• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

hadi yaaa ooo süperde ne kullanacağımı sapıttım anacımm
şerbetçi otu
cevizyaprağı
adaçayı
rezene
küç
ısırgan otu
nar şekirdeği
krem
ot
mok
delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3:sm_cool::uhm:

Bence hepsini aralıklarla deneyin.
Ben şimdi küçü bıraktım rezene ve karışık bitki çayı içiyorum.
Caylarım bitince adacayı küç kullanıyorum sizde bunun gibi yapabilirsiniz.
Yoksa hepsi imkansız...

diorum yaaa napacağımı sapıttım maskaracım hayır hani yani şölee bi toplansalar dolsalar tamam diyecemm helal olsun sizi sewmeyen ölsün ama delikafadulden

anaaammm kız sword walla seninkiler uçacak yakında zaten 80 bedenmiş artık elarabasıyla taşırsın yakında bizde fındık kabuğu kapatır gezeriz bikini niyetine aslında düşünmüo değilim hee bikinin niyetine incir yaprağı kapatsam zaten tamamını kaplar e banada bide destekli bikini arama derdi kalmaz ne kaa zekiyim yaaa :D:D:D
Hahaha dur kız daha bir şey yok, net 85 yaparsam bütün ıvır zıvırları bırakıp sadece masaj kemeri ve sporu fiks yapacağım :) Bu arada incir yaprağı iyi fikir :)

yeni birsey okudum Cevizyapragi cayi günde iki kez, fayda ediyormus büyümesine olumlu sonuc alan cokmus.

Canım ceviz yaprağını haşladığında mürekkep gibi olur ve cildi boyar çünkü biz ceviz yapraklarından bronzlaştırıcı güneş yağı yapardık...ben bunu kullanmanızı tavsiye etmem uzun vadede tam tersi iç organları yorabilir...
hadi yaaa ooo süperde ne kullanacağımı sapıttım anacımm
şerbetçi otu
cevizyaprağı
adaçayı
rezene
küç
ısırgan otu
nar şekirdeği
krem
ot
mok
delikafadulden delikafadulden

Fazla karıştırma sonra eldekindende olmayasın allah korusun :)

isimiz zor secenek cok :)
Maşallah sende tarife yumurtlayan tavuk gibi oldun, her gün yen bir bilgi aaaa olmaz ki canımmmm :)))

diorum yaaa napacağımı sapıttım maskaracım hayır hani yani şölee bi toplansalar dolsalar tamam diyecemm helal olsun sizi sewmeyen ölsün ama delikafadulden

Olur olur, sakin...Bir anda büyümezki azıcık zaman lazım :)

Son düzenleme:
amac halka hizmet canim ya :)
almanlarda bizim gibi dertli onlarin tariflerinide tanitayim dedim ise yarayanlari
ee tabi tarif bol olunca kafada karisiyor ama gercekten serbetciotu bu ise birebir.
ona devam.
Birde sol tarafim digerine nazaran daha cok büyüdü hayret ya.

Valla ceviz yapragini bilmiyorum eczaneden aliyorlarmis kurutulmus .

almanlarda bizim gibi dertli onlarin tariflerinide tanitayim dedim ise yarayanlari
ee tabi tarif bol olunca kafada karisiyor ama gercekten serbetciotu bu ise birebir.
ona devam.

:) Sen çok yaşa e mi? genelde insanların anatomisi gereği bir taraf diğerinden büyük oluyor zaten ama demekki büyümeye başladığı için başlangıçta fark artmış, istediğin boyuta ulaşınca diğerine masaj yapmaya devam edersin...Kurutulmuş ceviz yaprağı belki taze yaprağa göre daha az boya çıkartıyordur...Sen bir bak bakalım :)

ona devam.

canım kucuk olan gogsune bıraz daha fazla masaj yap mesela 5dk kadar fazla yap dıgerıne nazaran benım de sol buyuk sag kucukdu sag yetısdı sola artık hemen hemen aynı oldularzemuszemus

ohooooo millet büyütmüşte bide yok sağ küçük yok sol büyükk dioo anamm bizz nedekk biiizzz
delikafadulden

masaj hic uygulamadan direkt sürüp folyoluyorum. Evet genelde arada fark oluyor amabenim tahminim söyle, emzirmenin son döneminde gögüs ucu yara olmustu ve kapanmisti yine sanirim o yara uzun süre nemli kaldigi icin hafif acildi ve oradan daha cok nüfus etti etkisi icine CADIARZU

masaj hic uygulamadan direkt sürüp folyoluyorum. Evet genelde arada fark oluyor amabenim tahminim söyle, emzirmenin son döneminde gögüs ucu yara olmustu ve kapanmisti yine sanirim o yara uzun süre nemli kaldigi icin hafif acildi ve oradan daha cok nüfus etti etkisi icine CADIARZU

Ay deme kız, bu seferde yan etkisi olmasın? Birde bakıyorsun senin göğüslerden bira akmaya başlıyormuş :) Tamam, tamam kötü espriydi kabul ediyorum...Canım sen önce şu yarayı bir tedavi etsen aslında daha iyi olmaz mı, birde tahriş falan olmasın sonra :(

öle canımda ama ben yapılıyım tatlım belli bile olmuyo 5 cm emin ol yani bide omuzlar falan geniş olunca oohhhooooooooooooooo bana daha 15 cm lazım :D:D:D
delikafadulden

buarada canım moonshine76 sence bu şerbetçiotunun hangisi daha etkili kaynatıp içmek mi yoksa kozalakekstresiyle gögüse sürmek mi sen sonuç aldın sanırım dimi ??? birde kaç cm büyüdü canım onu yazsana

öle canımda ama ben yapılıyım tatlım belli bile olmuyo 5 cm emin ol yani bide omuzlar falan geniş olunca oohhhooooooooooooooo bana daha 15 cm lazım :D:D:D
delikafadulden
:) Ben 90 cm e tamamlayayım benim için ok dir, sende 90 sınırını aşma sonra manken ölçüsünden çıkarsın :)

buarada canım moonshine76 sence bu şerbetçiotunun hangisi daha etkili kaynatıp içmek mi yoksa kozalakekstresiyle gögüse sürmek mi sen sonuç aldın sanırım dimi ??? birde kaç cm büyüdü canım onu yazsana

Evet güzel bir soru, ama ben kozalak ekstresini bulabileceğimizi sanmıyorum...

ewet yaaa bende bulacağımızı sanmıyorum buarada yemişim mankenlik ölçüsünü onlar bi 97 olsunda ben ortalarda göbek atarımm hatta fal bakarıımm göbek atarımmoooooohh ohhh ooohhh delikafadulden

korkmadim degil aslinda yara bandi ilekapattim ama kayiyor band sonra. Arada vermekistemiyorum aslinda, neye bakicambi caresine
E tabii kayar, baksana göğüsleri büyüten şey yara bandına neler yapmaz .:)

valla ookudugumsitede bu otun hapini falandakullannalar varamabilemiyorum. en iyisi exktresanirim
Hapı yerine taze taze kullanıp cilde sürmek daha direkt etki yapar bence çünkü içtiğinde başka bölgelerede etki etme ihtimali var, gerçi bande bitki olarak aldım ama ... Bu arada hala içmedim, önce diğer kürler bitsin diye bekliyorum...

ewet yaaa bende bulacağımızı sanmıyorum buarada yemişim mankenlik ölçüsünü onlar bi 97 olsunda ben ortalarda göbek atarımm hatta fal bakarıımm göbek atarımmoooooohh ohhh ooohhh delikafadulden

Amanın ne yaptın sen yahu :) 97 cm göğüsü kendimde düşünemiyorum zırh giymiş saint jean şovalyeleri gibi hahaha

evet netten aldim, burada okadar cok bira üretimyeri varki sorun olmuyor.
hatta isin ilginci bunu ilk yapan bayandan sonra bitane biraciya okuyanlar bi sürü siparis vermis adam sonunda merak edip alanlara emaille sormus bu satislardaki patlamanin sebebini ve satis sayfasina bayanlara özel diye ek yapmis orada sunuyor pelet seklindekini ve hafif etkili extreyi, bu bendeki yesil surubu da toplu siparislerde getirtiyiormus.

Back