- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.221
kızlar ben dün gittim parfümeriye, dermokilin kremini almak için.. iki çeşit krem var dedi kadın. biri normal ve kuru ciltler için, diğeri yağlı ve karma ciltler için.. ve fiyatı da 18 liraydı.. bu mu sizin dediğiniz krem yoksa daha uygun bi krem mi anlamadım walla..
Silikon bana ters zaten kremlere yağlara dewam
dermokil el kremi yuwarlak kutuda ewet canım kapağı yawruağzı gibi gerisi beyaz inş bulursun
adaçayındanmıdır nedendir bilmiom ama ben hiç sancısız atlattım bu dönemi :)
bu arada dermokilimi aldım, 4,95miş fiyatı :)
nurumm selamlar olsun .. sendeki gelişmeler nasıl tatlım ?? opuyorumnanaktan zemuszemus
Bugün dördüncü akşam ( hatta son bardağımı biraz önce içtim) adaçayımı içeli... İki gündür başağrılarım var ama yine de devam edicem kafaya koydum göğüslerim azbiraz irileşmeli diye. Üç akşamdır içtikten sonra yapraklarıyla göğüslerimi ovdum, 87 cm şu gün itibarıyla. Bugün de Şerbetçi Otu'yla Dermokil'i karıştırdım. Hafif soğuttum. Öncesinde, avokado yağı, çemen tozu ve el kremini karıştırdım ve sürdüm. Hemen sonrasında diğer şerbetçi otlu karışımı sürdüm. Yarım saat kadar öyle durunca kendiliğinden kuruyor zaten. Şimdi de göğsümde kımıl kımıl, sanki iğne ucuyla bir şeyler batıyor hissi veren ağrı var. Sonuç ne olacak Allah bilir...
kesinlikle adaçayından..
5 gün öncesinde düzenli uyguluyordum her akşamda adaçayı içiyordum düzenli..
ama adaçayından sonra bağırsaklarımda hafif bir ağrı hissediyordum regl dönemine girince dedim düzenim bozulmasın ters tepmesin uygulamayı bırakıyım dedim..
reglim hiç sancısız başladı feci kıvranırdım belime kramplar girerdi..
neyseki bu gün sona erdi reglim.. yarın uygulamaya son gaz devam edeceğim..
ekstradan tekrar söyleyeyim. kremi bulma imkanı olmayanlar krem yerine yoğurt kullansınlar
yoğurt daha çok etikili ama saklama sıkıntısı oluyor günlük hazırlamanız gerekiyor bozulmasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?