- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 41
- Konu Sahibi papatyam_83
kızım şu ana kadar yani sığmayana kadar sepet beşikte yatta ve onlra yaylı yaylı pek güzel sallanıyo sessiz sessiz,,hanie allaha şükür bütün uykuları orda sallanarak olmuyo emerek uyuyo falan da sabaha karşı 4-5 gibi uyusm mı uyumasam mı çelişkilerini o sepetbeşiğin içinde sallana sallana gideriyoduk bi bi saat daha uyutuyodu o beşik kızımı ama kollar uzadıkça yanlara çarpıp kendini uyandırmaya başladı artık süresi doldu yani ,,şu oyunparkı beşiğimizi kurduk amaaaaaaaa o sallanmıyo sallanma mekanızmalı güyya ama ancak 2 cm gidio gelio o da içi sırf muşambaymış o beşiklerin haşuurhuşuur ses bi sürü( bebeğim ve ben sinir olduk bu duruma(( napcam ben yaa,ayakta sallamaya başladım o vakitlerde ama ayaklarımı çekince uyanıyo,,ne güzel sepetin içinde uykuya dalıyodu sallanamyı kesiodum devam ediodu uykuya,,
oyunparkını hiç sevmedim hea rahat geniş ama.,,,sallanmıyo bebeğimi nasıl alıştırcam ben ona klava:
oyunparkını hiç sevmedim hea rahat geniş ama.,,,sallanmıyo bebeğimi nasıl alıştırcam ben ona klava: