bende 29 yaşındayım şerbetçi otu hiç bir işime yaramadı,çörekotu kullanıyorum o da sadece dolgunlaştırdı biraz ama büyüme yok kesinlikle,ne kaşıntı ne ağrı hiç bir şey yok..
şerbetçi otunu 1 ay kadar kullandım yanında adaçayı da içtim ama fazlası alerji yaptı,kullanımı çok zor geldi bana otlu krem heryere dökülüyor daha pratik bir şey aradım birde hiç bir belirti göstermemesi yıldırdı beni,çörekotu çok daha pratik diye ona geçtim dediğim gibi göğüslerimin içi boş gibiydi dolgunlaşma oldu ama biyime olmuyor bir türlü
şerbetçi otunu 1 ay kadar kullandım yanında adaçayı da içtim ama fazlası alerji yaptı,kullanımı çok zor geldi bana otlu krem heryere dökülüyor daha pratik bir şey aradım birde hiç bir belirti göstermemesi yıldırdı beni,çörekotu çok daha pratik diye ona geçtim dediğim gibi göğüslerimin içi boş gibiydi dolgunlaşma oldu ama biyime olmuyor bir türlü
çörekotunu da 1 aydır kullanıyorum,dediğim gibi büyüme olmadı ölçüyorum aynı ama dolgunlaşma var.belki masajın etkisiyle de oluyor olabilir artık bilemiyorum
doğru olabilir bitkilerde çok cevherler gizli,melek otunu duymuştum bir aktara sordum adamın bilgisi varmıydı bilemiyorum ama öyle bişey olmaz dedi,hiç bir ot göğüs büyütmez dedi.ben buna körü körüne inanmıyorum ama bir yandan da o zaman neden insanlar ameliyat oluyor diye düşünmüyorum değil,plastik cerrahlar da kesin çözüm ameliyat diyor gerçi gidin bitkiler alın büyütün diyemez ya :)
ya arkadaşlar ben bu kremi bu akşam yaptım ama evi geçtim artık apartman dahi kokto ve dayanılmaz bi koku. hatta apartamanı kedi pisletti sanmışlar :) sizinkide böyle kokuyomu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?