- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.241
Jiklipaf tatlım dermokili bulmana sevindim ama yanlış yapmışsın suyu kaynatıp sonra otu atmıycaksın adaçayı yapar gibi olmıycaktı bu otu katcaktın üstüne su koyup sonra 1-2 dk kaynatcaktın kiiii ölçün de çok ama çok yanlış 150 ml ye 2 kaşık ot çok az ki hele hele yarısını kattım diyorsun 8 yemek kaşığı ota 4 yemek kaşığı su katcaktın ve hepsini tamamen suyu dahil 150 ml kremle karıştırcaktın yaptığın karışım üzülerek söylüyorum ki etki etmez tatlım keşke önce danışsaydın
Aleyküm selam canım bende bir cm lik bir büyüme var gözle görülür dolgunluk war dolgunlaşıyo demekki inşalah büyür canım öptüm sewgiyleopuyorumnanaktan
sevindim tatlım yaaa kaydirigubbakcemile2
bende de dolgunluk var.. ama durum vahim kız ben de ya bişe oldu bunlara yaaa mafoldumben mafoldumben
kızarmışlar yaa
önce yanlarda kızarıklıklar oldu şimdi komple pütür pütür oldular. minik topcuklar oldu .kaşınıyo bi de yaa ayyy :sinifsinif: gecer mi acep hemen:Saruboceq:
kızlar ben büyüme yada dolgunluk farketmemiştim amaaaa
bugun agdaya gııtım ordakı bayan dırek aa senın göğüslerin büyümüş dedi çok hoşuma gittiiii....:)))
intromm 8 kaşık ota 4 kaşık su mu? tam tersimi?
ben böyle yaptım ama otlar suyu emdi hiç bişi kalmadı, genede yapayım dedim ama yok, sonra biraz daha su ekledim cezvein dibinde su olacak kadar, öyle kaynattım sonra suyla beraber kreme karıştırdım.. oldumu acep
Bugün kadının bir tanesi doğumdan sonra kara üzüm çekirdeğiyle göğüslerinin eski haline geldiğini söyledi. Göğüslerine bir gözattım gayet yerinde bir dolgunluğa sahipti. Gergin bir yüze sahipti, sordum yaşını otuz dokuz deyince acaba çekirdeğin mi etkisi dedim kendimce.
Canım küç çok işe yarıyor hem memişleri büyütüyo hemde cildi güzelleştiriyor öneriyorum herkeze küç yiyin opuyorumnanaktan
cnm sen cm olarka büyüme varmı ne kadardır kullanıosun
Canım ben küç we masajla 4-5 cm büyüttüm 5-6 ay kullandım ama şimdi yaz boyunca kara üzümün tazesini yedim hala yiyorum ama alıcam tozunuda a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/270905-bitkisel-yaglarla-memisleri-buyutmek.htmlvalla süper ben 5 cm büyütsem yeter bana inşallah bakalım masajı neyle yaptın pekı
Canım ben küç we masajla 4-5 cm büyüttüm 5-6 ay kullandım ama şimdi yaz boyunca kara üzümün tazesini yedim hala yiyorum ama alıcam tozunuda a.s
nurum güzelim ben küç diyince millet o ne dio
ben nerden bulcam aktardan demi?? sositososito
bi de karaüzüm çekirdeği tozu . . . öyle mi?? opuyorumnanaktan
anlattrmısn bana bunları kuzumm benimkilere de bi 5 cm ii olur olsa hihoyyyt hihoyyyt
ara verdiğime pişman oldum ama öle böle deil çok fena oldular benimkiler kııızzzzz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?