- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.021
abııwww delü şey benmde bacak kalça züper karışıma başlamadan önceki cıbıldak hali için nediyodu??
benimkiler bile seninkilerden büyük diyordu ve cidden de büyüktü :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abııwww delü şey benmde bacak kalça züper karışıma başlamadan önceki cıbıldak hali için nediyodu??
tatlım elvaven nasıl bir karışım yapmış ki
tatlım hangi uygulamalardan sonra oldu büyük ihtimalle allerjidir kötü birşey olsa geçmezdi kızarması da allerjiyi gösteriyor
bu şerbetçi otu işte..içindeki yağlı krem memede toplanmış kist sanmış doktora gitmiş..profilinde yazıodu..
benimkiler bile seninkilerden büyük diyordu ve cidden de büyüktü :)
kızz elvavenin yaptığı karışımdan olmuş yağ içerde toplanmış ama kiste dönüşmemiş abowwwwwww deli olacam ya biri bişey desin..
bilmiyorum cnm öle birden farkettim birdende yok oldu çokta önemsemedim ama s,ze sormak istedim
ben o yüzden sakın yağlı olmasın diye çok vurguladım tatlım allerji o
bak işte 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyorsun hem göğüs büyüyecek hem cilt güzelleşecek bu arada 3 hafta aradan sonra ben tekrar başlıyorum uygulamaya bu akşam :)
pekii küçk olduundan ayrılık durumu filan ya da tartışma oldu mu aranızda? göstermeye utanmadın mı kız onları ben utanıom wala küçük olduu için..
yok cnm soft yağlandırmadan vücudu nemlendirir yazıyordu açıklamasında
kız introm senn memeler ne durumda başta 70 dolgulu takıyordun şimdi kaç takıyorsun??
yok kız ne utancam o benim heryerimi bilir ben de onun ben kendimle dalga geçtiğim için rahattım hatta beraber dalga geçerdik göğüslerim için :)
tatlım sende büyüme nasıl gidiyorAynen öyle canım :lepi:
bnde öyle olabilsem keşke yaaa..ama nerdee..hem o benle dalga geçse çok da üzülürüm zaten..ama merak ettim herif o kadar büyük meme istiyoda niye senle beraber??git 90 koca memeli birine dimi..yani bi ömür meme hasreti çekcekti.
İntrom başlamadan göğüs altı göğüs üstü farkı kaç cm di?