Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Bir sitede dermokil el kremininin fiyatı 5:60 , üstelik kargo ücreti de istemiyor. Emin olamadığım için adresi veremiyorum ama bir sakıncası yoksa veririm.

Şimdi ben adaçayı falan aldım masajlarımıda yapıyorum arada...Daha gelişim dönemimde olduğum için pek üstelemiyorum ama yaşıtlarımdan baya küçük.Şu KÜÇ bi anlamadım gitti.Aslında yeni üyeyimde.Nereden alıcam ve ne kadardır bu KÜÇ? yanıtlarsanız şimdiden teşekkürler.

selam kızlaaar bikaç sayaf okudum gene sondan başa doğru memnun kalanlar var karamsarlar var :))

bende 2 hafta önce falan bıraktım sanırım, 10 gün kadar kullanmıştım, o kadar zamanda dolgunlaştı ve ara vermeme rağmende dolgunluk duruyo.. yarın dermokil alıp tekrar başlıcam sanırım :) inşallah memnun kalırızz :)

küç 100 gram falan alsan idare eder bi süre sanırım :) ben 3 liralık alıyorum minik nescafe kavanozu varya ona koyuyorum, doldurmuyo ama saklamak içinde ideal :))

haha çok yazdım üst üste ama :)) ben kremi sürüyorum, 5 dakika falan bekliyorum azcık emiyo, bazen biraz daha rem sürüyorum nasıl olsa emicek body diye, bazende öyle bırakıyorum, sonra çıt çıtlı body mi giyiyorum ve gidip yatıyorum.. yani kurumadan giyiniyorum ama sabah kalktığımda otlar üzerime yapışmış oluyo :)

bu arada çıt çıtlı body giyince otlar neredeyse hiç dökülmüyo yatağa falan, bikinide iyi fikir olabilir denemekte fayda var ama ben hiç rahatsız olmadım otlardan :) tavsiye ederim.. bu arada benim body büyük geliyodu bana giymiyodum bol olduğu için ama bu işleme başlayınca çok işime yaradı :)))

kızlar ben dün gittim parfümeriye, dermokilin kremini almak için.. iki çeşit krem var dedi kadın. biri normal ve kuru ciltler için, diğeri yağlı ve karma ciltler için.. ve fiyatı da 18 liraydı.. bu mu sizin dediğiniz krem yoksa daha uygun bi krem mi anlamadım walla..

yok cnm bende senın gibi o sandım aldım ama o degıl dermokıl el kremi 4yada 5 yt

offffff şu şerbetçi otunu ve çörek otu yagını bulmam gerek otlara verdiğim parayla köşeyi dönerdim galiba

Şerbetciotu yağıda warmı :uhm:
Aynen canım ya yağlara kremlere werdiğimiz parayla silikon yaptırırdın diyor annem kaydirigubbakcemile3

boşverin kızlar silikon parası gitti belki ama bunlar bizim en azından azcıkta olsa büyüsün ama bizim olsun :))

bende yarın alcam dermokili, el kremi almayı unutmayalı bende okudum burda sonra nette araştırdım yuvarlak kutuda el kremi alıncakmış :)

Silikon bana ters zaten kremlere yağlara dewam
dermokil el kremi yuwarlak kutuda ewet canım kapağı yawruağzı gibi gerisi beyaz inş bulursun

Pfff şu regl dönemini atlatsam onun öncesi dolgunluğu mu yoksa kullandıklarımın etkilerimi anlayamıyorum ölçü alıcam sonra hayal kırıklığına uğrarım Ama bu dönem yaklaşınca ve başladığındada kullanmaya devam deceğim adaçayımı ehh bir zararı olmaz sanırım...CADIARZU

adaçayındanmıdır nedendir bilmiom ama ben hiç sancısız atlattım bu dönemi :)

bu arada dermokilimi aldım, 4,95miş fiyatı :)

adaçayındanmıdır nedendir bilmiom ama ben hiç sancısız atlattım bu dönemi :)

bu arada dermokilimi aldım, 4,95miş fiyatı :)

kesinlikle adaçayından..
5 gün öncesinde düzenli uyguluyordum her akşamda adaçayı içiyordum düzenli..
ama adaçayından sonra bağırsaklarımda hafif bir ağrı hissediyordum regl dönemine girince dedim düzenim bozulmasın ters tepmesin uygulamayı bırakıyım dedim..
reglim hiç sancısız başladı feci kıvranırdım belime kramplar girerdi..
neyseki bu gün sona erdi reglim.. yarın uygulamaya son gaz devam edeceğim..

ekstradan tekrar söyleyeyim. kremi bulma imkanı olmayanlar krem yerine yoğurt kullansınlar
yoğurt daha çok etikili ama saklama sıkıntısı oluyor günlük hazırlamanız gerekiyor bozulmasın diye..

Bugün dördüncü akşam ( hatta son bardağımı biraz önce içtim) adaçayımı içeli... ıki gündür başağrılarım var ama yine de devam edicem kafaya koydum göğüslerim azbiraz irileşmeli diye. Üç akşamdır içtikten sonra yapraklarıyla göğüslerimi ovdum, 87 cm şu gün itibarıyla. Bugün de Şerbetçi Otu'yla Dermokil'i karıştırdım. Hafif soğuttum. Öncesinde, avokado yağı, çemen tozu ve el kremini karıştırdım ve sürdüm. Hemen sonrasında diğer şerbetçi otlu karışımı sürdüm. Yarım saat kadar öyle durunca kendiliğinden kuruyor zaten. Şimdi de göğsümde kımıl kımıl, sanki iğne ucuyla bir şeyler batıyor hissi veren ağrı var. Sonuç ne olacak Allah bilir...

Haydi bakalım inşallah büyürleropuyorumnanaktan

valla yaa süper oldu bu adaçayı :)) hiç yataktan çıkmak istemezdim ağrımdan ama anlamadan geçti gitti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…