- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Ay seni gorunce , adeta hani ıssız adada yalniz basina kalirsin da saçın sakaĺin 5 metre olur o halde bir helikoptwr gorursun de kalkarsin ayagi deli gibi beni gorsun heyyy burdayim diye ziplarsin yaselamnasılsınız kızlarrr
Maşallah ben de iyi gidiyorum. Kilom salyangoz hiziyla inse de incelmelerim devam ettigi icin mutluyum tabi aksam en gec 7 den sonra bir sey yemiyorum canim yuzde 99 ise yariyor üç aksam dene uc gunun sonunda en az 700 gramin gitmezse y da inceldigini hissetmezsen gel bana söv :)) 3n3anzindan dene derimİyim canım bir türlü diyeti uygulamıyorum Takıldım üçlü rakamlara moralim bozuldu bırakmadım sende durumlar nasıl
evet kesinlikle akşam belli bir saatten sonra yememek çok işe yarıyor.Maşallah ben de iyi gidiyorum. Kilom salyangoz hiziyla inse de incelmelerim devam ettigi icin mutluyum tabi aksam en gec 7 den sonra bir sey yemiyorum canim yuzde 99 ise yariyor üç aksam dene uc gunun sonunda en az 700 gramin gitmezse y da inceldigini hissetmezsen gel bana söv :)) 3n3anzindan dene derim
Maşallah iyi gidiyorsun Bende Cuma günü yeni listeye başlıyacağım Yeğenim diyetisyen listemi değiştirdi Yavaş yavaş vereceğim onun dediğide akşam yemeğini 17.00 de bitir son ara öğün 20.00 bitir dedi o zaman son öğün 19.00 yapayımMaşallah ben de iyi gidiyorum. Kilom salyangoz hiziyla inse de incelmelerim devam ettigi icin mutluyum tabi aksam en gec 7 den sonra bir sey yemiyorum canim yuzde 99 ise yariyor üç aksam dene uc gunun sonunda en az 700 gramin gitmezse y da inceldigini hissetmezsen gel bana söv :)) 3n3anzindan dene derim
tatlım biz başka sayfada devam ediyoruz. istersen gel.moni Cim selam
Gordugun uzere artık kimse kalmadı. Tek basima da bir anlamı yok gelmemin belki arkadaslar gelir ara ara muhabbet ederiz demistim ama ne gelen vaar ne giden
O zaman demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
Ben de yol alayım
Iyi kötü gunler geçirdik derdimi dinleyip ortak oldunuz hepiniz hoşçakalın kızlar
gezegenfeza 60kiloyum B busefit Zerosima sara_28 ve şu an aklima gelmeyen nickli arkadaşlar
Bye byeeee
Bu arada gorenler şok oluyor kız senden bi tane baby cat gitmiş diyorlar:)
Son 13 kilo hadi ben devam
Selametle
Canim benim sag ol o tempoya ayak uyduramam ben surekli mesaj falan yazamam. Gece 12 den sabah 5 e kadar ders calisiyorum malum kpss ye az kaldi. 3 saat uyuyup kalkip yemek yapip oglani okula goturuyorum eve gekince de azcik uyuyom falan .ugrasamam yani surekli mesaj yazmaylatatlım biz başka sayfada devam ediyoruz. istersen gel.
Popüler Konu - LenaG ile MasterFit
Olsun canim guzel.kilo verdin 😍😍😍 Gecen hafta mavi takim guzel kilo verdi,bu hafta kirmizi takim 🤗🤗 Takimdan iki kişi gitmek için resmen bu günü beklemiş baybay dediler gittiler bütün hafta sessiz kalıp kuzu 🤣 paylaşılan menüler bütün hafta sonucu göstermişti .. tek başıma yarismis gibi...www.kadinlarkulubu.com
Ama sen unutma gel ara ara tamam mitatlım biz başka sayfada devam ediyoruz. istersen gel.
Popüler Konu - LenaG ile MasterFit
Olsun canim guzel.kilo verdin 😍😍😍 Gecen hafta mavi takim guzel kilo verdi,bu hafta kirmizi takim 🤗🤗 Takimdan iki kişi gitmek için resmen bu günü beklemiş baybay dediler gittiler bütün hafta sessiz kalıp kuzu 🤣 paylaşılan menüler bütün hafta sonucu göstermişti .. tek başıma yarismis gibi...www.kadinlarkulubu.com
Selam canım, ara ara uğra haberdar et bizi. Yazmasam da okumaya çalışıyorum.moni Cim selam
Gordugun uzere artık kimse kalmadı. Tek basima da bir anlamı yok gelmemin belki arkadaslar gelir ara ara muhabbet ederiz demistim ama ne gelen vaar ne giden
O zaman demir almak günü gelmişse zamandan
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
Ben de yol alayım
Iyi kötü gunler geçirdik derdimi dinleyip ortak oldunuz hepiniz hoşçakalın kızlar
gezegenfeza 60kiloyum B busefit Zerosima sara_28 ve şu an aklima gelmeyen nickli arkadaşlar
Bye byeeee
Bu arada gorenler şok oluyor kız senden bi tane baby cat gitmiş diyorlar:)
Son 13 kilo hadi ben devam
Selametle
Yok kiz unutur muyum hiç ?Kız beni çabuk unuttun
Tamam gelirimSelam canım, ara ara uğra haberdar et bizi. Yazmasam da okumaya çalışıyorum.