• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Serbetci otu bir mucize

merhaba
şerbetçi otunun kurusunu bulabildim onu nasıl kullanıyorsunuz içerek mi yoksa biraz haşlayıp yapraklarını sürerek mi? biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz gün de kaç kez ve eğer sürüyorsanız kaç dk. kalıyor

Ben haşlayıp buz gibi soğuyunca göğüslerime kompres yapıyorum,ve zaten kendiliğinden kuruyor, bunu bir sabah bir akşam yapmaya başladım her seferinde önce temizleyip sonra sürüyorum canım...

1-)Berlin Hürriyet Universitesi (Freie Universität) tarafindan 1982 de hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde Şerbetciot kozalağından eldeedilen ilaçlardan sedatif (uyku verici) özeliğinin olmadığı görülmüştür.
2-) Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalarda şerbetciot kozalağı preparatlarının sedatif etkiye sahip olmadığı, fakat kadınlık hormonu östrogen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. (H.H.B.5.454)
3-) Şerbetciot kozalağından eldeedilen kapsülün kadınların göğsünü (Memesini) büyütüğü tesbitedilmiştir. (Erdik Kapseln)4-) Biranın özelikle siyah biranın Nitrosaminler içerdiği ve bununda Kansere neden olduğu tesbitedilmiştir. (LP.83)

araştırmalara göre gerçekten göğsü büyüttüğü tespit edilmiş kızlar...a.s

1-)Berlin Hürriyet Universitesi (Freie Universität) tarafindan 1982 de hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde Şerbetciot kozalağından eldeedilen ilaçlardan sedatif (uyku verici) özeliğinin olmadığı görülmüştür.
2-) Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalarda şerbetciot kozalağı preparatlarının sedatif etkiye sahip olmadığı, fakat kadınlık hormonu östrogen gibi etki ettiği tesbitedilmiştir. (H.H.B.5.454)
3-) Şerbetciot kozalağından eldeedilen kapsülün kadınların göğsünü (Memesini) büyütüğü tesbitedilmiştir. (Erdik Kapseln)4-) Biranın özelikle siyah biranın Nitrosaminler içerdiği ve bununda Kansere neden olduğu tesbitedilmiştir. (LP.83)

Evet canım kaydirigubbakcemile5

ama kansere neden olan maddelerde tesbit edilmiş aman kızlar dikkat ben bunu doktora sormadan içmem yaaa oda demişti zaten kafana göre şeyler içme her bitki faydalı deildir toksik etki yapabilir vicudunda hatta zehirlenip ölebilirsin bile demişti aman dikkat kızlarr büyütelim derken başımıza iş almayalımmm....
:bbo::oklava:

ot canim, asil benim bahsettigim kozalaginin surup gibi hali ama oda tr de bulmak zor . bira yapiminda kullaniliyor. ama arkadaslar otu ile yapiyor. tarifini vermisler yukarida.

kizlar ben de otunu aldim (kurusunu) haslayip, soyuyunca suruyorum. kuruyunca dokuluyor ama durmuyor. acaba adacayi yagiyla karistirip sursek nasil olur? igrenc kokuyor ya.ha bi de hazlayip surdugumden artan suyu buz kaliplarinda dondurup onlarla da masaj yapiyorum. cok yeni basladim. duzenli kullanmaya calisicaam bakalim, faydasi olursa yazarim

ya kızlar bu kozalakeksteresini yrde bulan olursa linki eklesin burayada bizde bakalm oki mi canlar ;)

Kızlar beni pataklamayın ama o kadar yoğunum ki, sormaya gidemedim :( Nişantaşında taps var, orası kendi biralarını ürettiği için muhtemelen kozalak ekstresi vardır diye düşünüyorum, yolu o tarafa düşen Atiye Sokak'ta ki Taps'a uğrasın...

Back