- 30 Kasım 2014
- 28.345
- 124.679
Fatma__4224 ya da bir hurmanın arasına 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, tahin veya ceviz badem koyup ye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralar hala sıcak valla.Kız neresi sıcak 3 gundur konya da yagmur yagıyor vallahi ayaklarım buz gibi oldu üşüyoruz biz burda
Oyle seymi olur kız ben gecen hafta 1 kg aldım yine de paylastım ne olacak sanki artı olsan da bişey olmazAy kizlar ben azicik odemliyim valla kilo bildirmesem bu hafta
Canım uygun. Bir dille gidip konusabilrsin. Yani kulak misafiri oldugunu söylersin benim tecrübem ona gore daha iyi dersin yani zaten konuyu açtıgın zaman gerisi gelir ve kesinlikle konusmalısın benim eşime de biraara Boyle olmuştu gidip konustu sonra maaşını yükseltirler yani hakkın neyse onu alKızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi yeni şube açıldı demiştim ordaki bayan eleman patronun verdiği maaştan daha yüksek istediğini duydum konuşmaları da takip ettiğim kadarı ile sanki kabul etmiş gibi duydum patronumun ama emin değilim ve açıkçası yeni gelen kişinin benden yüksek alması biraz zoruma gider sizce bu konuyu patronumla konuşmalı mıyım konuşursam nasıl konuşmalıyım bana akıl verir misiniz
Yani ona yüksek veriyorsa en azından benim maaşı da o şekilde ayarlamalı diye düşünüyorum sonuçta 10 yıllık elemanım diğer kişi yeni ama tecrübe olarak bu işte o da bayağıdır var