slm arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve şu bahsettiğiniz şerbetçi otu kremini nasıl yaptınız lütfen açıklarmısınız bende denemek istiyorum sizden haber bekliyorum
öyle düşünme kardesim bu intromun kremi gercekten mucize
intromun kremi nedir?
ben 1 aydır küç kullanıyorum henüz bir gelişme yok.
30 yaşındayım
Arkadaşlar merhabalar ben siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.Çok çokda faydalandım önerilenlerden.Şimdi ise bende bilgi vermek istiyorum.Yaşım 30,yaklaşık 5 aydır KÜÇ,ıstırgan otu çayı ve çörek otu yağı kullanıyorum.Ben sonuçtan çok memnunum.Mutluyum.mucize gibi.Şimdi ölçülerimi verim 75 b kullanırken şimdi 80 Bye geçtim dolgusuz tabi.Sanırım 85 B ye az kaldı.En ideal göğüs ölçüsü 85 B imiş araştırmalarıma göre.Bende minyon tipli biriyim zaten.Yaşımıda göstermiyorum.Benim için çok çok ideal oldu bu ölçüler.Bu gün şerbetçi otunu aldım çay olarak kullanmayı düşünüyorum.Ama masaja, küçe ıstırgana devam edicem.Kullanmakta hiç bir şikayet duymuyorum.Masajı bazen unutsam bile göğüslerim hatırlatıyor.Çok fazla bir dolgunluk oluyor.masajla rahatlatıyorum yani.Bu süreçte herkese kolay gelsin.Sonuç alındıkça insanın şevki artıyor.:sm_cool:
Herkes nasıl hazırladı bilmiyorum ama ben sana kendi tarifimi vereyim, aldığım şerbetçi otununu küçük çaybardağı ile ölçtüm, bir cezveye 3 çay bardağı şerbetçi otu ve bir çay bardağı su koydum, otları iyice karıştırarak ıslanmalarını sağladım kısık ateş te su kaynayana kadar bekledim. zaten 10 dk gibi bir sürede oluyo. sonra soğutup, gül kokulu bir vücut kremim var onunla karıştırdım, yalnız kremi yapraklarla karıştırıyorsun, kremi, karışım krem kıvamına gelene kadar koyuyorsun, ne su ne yaprakları ziyan olmasın. Sonra demlenmesi için bir iki gün bekletiyosun, sonra sabah akşam sürüyorsuuuun, masaj yapa yapa sür 3-5 dk kadar, internette masaj teknikleri var ordan kendin bakabilirsin...yaşı otuzun altında olanlar daha çabuk sonuç alıyor, yaş ilerledikçe etki azalıyor ama ne olursa olsun her durumda dolgunluk açısından işe yaradığı kesin, ben denedim gördüm. çok arkadaşım için de hazırladım .
Yeni gördüm yazıyı çok teşekkürler..
Herkes nasıl hazırladı bilmiyorum ama ben sana kendi tarifimi vereyim, aldığım şerbetçi otununu küçük çaybardağı ile ölçtüm, bir cezveye 3 çay bardağı şerbetçi otu ve bir çay bardağı su koydum, otları iyice karıştırarak ıslanmalarını sağladım kısık ateş te su kaynayana kadar bekledim. zaten 10 dk gibi bir sürede oluyo. sonra soğutup, gül kokulu bir vücut kremim var onunla karıştırdım, yalnız kremi yapraklarla karıştırıyorsun, kremi, karışım krem kıvamına gelene kadar koyuyorsun, ne su ne yaprakları ziyan olmasın. Sonra demlenmesi için bir iki gün bekletiyosun, sonra sabah akşam sürüyorsuuuun, masaj yapa yapa sür 3-5 dk kadar, internette masaj teknikleri var ordan kendin bakabilirsin...yaşı otuzun altında olanlar daha çabuk sonuç alıyor, yaş ilerledikçe etki azalıyor ama ne olursa olsun her durumda dolgunluk açısından işe yaradığı kesin, ben denedim gördüm. çok arkadaşım için de hazırladım .
Yeni gördüm yazıyı çok teşekkürler..
merhaba kremi ben dehazırladım ama otunu da kremin içine koyup sürünce uygulama sırasında tüm ot parçacıkları dökülüyor. şerbetçi otu azıcık su ile kaynatıyorum blenderdan geçiriyorum yağsız kremle karıştırıyorum ama otuda kreminiçine girecekmi bilgi verebilir msiniz şimdidenteşekkür ederim ccet
bende göğüs küçklüğünden muzdaribimm.. aşırı kilo kaybından dolayı 85 olan göğüslerim şuan 75 yıllardır kilo almaya çalışıorum ama 2 3 kilodan öteye gitmio gitsede göğüslerim eski dolgun haline dönemio :s şerbetçi otu ve yağsız kremle karışımı yaptım ama hassas tenim yine benim hayallerimi suya düşürdü.. karışımı göğsüme sürdüğümde hemen kızarıp kabarıo yıkadıktan sonra kabarıklık inio kızarıklıklar azalıo ama yine de kızarıklıklar hala var dokunmadığım sürece rahatsız edici bi kaşıntı yapmıo ama kalıcı olmasından korkuorum 21 yaşındayım bu karışımı kullananlar gerçek ve kalıcı bi etki gördü mü cevaplarınızı bekliorumm...
meraba canım cok sevindim bu mükemmel bi gelişme serbetciye dönersen gündüzleri bebantenle destekle yada bıraktığında gerileme olacakmı bizi haberdar et gülüm .ve sende dahil tüm kızlara rica ediyorum yasınızı belirtinki gelişmeler realist ve destekliyici olsun.öpüyorum kasıntıların gelmemek üzere gecsin huzur koynunda uyusun bu temenniyi çok seviyorum kaynak ablacığımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?