slm arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve şu bahsettiğiniz şerbetçi otu kremini nasıl yaptınız lütfen açıklarmısınız bende denemek istiyorum sizden haber bekliyorum
Herkes nasıl hazırladı bilmiyorum ama ben sana kendi tarifimi vereyim, aldığım şerbetçi otununu küçük çaybardağı ile ölçtüm, bir cezveye 3 çay bardağı şerbetçi otu ve bir çay bardağı su koydum, otları iyice karıştırarak ıslanmalarını sağladım kısık ateş te su kaynayana kadar bekledim. zaten 10 dk gibi bir sürede oluyo. sonra soğutup, gül kokulu bir vücut kremim var onunla karıştırdım, yalnız kremi yapraklarla karıştırıyorsun, kremi, karışım krem kıvamına gelene kadar koyuyorsun, ne su ne yaprakları ziyan olmasın. Sonra demlenmesi için bir iki gün bekletiyosun, sonra sabah akşam sürüyorsuuuun, masaj yapa yapa sür 3-5 dk kadar, internette masaj teknikleri var ordan kendin bakabilirsin...yaşı otuzun altında olanlar daha çabuk sonuç alıyor, yaş ilerledikçe etki azalıyor ama ne olursa olsun her durumda dolgunluk açısından işe yaradığı kesin, ben denedim gördüm. çok arkadaşım için de hazırladım . Bilginize:lepi: