bu 6 cm de serbetcinin rolu yok sanırım ve ne zamandır bu işlemleri yapıyosun tatlım baslık değistirmeyi bilmiyorum biraz acemiyim yardım edersen tabii seve seve değiştiririm CADIARZU
gelsomina ne zamandır kendine bu işlemleri yapıyosun kardes
valla şimdi şöyle başladı olay: ekim gibiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam küç aldım ben. küçü o zamandan beri hiç bırakmadım. aynı zamanda ada çayını da. ilk kutuyu günde bir kaşık olarak aldım. ikinci kutuda günde iki kaşık almaya başladım. böyle sadece küç ve adaçayı kullandım bir süre. sonra ikinci kutuya geçtikten sonra sabahları buz masajı yaptım bir ara. iki hafta kadar onu bırakmak zorunda kaldım ama. onu bırakınca bu kez çilek yağıyla masaj yapmaya başladım. geçtiğimiz hafta da çörek otu yağı aldım hem çörek otu hem de çilek yağıyla yapıyorum şimdi. bir de dediğim gibi şerbetçi otu var son on beş günde yaptığım. bu arada küçün de üçüncü kutusuna başladım. adaçayı aynen devam.
ay kendimi maratonda gibi hissediyorum yoruldum bırakıcam diyorum bi bakıyorum hepiniz koşmaya devam ediyonuz bende hadi bari diyorum onu yap bunu yap valla sıkıldım yaw bazen masaj yaparken imdat diye bağırasım geliyo ben sadece çörek otu yağını kullanıyorum şerbetçi kremini kullanmıyorum çünki felaket kokuyo adam beni yataktan kovar valla ama demleyip suyunu sürüyom sonrada çörekotu yağını sürüyom ikisi beraber felaket kokuyo mersin yağını hiç söylemiyim tam viks gibi oda ayrı kokuyo offf yaa boşa kürek sallayıp duruyorum ben malesef sigarada kullanıyorum sanırım oda engelliyo bişey sorcam canım ya küç sana kilo aldırdımı açmı tokmu içiyosun küçü benim maşallah kalça falan yerinde bu küçle dahada büyür bide onla uğraşmıyım diyorum gerçi onlada arasıra uğraşıyom ya ey Allahım bi taraf fazla bi taraf az ama şükürki noksan değiliz bu saate sıyırdım kızlar sanırım ben iyisimi gidip uyuyayım öpüyorum hepinizi
valla şimdi şöyle başladı olay: ekim gibiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam küç aldım ben. küçü o zamandan beri hiç bırakmadım. aynı zamanda ada çayını da. ilk kutuyu günde bir kaşık olarak aldım. ikinci kutuda günde iki kaşık almaya başladım. böyle sadece küç ve adaçayı kullandım bir süre. sonra ikinci kutuya geçtikten sonra sabahları buz masajı yaptım bir ara. iki hafta kadar onu bırakmak zorunda kaldım ama. onu bırakınca bu kez çilek yağıyla masaj yapmaya başladım. geçtiğimiz hafta da çörek otu yağı aldım hem çörek otu hem de çilek yağıyla yapıyorum şimdi. bir de dediğim gibi şerbetçi otu var son on beş günde yaptığım. bu arada küçün de üçüncü kutusuna başladım. adaçayı aynen devam.
neutrogena body moisturizer, büyük bir şişede almıştım vücut losyonu olarak kullanmak için ama bana kıvamı yoğun geldi hiç kullanmamıştım duruyordu kenarda. şerbetçi otuna kısmetmiş.
aniden bugün nette çıkmak zorunda kaldım halbukı aynı anda cevrim içi olmak çok iyi olucaktı özürbile dilemeden çıktığım için kusura bakma bilmiyorumkismile
slm arkadaslar bende 34 yasındayım aldım serbetcı otunu baslıycam bugunlerde.bu yastan sonra insallah faydası olur.
sayfalarda küç kullandıgınızı bahsetmıssınız.nedır bu küç yagmı?
burdayım burdayım.baska topikde yazmıssınız bu fark olayını.bende merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?