• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar size gögüslerin sertleşmesi ve dolgunlaşması içinde ufak bir masaj teknigi vereyim ben 4 gündür yapıyorum ve müthiş işe yarıyo ... gögüslerinizi avuc içine alın ve hızlı bir şekilde yukarı dogru titretin ama gögüslerinizi sıkı sıkı tutun titretirken bunu kullandıgınız herhangi bir yagla yapın .. inanın yaptıgınız anda faydasını göreceksiniz

Deniyeceyim canım teşekkürler
Basit ve yararlı bir masajopuyorumnanaktan

mnytr canım ben oestro kullandım 4 cm. ondan büyüdü biraz kilo aldım 1cm. ondan şimdi de touch me kullanıyorum 1 cm. de ondan büyüdü ben oestroyu iki sene önce kullandım sonra femagis kullandım breast success kullandım hiçbir etkileri olmadı şimdi adaçayı rezene içiyorum ama bir cm.lik büyüme touch me kremden

piyasada kullanmadık krem bırakmamışsın crazy naniknanik
kilo aldıkça göğüsler de küçük kalabilir bedenine göre
göğüs kısmından kilo almıyorsan tabi
adet zamanı yaklaşınca göğüsler şişiyo ama beden aynı kalıyo
bu yüzden göze güzel geliyo
fark orda yaniyerimseniben

kızlar size gögüslerin sertleşmesi ve dolgunlaşması içinde ufak bir masaj teknigi vereyim ben 4 gündür yapıyorum ve müthiş işe yarıyo ... gögüslerinizi avuc içine alın ve hızlı bir şekilde yukarı dogru titretin ama gögüslerinizi sıkı sıkı tutun titretirken bunu kullandıgınız herhangi bir yagla yapın .. inanın yaptıgınız anda faydasını göreceksiniz

ya bu masajlar sarkıtır diyorlar
kist oluşumunu tetikler diyorlar o yüzden çok el süremiyorum ben yaakafamçokkarıştı

evet hayatım gögüs masaj aletinin elle olanı bu sabah akşam dene inan faydasını göreceksin ama mutlaka kullandıgın yaglarla yapkaydirigubbakcemile5

yok tatlım tam tersine dolgunluk ve inanılmaz sertlik var önceden gögüsleimin içi bomboştu şimdi dolu dolu maşallah zemuszemus

Canım zaten göğüslerimiz küçük büyük olsa sarkarda bence şuan sarkmaz masaj kan dolaşımını hızlandırıyo büyümeye yardımcı oluyo sarkma olmaz sanırım

slm kızlar benim ölçümde 87 oldu bazen 86 gösteriyor düzenli devam ediyorum introm tarifine ve adaçayıyla masaj yapıyorum inş masaj zararlı olmaz kist fln demişiniz ozmn küçük olsun sağlıklı olsun diye tutuşuveririz

pisicik denemekde fayda var canım yaa
şu kase kapatma işini de denicemkaydirigubbakcemile3
ayy denemediğim bişey kalmadı yaaa halime gülüyorum bazen kaydirigubbakcemile3

kızla peki bu yönteme vücdumuzun başka bölgelerine uygulasak sonuç verirmi.. örneğin dolgun kalça dolgun dudak vs..

dene tatlım dene bende deniyorum denemeyede devam ediyorum ot içe içe ot oldum zatenkaydirigubbakcemile3

kızla peki bu yönteme vücdumuzun başka bölgelerine uygulasak sonuç verirmi.. örneğin dolgun kalça dolgun dudak vs..

zeki hatun senikaydirigubbakcemile3
dudak dolgunlaştırmak için kalem çevirin kızlar
aysun kayacıya rakip olursunuzdelikafadulden

benimkiler ne yaptıysam büyümedi hep dolgunluk oldu bıraktıgım andada eski halini aldı bende yag eklettirmeyi düşünüyorum bir firmanın temsilciligini yapıyorum ordan iyi para kazanırsam eklettircem yagları inş

Bu günkü adaçayımı içtim ama tezgahın üzerinde birazcık çayla birlikte bıraktığım masaj yapraklarımı kurtaramadım, annem atmış: ( saat 2 de tekrar demleyemedim çayı 7. günüm ve 1 günüm masajsız geçti
yoğun bir günün ardından hala hurmaları yiyebilmiş değilim
ve en başında yapmam gereken işi şimdi yaptım ölçümü aldım 88 çıktı ama başladığımdan bu yana kesinlikle azda olsa fark var umarım malum dönem'e yaklaşma olayı değildir gerçi daha çok var ama bu belirtiler biraz düzensiz oluyor o yüzden anlayamamıyorum.
" Gelişmeleri " ve dilim varmıyor ama "gelişmemeleri" sizlerle paylaşacağım arkadaşlar...:a015:

ama yaglarla titreşim masajını tavsiye derim büyük gelişmeler saglıyo bir günde:hulya:

selam uzun zamandır siteyi takip ediyorum bloglardan filan özellikle de göğüs büyütme kısmını arkadaşlar iyi güzel biçok şey yazmışlar ama neyi nasıl uygulayacağımı şaşırmış durumdayımm farklı farklı şeyler warr yardımcı olsanız ne hoş olurdu :)

İntroooooooooommm kaydirigubbakcemile2
bugün aldım dermokil l kremini (150ml) bide şerbetçi otunu.
azcık su koydm cezveye kaynattım suyu . sonra şerbetçi otu koydum 2 ymk kaşığı kadar. sonra kremin hepsine bu suyun yarısını ve otların yarısını koydum karıştırdım.. buzdolabında dinlenmeye baktım. bide şerbetçi otunu kaynatıp içtim bi bardak.. doğru yapmş mıyımdırr acaba mirmirmirmir

Back