeyse hiç etki etmiyor

Canım dert etmiyorumda inş yarar kesin yapıcam sen başla bakalım sendede yarar inş kolay gelsin a.s.
tatlım bi yerde okumuştum göğüs büyümesinin 31 yaşına kadar yolu varmış geç kalmadın yani :)

Bende okudumda 28 30 yaşına kadar büyüme oluyo diye duydum bakalım hayırlısı ini büyürler sewgileropuyorumnanaktan

Back