Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri serbetci kremi kullanan 30 yas ve üzeri arkadaslar biz burda toplanalım

slm arkadaşlar ben 25 yaşındayım ve şu bahsettiğiniz şerbetçi otu kremini nasıl yaptınız lütfen açıklarmısınız bende denemek istiyorum sizden haber bekliyorum

Herkes nasıl hazırladı bilmiyorum ama ben sana kendi tarifimi vereyim, aldığım şerbetçi otununu küçük çaybardağı ile ölçtüm, bir cezveye 3 çay bardağı şerbetçi otu ve bir çay bardağı su koydum, otları iyice karıştırarak ıslanmalarını sağladım kısık ateş te su kaynayana kadar bekledim. zaten 10 dk gibi bir sürede oluyo. sonra soğutup, gül kokulu bir vücut kremim var onunla karıştırdım, yalnız kremi yapraklarla karıştırıyorsun, kremi, karışım krem kıvamına gelene kadar koyuyorsun, ne su ne yaprakları ziyan olmasın. Sonra demlenmesi için bir iki gün bekletiyosun, sonra sabah akşam sürüyorsuuuun, masaj yapa yapa sür 3-5 dk kadar, internette masaj teknikleri var ordan kendin bakabilirsin...yaşı otuzun altında olanlar daha çabuk sonuç alıyor, yaş ilerledikçe etki azalıyor ama ne olursa olsun her durumda dolgunluk açısından işe yaradığı kesin, ben denedim gördüm. çok arkadaşım için de hazırladım . Bilginize:lepi:

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum. bişey sormak istiyorum şimdi bu yağlar otlar vs sadece bi dolgunluk mu veriyo yoksa gerçekten büyüme sağlıyo mu? burda gördüklerimden sonra bende çörekotu yağıyla mersin yağına başladım 3 gün oldu. işe yaramazsa şerbetçi ouna geçmeyi düşünüyorum. bakalım inşallah herkes istediği boyuta bi sorun olmadan ulaşır.

Arkadaşlar merhabalar ben siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.Çok çokda faydalandım önerilenlerden.Şimdi ise bende bilgi vermek istiyorum.Yaşım 30,yaklaşık 5 aydır KÜÇ,ıstırgan otu çayı ve çörek otu yağı kullanıyorum.Ben sonuçtan çok memnunum.Mutluyum.mucize gibi.Şimdi ölçülerimi verim 75 b kullanırken şimdi 80 Bye geçtim dolgusuz tabi.Sanırım 85 B ye az kaldı.En ideal göğüs ölçüsü 85 B imiş araştırmalarıma göre.Bende minyon tipli biriyim zaten.Yaşımıda göstermiyorum.Benim için çok çok ideal oldu bu ölçüler.Bu gün şerbetçi otunu aldım çay olarak kullanmayı düşünüyorum.Ama masaja, küçe ıstırgana devam edicem.Kullanmakta hiç bir şikayet duymuyorum.Masajı bazen unutsam bile göğüslerim hatırlatıyor.Çok fazla bir dolgunluk oluyor.masajla rahatlatıyorum yani.Bu süreçte herkese kolay gelsin.Sonuç alındıkça insanın şevki artıyor.:sm_cool:

Arkadaşlar merhabalar ben siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.Çok çokda faydalandım önerilenlerden.Şimdi ise bende bilgi vermek istiyorum.Yaşım 30,yaklaşık 5 aydır KÜÇ,ıstırgan otu çayı ve çörek otu yağı kullanıyorum.Ben sonuçtan çok memnunum.Mutluyum.mucize gibi.Şimdi ölçülerimi verim 75 b kullanırken şimdi 80 Bye geçtim dolgusuz tabi.Sanırım 85 B ye az kaldı.En ideal göğüs ölçüsü 85 B imiş araştırmalarıma göre.Bende minyon tipli biriyim zaten.Yaşımıda göstermiyorum.Benim için çok çok ideal oldu bu ölçüler.Bu gün şerbetçi otunu aldım çay olarak kullanmayı düşünüyorum.Ama masaja, küçe ıstırgana devam edicem.Kullanmakta hiç bir şikayet duymuyorum.Masajı bazen unutsam bile göğüslerim hatırlatıyor.Çok fazla bir dolgunluk oluyor.masajla rahatlatıyorum yani.Bu süreçte herkese kolay gelsin.Sonuç alındıkça insanın şevki artıyor.:sm_cool:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ...çok sevindim canım senin için yaa..ne güzel valla..ben 24 yaşındayım küç ü bir ara kullandım da devam etmedim.. küç ü nasıl yiyorsun tatlım pekii eyvahedigeldismile

Tatlı kaşığı dolusu ağızıma atıp arkasından su içiyorum ama metal kaşık kullanmıyorum etkisini azaltıyo diye okumuştum. ben 2 kutu bitirdim şimdi üçüncüsünü kullanıyorum.Bu sitede pek favori değil ama ıstırgan otunun hepsinden daha çok işe yaradığını düşünüyorum.Yada bendeki etkisi fazla.Ama tabi bana öyle geliyorda olabilir.Hayıt otunuda çok tavsiye ettikleri için biraz kullandım.Ama meth ettikleri gibi gelmedi.Bu arada havalar soğuduğu için masajı eskisi kadar sık yapamıyorum.Zor oluyor kıyafetleri çıkarmak ve tekrar giymek.

slm bende geldim ben 35 yasındayım ve bende sizlerden bişiler öğrenip yapmak istiyorum ne yapsak faydalı olur acaba diede düsünüyorumm

Herkes nasıl hazırladı bilmiyorum ama ben sana kendi tarifimi vereyim, aldığım şerbetçi otununu küçük çaybardağı ile ölçtüm, bir cezveye 3 çay bardağı şerbetçi otu ve bir çay bardağı su koydum, otları iyice karıştırarak ıslanmalarını sağladım kısık ateş te su kaynayana kadar bekledim. zaten 10 dk gibi bir sürede oluyo. sonra soğutup, gül kokulu bir vücut kremim var onunla karıştırdım, yalnız kremi yapraklarla karıştırıyorsun, kremi, karışım krem kıvamına gelene kadar koyuyorsun, ne su ne yaprakları ziyan olmasın. Sonra demlenmesi için bir iki gün bekletiyosun, sonra sabah akşam sürüyorsuuuun, masaj yapa yapa sür 3-5 dk kadar, internette masaj teknikleri var ordan kendin bakabilirsin...yaşı otuzun altında olanlar daha çabuk sonuç alıyor, yaş ilerledikçe etki azalıyor ama ne olursa olsun her durumda dolgunluk açısından işe yaradığı kesin, ben denedim gördüm. çok arkadaşım için de hazırladım .
Yeni gördüm yazıyı çok teşekkürler..:KK71:

slm herkse yazdıklarınızı uzaktan takip ediyorumda intronun yazısını beğenmiştim .. daha doğrusu kremini deneyip işe yarayan varı onu öğrenmek istedim yaşım 25 ve benimde sıkıntım :-)))

Herkes nasıl hazırladı bilmiyorum ama ben sana kendi tarifimi vereyim, aldığım şerbetçi otununu küçük çaybardağı ile ölçtüm, bir cezveye 3 çay bardağı şerbetçi otu ve bir çay bardağı su koydum, otları iyice karıştırarak ıslanmalarını sağladım kısık ateş te su kaynayana kadar bekledim. zaten 10 dk gibi bir sürede oluyo. sonra soğutup, gül kokulu bir vücut kremim var onunla karıştırdım, yalnız kremi yapraklarla karıştırıyorsun, kremi, karışım krem kıvamına gelene kadar koyuyorsun, ne su ne yaprakları ziyan olmasın. Sonra demlenmesi için bir iki gün bekletiyosun, sonra sabah akşam sürüyorsuuuun, masaj yapa yapa sür 3-5 dk kadar, internette masaj teknikleri var ordan kendin bakabilirsin...yaşı otuzun altında olanlar daha çabuk sonuç alıyor, yaş ilerledikçe etki azalıyor ama ne olursa olsun her durumda dolgunluk açısından işe yaradığı kesin, ben denedim gördüm. çok arkadaşım için de hazırladım .
Yeni gördüm yazıyı çok teşekkürler..:KK71:

merhaba kremi ben dehazırladım ama otunu da kremin içine koyup sürünce uygulama sırasında tüm ot parçacıkları dökülüyor. şerbetçi otu azıcık su ile kaynatıyorum blenderdan geçiriyorum yağsız kremle karıştırıyorum ama otuda kreminiçine girecekmi bilgi verebilir msiniz şimdidenteşekkür ederim ccet

bende göğüs küçklüğünden muzdaribimm.. aşırı kilo kaybından dolayı 85 olan göğüslerim şuan 75 yıllardır kilo almaya çalışıorum ama 2 3 kilodan öteye gitmio gitsede göğüslerim eski dolgun haline dönemio :s şerbetçi otu ve yağsız kremle karışımı yaptım ama hassas tenim yine benim hayallerimi suya düşürdü.. karışımı göğsüme sürdüğümde hemen kızarıp kabarıo yıkadıktan sonra kabarıklık inio kızarıklıklar azalıo ama yine de kızarıklıklar hala var dokunmadığım sürece rahatsız edici bi kaşıntı yapmıo ama kalıcı olmasından korkuorum 21 yaşındayım bu karışımı kullananlar gerçek ve kalıcı bi etki gördü mü cevaplarınızı bekliorumm...

bende göğüs küçklüğünden muzdaribimm.. aşırı kilo kaybından dolayı 85 olan göğüslerim şuan 75 yıllardır kilo almaya çalışıorum ama 2 3 kilodan öteye gitmio gitsede göğüslerim eski dolgun haline dönemio :s şerbetçi otu ve yağsız kremle karışımı yaptım ama hassas tenim yine benim hayallerimi suya düşürdü.. karışımı göğsüme sürdüğümde hemen kızarıp kabarıo yıkadıktan sonra kabarıklık inio kızarıklıklar azalıo ama yine de kızarıklıklar hala var dokunmadığım sürece rahatsız edici bi kaşıntı yapmıo ama kalıcı olmasından korkuorum 21 yaşındayım bu karışımı kullananlar gerçek ve kalıcı bi etki gördü mü cevaplarınızı bekliorumm...

sonosmanlıcım.. seninle aynı dertteydim..2008 de bu siteyle de zaten bu şekilde tanıştım..Allah razı olsun burdaki herkesten o kadar çok şey okudum ve aklıma yatanları öyle çok denedim ki anlatamam.ben 40 yaşına geldim şimdilerde ,serüveni sen düşün. ben de senin gibi kilo verdim çeşitli sıkıntı üzüntülerle.. öncelikle bunu o kadar da kafaya takma.. ciddi söylüyorum ,çünkü öncelikle verdiğin kiloları geri almaya bakmanı öneririm bu daha önemli
bunun yanısıra ben de bu karışımın kıvamını tutturamadım sabahları bildiğin otlu peynir gibi kalkıyordum:KK1: sonrasında ne mi yaptım.. burda bir çok arkadaş adaçayından bahsediyordu..her gün muntazaman 1 fincan adaçayı demleyip içtim ama paketli olanlardan sallama olanlardan değil.. sonra her akşam da çörek otu yağıyla masaj yaptım ek olarak da yine bitkisel bi hap bulmuştum aktarda onu almıştım onu düzenli içtim 1 kutu.. ama ı -ıh olmuyor derken bir akşam ölçtüm 83 başka akşam 84 ve şu an 89 cm çapa çıkmış durumdayım, adet günlerine yakın malum daha büyük olur ama dönem geçtikten sonra da aynı şekilde kaldıklarını gördüm ve 2.5 aydır sadece her gün muntazam adaçayı içiyorum diğerlerini bıraktım.. ne kadar sürede bu hale geldi dersen yaklaşık 4 -5 ay oldu bunun yanısıra kilo da almam sanırım süreci hızlandırdı.bu arada o ilacın ismini hatırlamıyorum ama içinde keçi boynuzu özü vardı ki bu da çok faydalıymış sonradan öğrendim.bir de bu şekilde dene derim , inşallaah faydasını görürsün.. ama olmuyor diye de kafana takmaaaaa boool boool ye :) kilo al onlar da mecbur büyür ve fıstık gibi olursun :nazar:

Bayanlar otu olalı bi hafta olacak ama nasıl yapıldıgına da,r her yerde farklı bilgi var..kimisi demşki kaynatmayın,kaynamıs suya atıp demleyin..kimisi kaynatın da yapın demiş..kimisi suyunu süzüp otları ıncecık dograyıp oyle krem katmıs kimisi de suyuyla beraber krem katmıs :s lütfen beni tam bilgilendirebilir misiniz..sunu yapayım artık da sonuçlarını göreyim..bi de ne kadar kalıyor gogsunuzde,sabaha kadar mı..beni meraklarda bırakmayın lutfeeen :))

meraba canım cok sevindim bu mükemmel bi gelişme serbetciye dönersen gündüzleri bebantenle destekle yada bıraktığında gerileme olacakmı bizi haberdar et gülüm .ve sende dahil tüm kızlara rica ediyorum yasınızı belirtinki gelişmeler realist ve destekliyici olsun.öpüyorum kasıntıların gelmemek üzere gecsin huzur koynunda uyusun bu temenniyi çok seviyorum kaynak ablacığımopuyorumnanaktan

canim üzerinden çok zaman geçmiş ama önemli olduğundan yazıyorum belki okuyan olur. bepanten gibi kremlerde koruyucu olarak paraben kullanılıyor. bepanten de olduğundan emin değilim ancak bildiğim kadarıyla ilaç firmaları zararsız diye kullanıyor bunu. hatta bir ilaç firmasına mail attığımda kendileri yazdılar cevap olarak. parabenin göğüse zararlarıyla ilgil yazıları unutmayın.

Bu siteye bugün üye oldum sırf bu konu için. 3-4 gündür göğüsleri doğal yollardan büyütme yöntemleri üzerine internette araştırma yapıyorum. 33 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim, yani 2 çocuk emzirdim. Dolayısıyla da göğüslerim çok sarktı ve içi boşaldı. Çok kötü durumdalar şu anda. Eskiden de zaten küçüklerdi, ama en azından dik duruyorlardı ve daha dolgunlardı. Doğumlardan sonra çok kötü oldular. Burada yazılan formüllerden şerbetçiotu kremi tarifi mantıklı geldi ve hemen uygulamak için aktardan şerbetçiotu aldım. tarifteki gibi krem hazırlayıp dün gece sürmeye başladım. Tabi yatmadan önce. Yine yatmadan önce kocaman bi bardak adaçayı-rezene- çörek otu yağı karışımı içiyorum. Bilemiyorum, şimdilik bi değişiklik yok ama ben umutluyum. 1 hafta sonra sonucu yazıcam size. Programı 3 ay uygulamaya çalışıcam.
Programım şöyle:
-Yatmadan önce şerbetçiotu kremi sürülecek
-Yatmadan önce 1 bardak adaçayı-rezene-çörek otu yağı karışımı içilecek
- Sabah kalkınca göğüslerdeki şerbetçi otu kremi temizlendikten sonra buz uygulanacak
- Buzdan sonra çörek otu yağı-zeytinyağı karışımı göğüslere sürülecek

İnşallah işe yarar. ameliyat falan istemiyorum. Tek umudum bu yöntem. hadi kızlar, herkese bu yolda başarılar:nazar:

X