- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.261
aşağı tafar ne demek kız anlamadım :)ahhh ahha cok dogru soyluosun da cnm normal gogus ölcumden bı beden kucuk alırsam asagı tafar nolur bılıo musunn oooo püfff bıde bu yaram var yaa:çok üzgünüm: bende bıraz jennefer lopezlık varda püfff:1no2:mafoldumben
introm hoşgeldiiinnn kaydirigubbakcemile2
ben de yeni girdim ..
takıldığım bi kaç şey var da sorabiilir miyimmm:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
g.tü büükmüş introm be
hoşbulduk tatlım sorabilirsin tabi sorularınız için burdayım ben :)
g.tü büükmüş introm be
ben 75 dolsun razıyım derdim ama nişanlım illa 90 diyor 85 e olmaz diyor napcam bilmiyorum :)
türk kadınlarının geneli böyleeee :)
aaayyy çok sevindim tatlım da aksatmaman lazımmm keşke karışımı dün yapsaydın inş gerileme olmaz ama sakın ama sakın ihmal etme bundan sonratatlımm opuyorumnanaktan
benim bugünn tam 1 hafta oluyor. ama uygulamaya başladım bi gün sonra regl oldu. bugün bitti . veeeeeeeeeeee dolgunluk gitmediii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ama karışım bitti. e pazar malum malzemeleri de alamadım. yani iki gün aksicak sanırım. çünkü karışımı 1 gün bekletme koşulu da varr :sinifsinif::uhm::uhm:
o zman 90 olana kadar devam intrommm yerimsenibenyerimseniben
malum o istiyor sengözlerimebaksanab
nesee ondan cok sıkyetcı deılım zatii hadı buyuk olsun daa basenlerım kalın ust bacak ondan sıkıntılıtım bende
inTrom ne anlasın hayatında j.Lo mu qörmüş(şaka introm)
aaayyy çok sevindim tatlım da aksatmaman lazımmm keşke karışımı dün yapsaydın inş gerileme olmaz ama sakın ama sakın ihmal etme bundan sonra
ay kızlar ne uyguluyonuz ya
90 istemiyorum ama malesef mecburen devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?