• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

yaaaa bende bulmak istiyorum kozalakekstresiniiii bu arada yüklenmeyin swordfishimeeeee bidenedirrr oo hem çok yoğun kısss napsınn ;)
moonshine76 tatlım sende ne var ne yok buarada varmı bi büyüme hani sen ekstresini almıştın kullanıyodun ya sanırım öle hatırlıyorum ama yanlış mı biliorum ?

7 gün kullanimdan sonra hastaliktan dolayi ara vermistim, dolgunlugu gitti biraz tabi. sonradaiki gün kullandim yine tembbeligim tuttu malesef. folyo ve o kokuyla gezmek kolay degil tabi disarida cikamiyosun ozaman. artik üsenmessem geceleri yapicam sabaha kadar. ama yaptigim zamanlar basliyor yine dolgunlasmaya. cm olarak bisey diyemiyorum emzirmeyi biraktintan sonra önce bir dolmasi gerekiyoki büyüsün cm olarak.

yaa ben otunu buldum bunun onu içtim bi bardak demleyipte inş faydası olurr çokta pahalı yaaa altın gibi mübarek KıLOSU 50 LıRAYMIŞ.... acaba kozalağı nekadara gelecek bulup alsam allah kerim :D:D:D

Ben hala gidemedim, bir türlü kısmet olmadı ben en iyisi yarın arayayım varsa giderim hehehe

canim sen hangi ülkede kaliyosun ben avusturyaada kaliyorum nerden siparis edebilirim yazarsan cok sevinirim verdigin bilgiler icin cok sagol

canim sen hangi ülkede kaliyosun ben avusturyadayimda acaba nerden bulabilirim bu dedigini izine gitmeden önce okusaydim türkiyeden alirdim ya of bir hafta olmadi geleli

bu topiği takip eden yokmu?deneyen varsa burayada sonuçlarınızı yazın arkdşllar ne kdr çok kişiye yararsa ona göre bi kanıya varırız

amaninn tam yerine düşmüşüm
kızlarrrrrr ben şerbetçiotunun memleketinden geliyorummm
şerbetçiotu TÜRKıYE DE en yoğun BıLECıK-PAZARYERıNDE üretilir.Pazaryerilillerin en önemli geçim kaynağı şerbetçiotudur.ayyy çoook iğrenç kokar.şu an toplanma zamanı hatta.memkeletimde yer gök şerbetçiotu ayolll :roflol: yıllardır bir hazinenin önünde duruyomuşum meğer .ayy benimkilrde küçücük

şerbetçiotu TÜRKİYE DE en yoğun BİLECİK-PAZARYERİNDE üretilir.Pazaryerilillerin en önemli geçim kaynağı şerbetçiotudur.ayyy çoook iğrenç kokar.şu an toplanma zamanı hatta.memkeletimde yer gök şerbetçiotu ayolll :roflol: yıllardır bir hazinenin önünde duruyomuşum meğer .ayy benimkilrde küçücük

şerbetçiotu TÜRKİYE DE en yoğun BİLECİK-PAZARYERİNDE üretilir.Pazaryerilillerin en önemli geçim kaynağı şerbetçiotudur.ayyy çoook iğrenç kokar.şu an toplanma zamanı hatta.memkeletimde yer gök şerbetçiotu ayolll :roflol: yıllardır bir hazinenin önünde duruyomuşum meğer .ayy benimkilrde küçücük

oo sen nası duymadın şekerim bunun etkilerni e büyütürsün artık :):):)kaydirigubbakcemile3

Kızlar intromtrack şerbetçi otuyla büyütü o göğüslerini ve bu topiği açan arkadaştan yararlanmış oda.
Ama kozalak extresini de bulabilsek daha güzel olurdu ben hiç sormadım bulan varmı?

Kızlar şimdiye kadar birçok yol denedim,hiçbirinden sonuç alamadım,bnm hormonları harekete geçirmek biraz zor sanırım..Ama ümidimi kaybetmiyorum,azimle çalışacağım :dance: En etkili şeyin spor ve göğüse yönelik egzersizler olabileceğini düşünüyorum,hatta bir arkadaşımız tibetin gençlik pınarı isimli kitaptaki hareketlerle başarı elde ettiğini söylemiş,bende demin hareketleri buldum bir internet sitesinde,onları yapacağım,artı birkaçda göğüse yönelik egzersiz..Bunun yanı sıra,günde 1 muz,nar-çilek çayı,çeşitli bitkilerden hazırlanmıs mesir macunu yemeye devam edicem..Ve bu konu üzerine önceden aldıgım bira mayası haplarım vardı günde 2tane onlardan içicem..Ve hatta bilmiyorum saçma bir şey mi yaptım ama şerbetçi otuyla krem hazırlamıştık ya onun içine 5tane falan hapı toz haline getirip ekledim,bugün başlayacağım..Sizce işe yarayabilir mi?Mantıksız mı olmuş?Hepinize sevgiler..

kızzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrr

şerbetçi otunu kaynattımmmm sonraa masaj yapıorum onlaa
amaa

içecegım bi de ben suyunu

olur dı mı

?????????

Dün sütyen alınca kızkardeşimi aradım. 85 beden taktığımı duyunca öyle bir şaşırdı ki (75 beden takıyor) olamaz gibisinden. Otlara inanmadığı için ne yaptığımı söylemedim. Ben devam ediyorum Şerbetçi Otu'na...

Back