- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #2.001
egedenizi hoşbulduk tatlım :)
qlamorous umarım daha da büyürler
tatlım cevaplarım :)intromcum diğer sayfada sormuştum görmedin diye buraya alıntı yaptım
şu sorularımı cevaplarsan sevinirimopuyorumnanaktan
işşallahhhh büyürlerse sana bende aşkım da çok dua etcez(emeği geçen tüm arkadaşlara da)
işşallahhhh büyürlerse sana bende aşkım da çok dua etcez(emeği geçen tüm arkadaşlara da)
benimki de çok istiyor :)
ay işe yarasın da tatlım ben sizden çok sevincem :)
ayy evet edicez tabi..şimdi bile ediyorum bilgilerini bizimle paylaştığı için intromcum :)
bide büyüseler oyy ooyy oyyyydelikafadulden
egedenizi tatlım temizlemeden 2.yi sür de uygulama saatinin sarkması o kadar önemli değil ama uygula yeter :)
kızzz senin taaa nerden nerye büyümüş seninki hala istiyomu aç gözlü şeyy
kızlar benimde göğsümde hafif kızarık hafifte sert bişi çıktı ucuna yakın yerde ama geçti kısa sürede sizce bu ney sordum diğer sfda ama kimse bişey demedi?
kızlar benimde göğsümde hafif kızarık hafifte sert bişi çıktı ucuna yakın yerde ama geçti kısa sürede sizce bu ney sordum diğer sfda ama kimse bişey demedi?
Tamama canım uygulamaya devam zaten :lepi:
Bugün de annem adaçayını içmeye başladığından beri cildin güzelleşti dedi :lepi:
kızz elvavenin yaptığı karışımdan olmuş yağ içerde toplanmış ama kiste dönüşmemiş abowwwwwww deli olacam ya biri bişey desin..
desteksiz 90 istiyor o bacak ve göğüs hastası bacaktan yırttım bayılıyor bacaklarıma ama göğüsler büyümeli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?