- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi in vino veritas
He iyi bari. Dene bakalım. Sarı falansa görmeyebilir ama.
sarı değil. görür lumeacığım. ama şimdi almayacağım kalsın şuan ben sadece al bacağa ve bıyığa uyguluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He iyi bari. Dene bakalım. Sarı falansa görmeyebilir ama.
Gecen hafta yapmıştım. Bacaklarım orman olur dedimde seyrek cıktı.
Birde hemen öyle uzamadıda. ilginç
uysal benim kıllar
benimde fark etti.Gecen hafta yapmıştım. Bacaklarım orman olur dedimde seyrek cıktı.
Birde hemen öyle uzamadıda. ilginç
uysal benim kıllar
sanki öyle gibi. şaşırdımda. helede jilet sonrasıİlk seferde farketti yani. Negzel.
nee güzel.benimde fark etti.
1nisanda aldım en son. şuan hiç yok.
atış yapmadığım yerlder hiç dökülmedi zaten. diğer yerler döküldü henüz çıkmadı
sanki öyle gibi. şaşırdımda. helede jilet sonrası
belgrad ormanı bekliyordum cünkü
nee güzel.
dökülmelerini bekliyorum bende
10güne döküldü bende. 1nisanda aldım şaka gibi bir alım olsun diye dolunay tarihine denk demişti bide. işe yarıyormu bilmiyorum amasanki öyle gibi. şaşırdımda. helede jilet sonrası
belgrad ormanı bekliyordum cünkü
nee güzel.
dökülmelerini bekliyorum bende
10güne döküldü bende. 1nisanda aldım şaka gibi bir alım olsun diye dolunay tarihine denk demişti bide. işe yarıyormu bilmiyorum ama
bir rivayete göre
1. SEÇENEK
30 Mart 2016 saat 21.58’den 02 Nisan 2016 saat 03.17’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2. SEÇENEK
27 Nisan 2016 02.54’ten 29 Nisan 2016 11.46’ya kadar olan süre epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.
bilmem bende denk geldim. makinamda yeni gelmiştiOnu denemiştim ben bi ara. Bence işe yaramıyor dolunay mevzusu.
bilmem bende denk geldim. makinamda yeni gelmişti
benim bacaklarım zaten seyrek çıkıyordu. bir bölgede vardı bir bölgede yotku çok az dı.
lumeyla aldım 1 aydır hiç çıkmadı (atış atmadığın yerler dökülmediği için onlar var)
Jiletle kazıma sonrası tüylerim orman oluyoduda genelde o bakımdanHiiç alakası yok ormanla falan.
Tamamen bıraksan da eskisi gibi çıkmıyor lumeadan sonra. Düzenli kullanımda bence kökten çözecek işi.
Çıkıp dökülmedi mi? Hiç mi çıkmadı yani???
10güne döküldü bende. 1nisanda aldım şaka gibi bir alım olsun diye dolunay tarihine denk demişti bide. işe yarıyormu bilmiyorum ama
bir rivayete göre
1. SEÇENEK
30 Mart 2016 saat 21.58’den 02 Nisan 2016 saat 03.17’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2. SEÇENEK
27 Nisan 2016 02.54’ten 29 Nisan 2016 11.46’ya kadar olan süre epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.
Hiiç alakası yok ormanla falan.
Tamamen bıraksan da eskisi gibi çıkmıyor lumeadan sonra. Düzenli kullanımda bence kökten çözecek işi.
Jiletle kazıma sonrası tüylerim orman oluyoduda genelde o bakımdan
nasılsa elimin altında alet. yaparım ara ara.
sende öyle yapıodun zaten. cok bi zamanda almıyor ne güzel
ozaman tüylü günler
dolunaya yetiştiremedim tühhhhh
ilk yaparken bende kimi yerde kaydırarak. kimi yerde kaldır indir yaparak.Ben yarım saatte falan tamamını bitiriyorum artık. Elim alıştı tabi onun etkisi çok. Bi de kollar ve bacaklarda kaydırarark uyguluyorum.
bence kökten çözmez düzenli kullanılsa misal 6 7 ay sonrada 1sene olsa da çıkar
ozaman tüylü günler
gecen eşim ben birde ortak arkadaşımız konuşuyoruz watsapda.
arkadaş bilio lazeri
onla ilgili bişi sordu.
kocam ordan atladı. bayramda onla kelle ütücük diye.
ay ne koptum ya