Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sepet beşik süsleten varmı aranızda?

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
kızlar bebeğime sepet beiş aldım ama henüz süsletmedm...sanıyorum pikocularda süsletior...siz nerde ve kaça süslettiniz? benim aldığım fiyat beşikten daha pahalı:96::1:

Canım bende senin gibi düşünmüştüm sepeti alıp süsletsem daha uygun olur hazırlardan diye ama sepet 50 100 arası değişiyodu,sorduğumuz çeyizciler 400 500 lira süsleme parası istedi:20: Bizde vazgeçtik gitti gidiyordan 300 tl ye aldık gayette şirin ve güzel.

ben beşik aldım ve süslettim toplam 370 tl tutmuştu. ama ortaya süper beşik çıktı
9 ay aktif kullandık oğlum
çok seviyordu içinde uyumayı...

ben hazır aldım kızlar pikoculardan yaptırunca daha pahalıya çıkıyormuş...

Eklentiler

• $AHSAP-BESIK-GURGEN-AGACINDAN-OZEL-YAPIM-YENI__32268578_0.jpg
    $AHSAP-BESIK-GURGEN-AGACINDAN-OZEL-YAPIM-YENI__32268578_0.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 1.161
kızlar ben hasır beşik aldım çok hoşuma gidiodu ayaksız olanlardan bunların fiyatınıda araştrdım hasırdan daha pahalı birde kedni isteğime göre süsletmek istedm tabi kısmet olursa...sepeti ve beşiği bu beşiklerin fiyatından daha ucuza denk gelio ...üle güle kullanın sizlerde çok şirin olmuş...

kızlar ben hasır beşik aldım çok hoşuma gidiodu ayaksız olanlardan bunların fiyatınıda araştrdım hasırdan daha pahalı birde kedni isteğime göre süsletmek istedm tabi kısmet olursa...sepeti ve beşiği bu beşiklerin fiyatından daha ucuza denk gelio ...üle güle kullanın sizlerde çok şirin olmuş...

Valla canım merak ettim senin beşiği süslettikden sonra resmini koyarmısın.

bende yegenıme alıcam boyle bır besık
gıttıgıdıyorda felan 300 tlye var.
hemde herseyı ıcınde

Back