- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi in vino veritas
Evet atış yapmadan önce tekrar jiletlemelisiniz:)Dökülmeyen tüyleri tekrar traşlamam gerekiyor dimi tekrar atış yapmadan önce? Biliyorum mantıksız bir soru ama emin olmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet atış yapmadan önce tekrar jiletlemelisiniz:)Dökülmeyen tüyleri tekrar traşlamam gerekiyor dimi tekrar atış yapmadan önce? Biliyorum mantıksız bir soru ama emin olmak istedim
Pazar 2. seansımı yaptım. Her yerim mis gibi ya
Kaşıntı oldu birazda hemen kremledim tabe.
Jilet sonrası hayvan gibi cıkarlar diye bekliyordum yine.
Şuan kollarıma bakıyorum azcıcık ve seyrek cıkmışlar.
Bu keseler hangisinden oluyo
bakayım biBen watsonstan almıştım az bir liraya ipek kese diye geçiyodu yanlış hatırlamıyosam
Kese çok etkili mutlaka yap benim yarıdan fazla gitti2. Uygulamam sonrası hala dökülme yok. zıpkın gibi duruolar
He bide keci yi tıraş edersin dalga dalga durur ya. aynen öyleyim
dalga dalga tüylerim vaaaaaa ahhh benimmmm
kese yapsammı ki. yoksa jilet sonra lazer mi şeddirsem
Cok güzelllll. elimle cekiyorum bazende gelmeyince keseye gerek duymamıştım. yapayım o zamanKese çok etkili mutlaka yap benim yarıdan fazla gitti
elinle çekme bir kese yap 20-30 tanesi birden geliyor zatenCok güzelllll. elimle cekiyorum bazende gelmeyince keseye gerek duymamıştım. yapayım o zaman
Hahahahaha mesajına koptum2. Uygulamam sonrası hala dökülme yok. zıpkın gibi duruolar
He bide keci yi tıraş edersin dalga dalga durur ya. aynen öyleyim
dalga dalga tüylerim vaaaaaa ahhh benimmmm
kese yapsammı ki. yoksa jilet sonra lazer mi şeddirsem
yapayımelinle çekme bir kese yap 20-30 tanesi birden geliyor zaten
Hahahahaha mesajına koptum
in vino veritas canım çok yararlı şeyler yazmışsın. Şimdi çok özel bir şey sorcam diğerleri kulaklarını tıkasın lütfen ben bazı yerlerde okudum anüs ve vajina girişine yapılmaz diyorlar. Ee ne yapıcaz oraları ağda mı yapcaz yine
in vino veritas canım çok yararlı şeyler yazmışsın. Şimdi çok özel bir şey sorcam diğerleri kulaklarını tıkasın lütfen ben bazı yerlerde okudum anüs ve vajina girişine yapılmaz diyorlar. Ee ne yapıcaz oraları ağda mı yapcaz yine
Ben bir defa lazere gitmiştim hepsine yapmışlardı. Bi sorun da olmadı ama demek ki ev tipiyle kimse denemedi.Eldivenle de alabilrisiniz benim tahmin ettiğimden kısa sürede hemencecik almıştım burda okumuştum yine eldiveni
Ben bir defa lazere gitmiştim hepsine yapmışlardı. Bi sorun da olmadı ama demek ki ev tipiyle kimse denemedi.
Ben de yaptırmıştım da bir daha gidemedim. Hani o bölgeler bazı insanlarda siyah oluyor ve ince deri. ondan öyle yazmış olabilirler diye düşünüyorum. Göğüs ucuna yapılmaması da ondan olabilir. Ben casper gibiyim ama tüy desen maymundan farkım yok artık bana şart oldu almakYa açıkçası ben her yere yapıyorum da yanlış bişey olabilir diye yapıyorum demek istemedim. İçine uyarı koymuşlarsa vardır bir bildikleri.
Ben de yaptırmıştım da bir daha gidemedim. Hani o bölgeler bazı insanlarda siyah oluyor ve ince deri. ondan öyle yazmış olabilirler diye düşünüyorum. Göğüs ucuna yapılmaması da ondan olabilir. Ben casper gibiyim ama tüy desen maymundan farkım yok artık bana şart oldu almak