Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

introm sanırım sorularımı görmedin ordaysan cevap lütfen

tatlım hayatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ancak bir sorun olcağını sanmam adaçayını regl döneminde içmiyorum ben ama uygulamayı yapıyorum karışımı değil ama adaçayını az biraz masajla yapıyorum ama çok uğraşmıyorum 5 dk filan kusura bakma sorunu göremedim çok yoğunum şu aralar

kapanıyor inan benim aralar doldu şimdi devam edince yine dolcak tamamen kapanmıyor ama o kadar ayrık da durmuyor

tatlım sen nasıl kullanıyorsun söyle ben düzelteyim

valla her tıp kullanıorum belkı bırı tutar dıyedelikafadulden
bı üçgen bıkınım var balen yok o guzel duruo ama arası cok ayrık duruyoo
bı tane normal kullanıorum cok balenlıı o fena deıl ıste
ama dıerlerı balensız cunku guzel bıkınlerde balelnlı bulamıorum ek olarak yapsam da olmuo hos durmuoo püfffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım göğüs ölçünden 1 beden küçük alcaksın destekli olcak ama yayvan değil göğüsü belli bir yere toplayanlardan olcak balenli balensiz o konuya tam birşey diyemem boyundan askılı dolgun gösterir göğüsü ortaya toplar normal omuzdan olanlar biraz dolgun gösterir

ahhh ahha cok dogru soyluosun da cnm normal gogus ölcumden bı beden kucuk alırsam asagı tafar nolur bılıo musunn oooo püfff bıde bu yaram var yaa:çok üzgünüm: bende bıraz jennefer lopezlık varda püfff:1no2:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…