• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tamam tatlım ihmal etmicem yağları falan da alıcam ya onları da yapimm kaydirigubbakcemile2
bi de kızkardeşim abla büyümüşler dedi çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile3
hem karışım olmasa da adaçayına devam etcem yerimseniben bi de 20 kez sıkbırak yapıyorumm kaydirigubbakcemile2
intromcum saoll opuyorumnanaktan
önemli değil tatlım da sık bırak yaptıktan sonra spor yapmazsan sarkabilirler haberin olsun :)

ben 90 da olsa hoş olur derim kız zemuszemuszemuszemus
ne güzel dururlar kıyafetlerden dekoltelrden falan kaydirigubbakcemile2
olur inşllah tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne bileyim tatlım ya 90 ı kendime yakıştıramıyorum ama beyfendi kendini düşünüyor tabi :)

ay iiki söledin intromcum dikkat ederim ben de az bişe spor yapim kaydirigubbakcemile3
hadi ii geceler kızlar hepinizee ben bu gece erken kaçıyorumm :gitme:
hepimizin memişlerinin büyümesi dileğiyle hoşçakalınnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende yapıorum ama bazen aksatıorum yapamıorunm bide kakao yağı ve çilek yağını karıştırdım onu sürüyorum ama sanki durdular gibi 3 4 cm büyüdüler durdular extra tavsiye edebileceğiniz bişi varmııı kızlarr

ıntrocum ahh ne bıleyımm tum performansımı memıslerıme verdım alt tarfal pek ılgılenmıorum ama ara ra spor yapıorum cnm bıde duvara vuruorum üst bacagımı sonra aklıma geldıkce yukarı kaldırıp gerdırıorum ve ayrıca korse denıcem cnm ılk defa aslında zayıfım ama sırf bacak gıtsın dıyee off offf kara bahtım kör talıhımm :çok üzgünüm:

esinim korse çok kullanıldığında bildiğim kadarıyla varis yapıyor dikkatli ol ben de çaresizdim ama çözüm buldum estetik operasyonu kalşadaki fazlalıkları göğüse enjekte ettircem :)

Back