serbest günlük

E madem hayirli olsun menusu yazayim bakayim
Ilk ogun 13.00
Patates kizartmasi az
Marul,mor lahana
.
Saat 15.30 gibi
Az ikram biskuvisinden yedim
Mercimek corbasi
.
Saat 18.30 gibi mercimek corbasi
.
Sifir ekmek cok sukur
Aksam öğününden sonra ne cay ne kahve ictim
1 salkim uzum yedim 20.00 gibi
Suyu da baya ictim ama unuttum 1.5lt vardir

Masallah iyi gidiyorum doktorun zayifla demesi guzwl motivasyon oldu benkm icin hem zaman kisitli soyle de bir sey var simdi ben ameliyat oldum diyelim. 65 kiloda .
10 kilo daha verirsem yine meydana cikacak kilo verdikce belirginlesiyor yaglar eridiğiicin o nedenle ne kadar cok verirsem ameliyat sonrasi o kadar guzel sonuc alirim insallah

E bilgilerimi guncelleyeyim malum bekar bir hanımım artıkın ☺☺

İsminiz (İsteğe Bağlı ) : Baby Cat
Yaşınız : 34
Boyunuz: 155
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar: BEKAR 😊🥰
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:5 buçuk yaşında bir oğlum var
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz : uzun hikaye :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha guzel olmak ve de sağlıklı
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Şu anki kilonuz: 73 civarı
Hedef kilonuz: 60

Pazartesi gunu 77.1
17 eylul cuma bugun 76.1
Fark -1 kg.
Ya uzun zamandır 1 kg verdiğini görmüyordm ödemdir muhtemelen ama olsun yine de eksi görmek beni çok sevindirdi 2 kere spor yapmamın faydasını bile görmüşüm 🤗🤗🤗
IMG_20210917_084142.jpg

Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi yeni şube açıldı demiştim ordaki bayan eleman patronun verdiği maaştan daha yüksek istediğini duydum konuşmaları da takip ettiğim kadarı ile sanki kabul etmiş gibi duydum patronumun ama emin değilim ve açıkçası yeni gelen kişinin benden yüksek alması biraz zoruma gider sizce bu konuyu patronumla konuşmalı mıyım konuşursam nasıl konuşmalıyım bana akıl verir misiniz

Yani ona yüksek veriyorsa en azından benim maaşı da o şekilde ayarlamalı diye düşünüyorum sonuçta 10 yıllık elemanım diğer kişi yeni ama tecrübe olarak bu işte o da bayağıdır var

Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi yeni şube açıldı demiştim ordaki bayan eleman patronun verdiği maaştan daha yüksek istediğini duydum konuşmaları da takip ettiğim kadarı ile sanki kabul etmiş gibi duydum patronumun ama emin değilim ve açıkçası yeni gelen kişinin benden yüksek alması biraz zoruma gider sizce bu konuyu patronumla konuşmalı mıyım konuşursam nasıl konuşmalıyım bana akıl verir misiniz

Yani ona yüksek veriyorsa en azından benim maaşı da o şekilde ayarlamalı diye düşünüyorum sonuçta 10 yıllık elemanım diğer kişi yeni ama tecrübe olarak bu işte o da bayağıdır var
Canım uygun. Bir dille gidip konusabilrsin. Yani kulak misafiri oldugunu söylersin benim tecrübem ona gore daha iyi dersin yani zaten konuyu açtıgın zaman gerisi gelir ve kesinlikle konusmalısın benim eşime de biraara Boyle olmuştu gidip konustu sonra maaşını yükseltirler yani hakkın neyse onu al

Kızlar vallahi sinirden çatlıycam ya burdan başka yazacak kimsem yok sinirden elimi kestim ocagı silerken elimi yüzdrüdm Ocak gözlerinden dolayı....
Eşim yarın Eskişehir araba fuarına gidicek arkadaşları ile birlikte bundan 2 hafta once bana söyledi ki 3 hafta hiç bir yere gitmeyeceğim iş dışında dedi neyse Allen kallem etti gonlumu yaptı tamam git dedim. İşten geldi mutfakta sofra hazırlıyorum sana bişey soylicem dedi buyur dedim asker den arkadaşı geldi bugun. Onlarla beraber buluşup çay bahcesine oturcaz dedi kabul edersen saat 10a kadar eve gelirim dedi bende izin vermedim gidemezsin dedim oda nolur diye yalvarmaya basladı izin vermiyorum gitme felan dedim zaten dun de arabada ayakkabı var onları teslim etmeye gidcem dedin saat 10 da geldin eve dedim gunluk beni evde yalnız bırakıp gidiyorsun dedim neyse baktım bu iyice nolur felan diyor dellendim nereye gidiyorsan git gerekirse eve de gelme naparsan yap dedim bagırdım sonra oturdum sofraya benimle knsmaya cslısıyor bende ben seninle konusmuyorum dedim. Sonra sofrayı kaldırdım. Arkadaşını aradı ben gelicem nerdesiniz diye neyse yanıma geldi bende bulasıkları toparlıyor um ben gidiyorum dedi bende güle güle gidebilirsin dedim e beni kapıdan geçirmeyecek misin diyo bende ben izin verdim git hadi dedim yüzüne de bakmadım niye bole yapıyorsun anlamıyorum dedi bende zten yarın fuara gideceksin bugunde 6 aydır görmediğin arkadaşın gelmiş git görüş işte zaten hafta sonu da beraber olamıcaz gidebilirsin dedim neyse buda sinirlendi cıktı gitti bana gelmiş diyor ki gel seni de annene bırakayım 2 saatliğine bende zaten annem yarın gelexek istemez dedim. Bugun gidiyorsan yarın gidemezsin dedim Boyle diyeceğini zaten biliyordum dedi. Neyse konusmayacam zaten ben akşama kadar onun gelmesini bekliyorum evde yalnızım gun boyunca. Buda gelmiş arkadaşı ile görüşmek için benden izin alıyor ben kendim dışarı cıkıp da birileri ile görüşmüyorum zaten valla sinirden delirdim yahatta bana diyor ki konumumu da acYım nereye gittiğimi de görebilirsin diyor bende tel kelime etmedim nere gidersen git dedim. Ya ben mi cok abartıyorım anlamıyorum

Bugun menum 11.40
1 yumurta dan yapılmış Çılbır
Biraz peynir 4 sivri biber

Ara öğün kuçuk dilim kek

Akşam 19.30
4 yemek k. Kabak yemeği
1 yemek k. Et kavurma
Salata yoğurt

2.5 3 litre arası su
1 saat temizlik
20 dk Leslie 60 puan

merhaba kızlar nasılsınız? kaç günden sonra bugün dışarı çıktım. işim vardı. az yürüdüm ama o kadar yorgun geldim ki eve anlatamam.
yemek hazırla falan derken gün geçti.

X