• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sepetbeşikten oyunparkına :(

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
kızım şu ana kadar yani sığmayana kadar sepet beşikte yatta ve onlra yaylı yaylı pek güzel sallanıyo sessiz sessiz,,hanie allaha şükür bütün uykuları orda sallanarak olmuyo emerek uyuyo falan da sabaha karşı 4-5 gibi uyusm mı uyumasam mı çelişkilerini o sepetbeşiğin içinde sallana sallana gideriyoduk bi bi saat daha uyutuyodu o beşik kızımı ama kollar uzadıkça yanlara çarpıp kendini uyandırmaya başladı artık süresi doldu yani ,,şu oyunparkı beşiğimizi kurduk amaaaaaaaa o sallanmıyo sallanma mekanızmalı güyya ama ancak 2 cm gidio gelio o da içi sırf muşambaymış o beşiklerin haşuurhuşuur ses bi sürü:(( bebeğim ve ben sinir olduk bu duruma:((( napcam ben yaa,ayakta sallamaya başladım o vakitlerde ama ayaklarımı çekince uyanıyo,,ne güzel sepetin içinde uykuya dalıyodu sallanamyı kesiodum devam ediodu uykuya,,:(
oyunparkını hiç sevmedim hea rahat geniş ama.,,,sallanmıyo bebeğimi nasıl alıştırcam ben ona :oklava:

cnm ben stork dondolino kumandalı sallanan ve mamasandalyesi olarak kullanılan beşik aldım..çok amaçlı...ve çok rahat ediyorum...ekstra bir masraf olucak ama tavsiye ederim...sallanmayı bırakma konusuna gelince...2 gun sallama bayılıp dusuyorlar zaten uykusuzluktan...alıskanlıkta olmuyor....tabi bebekten bebege değişir ama...kolay gelsin cnm:)

bi kac gun zorluk cekersin tatlim artik uykusuzluk canina yetince oda alisir.....misil misil uyura.s.

cnm yeni şeylerde hepimiz yaşıcz,bizimkininde kolları yana çarpıyor ama boyu daha olduğu için almıyorum,sanırım 1.5 ay sonra alıcam park yatak.
dilekcim seninkinin resmini yada nette varsa linkini koyabilir misin?

ertuğda doğduğundan bu yana park yatakta yatıyo ben hiç sallamadım hep koltuk altıma kafasını sokup orda uyuyo.sonra yatağına yatırıyorm üst katında yatıyo hala dışardan üst katın ucuna bacagımla hafif dokunuyorum ve çok güzel sallanıyo tavsiye ederim ama yanından itekliyorum bir elimlede totişine hoop uyuyor maş.bizimki de çok hafif çıkarıyo ses

ertuğda doğduğundan bu yana park yatakta yatıyo ben hiç sallamadım hep koltuk altıma kafasını sokup orda uyuyo.sonra yatağına yatırıyorm üst katında yatıyo hala dışardan üst katın ucuna bacagımla hafif dokunuyorum ve çok güzel sallanıyo tavsiye ederim ama yanından itekliyorum bir elimlede totişine hoop uyuyor maş.bizimki de çok hafif çıkarıyo ses

kızlar lutfen yardım edın. cok kararsızım. park yatak istıyorum ama kullanılabılırlıgı ve marka konusunda ne yapacagımı bılmıoyorum. bazı arkadaslar kumaslarına poset gıbı dıyorlar dogrumu kullanlardan cevap beklıorum. kullananlar hangı markaları aldınız

ben açmıştım bu konuyu ço sorlanırım sanmıştım allaha şükür alıştı ertuğ nun dediği gibi bacağımla hafif sallıyorum alıştı bakalım,,
benimki benim kardeşimden kaldı pierre cardin almış ailem 4 sene önce
evet bizimki muşamba resmen sağlam o başka ama yatağını koyduğumuz yer falan hakkat muşamba hepsi böyle mi bilmiyorum canımmm,,

ben açmıştım bu konuyu ço sorlanırım sanmıştım allaha şükür alıştı ertuğ nun dediği gibi bacağımla hafif sallıyorum alıştı bakalım,,
benimki benim kardeşimden kaldı pierre cardin almış ailem 4 sene önce
evet bizimki muşamba resmen sağlam o başka ama yatağını koyduğumuz yer falan hakkat muşamba hepsi böyle mi bilmiyorum canımmm,,

hepsi öle canım muşambadan oluyo hepsi bende onu kullanıyorum.sallarken haşur huşur ses çıkarıyo ama olsun aldık bi kere öle uyumaya alışsınlar onn sesine yani :)
sonuçta benim kızım babasının o kadar horultusunda uyuyosa bunda da uyur :))))kaydirigubbakcemile

bi ara mobilya beşik alcaktık ama zamanla sanırım alıştı alışsınlar valla öyle hayatta herşey 4/4 olmaz :))
zaten en güzel beşikler yine parklar kocaman rahattt
kademeli nebilim ,,

ben de daha önce daha almıcam demiştim ama karar verdik büyüyen mobilya yataklardan alacağız.hem daha uzun süreli kullanacak.ilkokulu onunla çıkarır.park alsak ancak 2.5-3 yaşına kadar yatacak.nette araştırmaya başladım,birkaçta arkadşıma sordum burada.en uygun fiyatını bulunca almak istiyoruz.
şu strok dondolino da güzel ama kızım zaten 9.100 gr.çok fazla kullanamaz onu sanırım di mi?

ben de daha önce daha almıcam demiştim ama karar verdik büyüyen mobilya yataklardan alacağız.hem daha uzun süreli kullanacak.ilkokulu onunla çıkarır.park alsak ancak 2.5-3 yaşına kadar yatacak.nette araştırmaya başladım,birkaçta arkadşıma sordum burada.en uygun fiyatını bulunca almak istiyoruz.
şu strok dondolino da güzel ama kızım zaten 9.100 gr.çok fazla kullanamaz onu sanırım di mi?

maşalah elvin e ya maşallah kırkbin kere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepsi öle canım muşambadan oluyo hepsi bende onu kullanıyorum.sallarken haşur huşur ses çıkarıyo ama olsun aldık bi kere öle uyumaya alışsınlar onn sesine yani :)
sonuçta benim kızım babasının o kadar horultusunda uyuyosa bunda da uyur :))))kaydirigubbakcemile

sen hangi markanın kini kullanıyorsun cnm. ve hepsi aynı mı acaba ya. kafam cok karıstı benım. kiracıyız oda takımını bu yuzden pek dusunmekl ıstemıyoruz ve cok agır bı besık almak ıstemıyorum evın ıcınde dolastırılmaz cunku. sepetlerde cok kısa zaman yatıyorlarmıs.anlayacagınız aklım ıyıce karıstı. ve bu ay sonuna kadar butun hazırlıklarımı tamamlamak ıstıyorum malum havalar sogudusenağlama

saol özlem teyzesi.nette 1-2 büyüyen karyola buldum ama fiyatlar feci yaaa nerdedir ki bunların uygun fiyatlı satılannları?

saol özlem teyzesi.nette 1-2 büyüyen karyola buldum ama fiyatlar feci yaaa nerdedir ki bunların uygun fiyatlı satılannları?

nihan canım genç odası düşünüyorsun sanırım sen.heryerde ortalama 1500 ytl den başlıyo ama çilek in ve bellona nın genç odaları çok güzel almışken güzel bişi a l bence.:nazar:

sen hangi markanın kini kullanıyorsun cnm. ve hepsi aynı mı acaba ya. kafam cok karıstı benım. kiracıyız oda takımını bu yuzden pek dusunmekl ıstemıyoruz ve cok agır bı besık almak ıstemıyorum evın ıcınde dolastırılmaz cunku. sepetlerde cok kısa zaman yatıyorlarmıs.anlayacagınız aklım ıyıce karıstı. ve bu ay sonuna kadar butun hazırlıklarımı tamamlamak ıstıyorum malum havalar sogudusenağlama

canım bende yeni baktım markasına ama marka farketmiyo çünkü hepsi aynı bunların.arkadaşımınki chicco bizimkinden daha küçük.Abimin oğlununkide Kraft.Ben beylikdüzünde oturuyorum haramidere carrefour un içinde bi bebek mağazası var ordan aldık markası Maxima'ymış...150 ytl idi.memnunum ben ayakları var onu açınca sallanıyo ama bu özellik kraft ve chicco nunkilerde yoktu yada en azından benim gördüklerimde yoktu.:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bende yeni baktım markasına ama marka farketmiyo çünkü hepsi aynı bunların.arkadaşımınki chicco bizimkinden daha küçük.Abimin oğlununkide Kraft.Ben beylikdüzünde oturuyorum haramidere carrefour un içinde bi bebek mağazası var ordan aldık markası Maxima'ymış...150 ytl idi.memnunum ben ayakları var onu açınca sallanıyo ama bu özellik kraft ve chicco nunkilerde yoktu yada en azından benim gördüklerimde yoktu.:nazar::nazar::nazar::nazar:

özlemcım sen kraft ve chıcco yu yakından gormussun ben daha gıdıp bakamadım. onların kumasları nasıl.chıcco nun kıne kumas karısımlı dıye duymustum. maxıma nın kuması nasıl

tuğbiş minik yakında mı geliyor cnm?henüz karar vermedin mi ne alacağına?

ya elvin cim aslında daha zamanım var nısan 25 dedı doktorumuz doguma. ama ben bıran önce tum hazırlıkları bıtırmek istıyorum. suan 6. aya gırdık karar veremıyorum bu konuyuda kendıme cok sıkıntı yaptım :çok üzgünüm:butun gun boyleyım:çok üzgünüm:

hayırlı olsun tuğbişim sağlıkla gelsin miniğimiz.ne olacak,ismine karar verdiniz mi?ne güzel ne tatlı heyecanlar di mi bunlar cnm?hayırlısı ile kurtarsın Allah bir avazda tatlım

özlemcim tam oda takımı alamıcam odası yok çünkü.bizim odaya sepetinin olduğu yere koyucam.o nedenle sadece büyüyen beşik alabilirim cnm.o sizin aldığınız mağazada o tipler var mıydı cnm?

Back