kızzlar nasıl göğüs altından ölçcem fark bulucam bu göğüs altı derken bedenmi yoksa göğüslere değdirerekmi ölçcez
ablanız çok cahilzemuszemus
tatlı kızlar topiğimize yas belirtip öyle bilgi verin lütfen
bu bizim yani 30 luk kızların doğru yönlendirilmesi açısından kızmayın sakınopuyorumnanaktan
bu arada sen kaç yaşındaydın? bana genç diyorsun da ha 27 ha 30. bunlar büyüyecekleri varsa büyürler yoksa büyümezler zaten. umutla bekliyourz. :Saruboceq:
32 YANİ BAYAĞI FARK VAR .ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ ÖZELLİKLE DOĞAL YOLLAR ÜMİTLENDİRİYlumunekankayizsmile
kızlar bende 32 yaşındayım ama öyle demeyin belki ergenlikte daha etkilidir yöntemler ama ben göğüslerimle üç yıldır uğraşıyorum altı cm. büyüdü daha da büyümüyorlar ama masaja devam ediyorum benim alt 79-80 gibi üst 96-97 arası ama omuzlar geniş hiç büyük durmuyorlar( daha dar bir vücudum olsaydı daha güzel dururdu
kızlar bende 32 yaşındayım ama öyle demeyin belki ergenlikte daha etkilidir yöntemler ama ben göğüslerimle üç yıldır uğraşıyorum altı cm. büyüdü daha da büyümüyorlar ama masaja devam ediyorum benim alt 79-80 gibi üst 96-97 arası ama omuzlar geniş hiç büyük durmuyorlar( daha dar bir vücudum olsaydı daha güzel dururdu
slm arkadaslar bende 34 yasındayım aldım serbetcı otunu baslıycam bugunlerde.bu yastan sonra insallah faydası olur.
sayfalarda küç kullandıgınızı bahsetmıssınız.nedır bu küç yagmı?
zemuszemusbayanssulusmilebayanssulusmileben bu serbetciyi yapmadan vazgeciyim en iyisi 30undan sonra kimse bu olayı önemsemiyoki burayada yazmıyo.üzgünüüüm hemde çoook bi arkadas bulsaydım benim durumumda serbetciye daha sıkı sarılırdım ahh ahhhbayanssulusmile
hemen vazgeçmek yok öyle. hadi bakalım şerbetçiye devam.
:
olumunekankayizsmile sağol canım benim keske aynı yasda birileri gelse daha tesvikkar olurdu ama yinede tesviklerin için çok sağoooolvereliniortak
ya ne diyorum ben sana? 25in üstünü sen bizden say yaa. 27 de 30 a merdiven dayamış bir yaş. sonuçta ben de aldığım sonuçları çok uzun zamanda aldım. sen de uzun zamanda alacaksın ama alacaksın inşallah. tabi ki hiçbir şey %100 değil. ama denemeye değer.