- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E biz edelim bari ne dersin ara ara girip yoklayalım yoksa ipin ucu kaçiyür :)Malesef hiç kimse kalmadı canım Aslında devam edilebilir
Inşallahgeçmiş olsun canım inşallah şifa olur
Çok sevindim canımGunaydin kizlar
Gecen hafta boyle demisim
Kilom hala ayni
Amaaaaaaaaa
Bel ölçüm 1 haftada 1 cm incelerek 74 olduuu
Guzel bir haftaydi benim icin
Aksamlari yemek yemedim ve bol bol yurudum
Bu arada antidepresani da biraktim 2 senedir kullaniyordum.malum yasanilanlardan sonra
Ve Allah ıma milyonlarca kez sukur ki iyilesmisim bir kez birakmaya kalkmistim nefes alamama ve sinir olmustu bu seferkinde iyilestigimi hissetrigim icin birakmayi denedim ve iyilesmisim cok şükür
Canım bende gruplarda daha iyi motive olabiliyorum.Sanırım pandemiden etkilendi gruplarda yeterli kişi kalmadı olanlarda düzenli gelmedi diye düşünüyorum
E biz de gidecwgiz herhalde napalım kızCanım artık kimse yok Tek tek gittiler
Inşallah canımArkadaslar bu gece ruyamda ne gordum biliyor musunuz? Annemle magazaya gitmisiz diyorum ki kalem etek alicam siyah, icine beyaz gömlek, uzerine siyah ceket cok istiyorum boyle giyinmeyi ozledim dedim. Gecen gun haber izlerken kizlin uzerindeki boyleydi cok hosuma gitmisti artik nasil bilincaltima islediyse . Allah in izniyle zayiflayip bir kez de olsa bu sekilde giyinecegim inşallah
Edelim ya bosver en azindan ara ara girip yazaim cumalari da bildirim yapalim yeter daaSize bağlı devam etmek isterim
Aynen canım devam edelim Amaç kilo verme değilmi Yolumuza devamEdelim ya bosver en azindan ara ara girip yazaim cumalari da bildirim yapalim yeter daa
hacamatı ben de çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı. hayırlı olsun, şifa olsun canım.Hacamatı sadece dizlerime yaptırdım, farklı noktalarada 9 tane sülük kondurdum.
Su an 9 yerde kanama var, başım ağrıyor, şifa olur inşallah
canım uzun süredir böyle zaten. ondan dağıldık.Kizlarrr nerelerdesiniz
Moni gidince kimse kalmadı anlaşılan
Amin inşallahhacamatı ben de çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı. hayırlı olsun, şifa olsun canım.
DemişimmmGunaydin kizlar
Gecen hafta boyle demisim
Kilom hala ayni
Amaaaaaaaaa
Bel ölçüm 1 haftada 1 cm incelerek 74 olduuu
Guzel bir haftaydi benim icin
Aksamlari yemek yemedim ve bol bol yurudum
Bu arada antidepresani da biraktim 2 senedir kullaniyordum.malum yasanilanlardan sonra
Ve Allah ıma milyonlarca kez sukur ki iyilesmisim bir kez birakmaya kalkmistim nefes alamama ve sinir olmustu bu seferkinde iyilestigimi hissetrigim icin birakmayi denedim ve iyilesmisim cok şükür