serbest günlük

Gunaydin kizlar
Gecen hafta boyle demisim
Kilom hala ayni 🤦‍♀️
Amaaaaaaaaa
Bel ölçüm 1 haftada 1 cm incelerek 74 olduuu🎉🎊🎊🧨🎉🎊🎈🎉
😊😊
Guzel bir haftaydi benim icin
Aksamlari yemek yemedim ve bol bol yurudum
Bu arada antidepresani da biraktim 2 senedir kullaniyordum.malum yasanilanlardan sonra
Ve Allah ıma milyonlarca kez sukur ki iyilesmisim bir kez birakmaya kalkmistim nefes alamama ve sinir olmustu bu seferkinde iyilestigimi hissetrigim icin birakmayi denedim ve iyilesmisim cok şükür 😊😇😇
Çok sevindim canım

Arkadaslar bu gece ruyamda ne gordum biliyor musunuz? Annemle magazaya gitmisiz diyorum ki kalem etek alicam siyah, icine beyaz gömlek, uzerine siyah ceket cok istiyorum boyle giyinmeyi ozledim dedim. Gecen gun haber izlerken kizlin uzerindeki boyleydi cok hosuma gitmisti artik nasil bilincaltima islediyse . Allah in izniyle zayiflayip bir kez de olsa bu sekilde giyinecegim inşallah

images (13).jpeg

Mesela bu etegjn diz hizasında olan seklini dusunun. Ruyamda bundan deniyorum kabinde 🤣

Arkadaslar bu gece ruyamda ne gordum biliyor musunuz? Annemle magazaya gitmisiz diyorum ki kalem etek alicam siyah, icine beyaz gömlek, uzerine siyah ceket cok istiyorum boyle giyinmeyi ozledim dedim. Gecen gun haber izlerken kizlin uzerindeki boyleydi cok hosuma gitmisti artik nasil bilincaltima islediyse . Allah in izniyle zayiflayip bir kez de olsa bu sekilde giyinecegim inşallah
Inşallah canım

Gunaydin kizlar
Gecen hafta boyle demisim
Kilom hala ayni 🤦‍♀️
Amaaaaaaaaa
Bel ölçüm 1 haftada 1 cm incelerek 74 olduuu🎉🎊🎊🧨🎉🎊🎈🎉
😊😊
Guzel bir haftaydi benim icin
Aksamlari yemek yemedim ve bol bol yurudum
Bu arada antidepresani da biraktim 2 senedir kullaniyordum.malum yasanilanlardan sonra
Ve Allah ıma milyonlarca kez sukur ki iyilesmisim bir kez birakmaya kalkmistim nefes alamama ve sinir olmustu bu seferkinde iyilestigimi hissetrigim icin birakmayi denedim ve iyilesmisim cok şükür 😊😇😇
Demişimmm😊
Şaka gibi ama kilom hala 74 küsür 🤣🤣aylardir
Amaaaaa
Belim 1 haftada 1 cm daha incelerek 73 oldu 🎉🎊🧨🎊🎎🎊✨🧧🎈🎊🎈🎊
Cok mutluyum
Bu arada kollar ve bacaklardan da gidiyor eş zamanli olarak.
Bi gobüsüm sallaniyor o da zamanla gecer insallah bakalim 🎃😊😊

X