Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

introm hoşgeldiiinnn kaydirigubbakcemile2
ben de yeni girdim ..
takıldığım bi kaç şey var da sorabiilir miyimmm:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım sorabilirsin tabi sorularınız için burdayım ben :)

tatlımm opuyorumnanaktan
benim bugünn tam 1 hafta oluyor. ama uygulamaya başladım bi gün sonra regl oldu. bugün bitti . veeeeeeeeeeee dolgunluk gitmediii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ama karışım bitti. e pazar malum malzemeleri de alamadım. yani iki gün aksicak sanırım. çünkü karışımı 1 gün bekletme koşulu da varr :sinifsinif::uhm::uhm:

aaayyy çok sevindim tatlım da aksatmaman lazımmm keşke karışımı dün yapsaydın inş gerileme olmaz ama sakın ama sakın ihmal etme bundan sonra

aaayyy çok sevindim tatlım da aksatmaman lazımmm keşke karışımı dün yapsaydın inş gerileme olmaz ama sakın ama sakın ihmal etme bundan sonra

tamam tatlım ihmal etmicem yağları falan da alıcam ya onları da yapimm kaydirigubbakcemile2
bi de kızkardeşim abla büyümüşler dedi çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile3
hem karışım olmasa da adaçayına devam etcem yerimseniben bi de 20 kez sıkbırak yapıyorumm kaydirigubbakcemile2
intromcum saoll opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…