• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

Kızlar bu şerbetci otunun yağı warmıdır acaba aktara sormak araştırmak lazım ötekinii bulurmuyuz bilmem ne diye sormak lazım tam anlamadım ne olduğunu tam olarak adını söylerseniz aktardan sorarız tşkler kızlar opuyorumnanaktan

moonshine76 yazıda adet düzensizliği yapar diyor sende yaptımı

O yazı haricindeki her yerde adet düzensizliğini önler yazıyor, ben bu işten bir şey anlamadım...

Faydaları : Vücudu kuvvetlendiricidir. Sinirleri yatıştırımakta yararlıdır. Uyku verir. Şehveti azaltır(erkeklerde). İdrar söktürücüdür. Kanı temizler. İştah açar. Mide ağrılarını giderir. Romatizma ve böbrek taşlarının sebep olduğu şikayetleri gidermekte kullanılır. Aybaşı kanamalarının düzenli olmasına yardım eder. Bira imalinde kullanılmaktadır.

Bu arada erkeklerde iktidarsızlığa neden olurmuş, aklıma kötü kötü fikirler geliyor yaşasın kötülük hahahaha

bence fazla miktarda ve agiz yoluyla alinirsa düzensizlik olabilir sanirim. Ben lokal kullaniyorum ve henüz 8 gün oldu baslayali.
Swordfish haklisin bira cok icen erkeklerdeoluyormus öyle

bence fazla miktarda ve agiz yoluyla alinirsa düzensizlik olabilir sanirim. Ben lokal kullaniyorum ve henüz 8 gün oldu baslayali.
Swordfish haklisin bira cok icen erkeklerdeoluyormus öyle

Zaten o yazıda diyorki fazla miktarda alındığı zman vucudun doğal olarak ürettiği ostrojene baskı kuruyormuş...Ay aman bilmiyorum abartmamakta yarar var ama dozunda kullanılırsa bence işe yarar bu...Ben biraz araştırma okuyayayım.mucks

olabilir:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bulmuşuz yararlı bir ot, yaradığı her iş için kullanmak lazım...Eski sevgililerime şerbetçi otu ekstresi göndereceğim , nasılsa benden geldi diye sorgusuz sualsiz yiyeceklerdir hem belki göğüsleri büyürde kadınları biraz anlamaya başlarlar...

Bu arada erkeklerde iktidarsızlığa neden olurmuş, aklıma kötü kötü fikirler geliyor yaşasın kötülük hahahaha[/QUOTE]

kızz swordfish valla senden korkulurr heee ama yerlere yattım gülmekten benimde aklıma gelmedi deil hani ne yalan söyliyeyim aynı kafadanızz bekle ben geliorum sözlücüğüüüümmmm
:lepi::lepi: delikafaduldenkötükedihüso:sm_cool::teytey:

Amanın ne yaptın sen yahu :) 97 cm göğüsü kendimde düşünemiyorum zırh giymiş saint jean şovalyeleri gibi hahaha

kızz bende 5 cm büyüdü ama belli bile olmuo diorum ya omuz falan geniş e yapımda iri maalesef kaçış yok tek çözim 97 hihihihihihihi:sm_cool:
kötükedihüso

Bu arada erkeklerde iktidarsızlığa neden olurmuş, aklıma kötü kötü fikirler geliyor yaşasın kötülük hahahaha

kızz swordfish valla senden korkulurr heee ama yerlere yattım gülmekten benimde aklıma gelmedi deil hani ne yalan söyliyeyim aynı kafadanızz bekle ben geliorum sözlücüğüüüümmmm
:lepi::lepi: delikafaduldenkötükedihüso:sm_cool::teytey:[/QUOTE]

Kendim için bir şey istiyorsam namerdim, hepsi yeni kız arkadaşlarını korumak için, anlarsın hehehe

kızz bende 5 cm büyüdü ama belli bile olmuo diorum ya omuz falan geniş e yapımda iri maalesef kaçış yok tek çözim 97 hihihihihihihi:sm_cool:
kötükedihüso

Oy senin durum zor haklısın belki uzun zaman uğraşırsan olur canım ama yinede azmetmek şart...kaydirigubbakcemile3

bulan varmı varsa haber versin aslında aktarlara desek şimdi bulamasakta onlar ne yapıp ne edip getirirler

kozalagin resmi ve preslenmis hali

Eklentiler

• $005_hopfen_ts_01.jpg
    $005_hopfen_ts_01.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 318
  • $Hopfenpellet_b40d62a779.jpg
    $Hopfenpellet_b40d62a779.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 345
Back