• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sensiz olmaz çünkü

ashkmelexgxi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2007
507
0
96
İstanbul
Sensiz olmaz çünkü , böyle bir duygusal duyguyu kolay kolay yakalayamıyor insan. Yakaladığı zamansa sarılmalı , sahp çıkmalı. İşte o duygunun sahibi sensin , o duyguyu bana yaşatan sensin. Ben ne o duygusan ne de senden vazgeçmek istiyorum. Bu yüzden "sensiz olmaz" diyorum.

Sensiz olmaz çünkü , sen aşksın. Aşksız yaşanır mı? Öyleyse sensiz de yaşanmaz , yaşanamaz. Ben aşkı seninle tanımladım , sana adadım. Yaşamımı da öyle. Ben seni yaşıyorum i seni yaşatıyorum yüreğimde. Sensiz nefes bile alamıyorum.

Sensiz olmaz çünkü , senin olmadığın hiçbir yer keyif vermiyor bana. Sensiz çıktığım yolculukları yapmamış , sensiz yediğim yemekleri yenilmemiş , sensiz içtiğim içkileri içilmemiş sayıyorum. Sevgilim , ben sensizken ölüyorum...

Sensiz olmaz çünkü, sensizlik ölüm gibi bir şey. Beni bu hayatta varlığın tutuyor. Nefes almamı, her güne umutla uyanmamı ve her gece huzurla uykuya dalmamı sadece senin varlığın sağlıyor. Sen olmazsan uykular haram, sabahlar günah bana…

Sensiz olmaz çünkü, bu dünyada iyiliğe dair ne varsa seninle öğrendim ben. Tüm yalanlardan, tüm ihanetlerden seninle arındım, yeniden doğdum. Senden önce bildiğim her şeyi sildim, yok ettim. Gidersen, sen de beni yok edersin…

Sensiz olmaz çünkü , mücadelelerle dolu bu hayatta sen benim güç kaynağımsın.Sen olmazsan , ben hiçbir mücadeleden galip çıkamam , her seferinde yenilirim. Sen olmasan , bir kenarda kaybolur giderim , yok olur biterim.

Sensiz olmaz çünkü , elini değdirdiğin her şey değerleniyor gözümde. Sen dokunmazsan hiçbir seyin anlamı olmaz."Deli" diyecekler bana , boş ver desinler. Onlar senin ne olduğunu , benim için ne demek olduğunu asla anlayamaz.

Sensiz olmaz çünkü , "keşke"siz bir hayat paylaşıyorum seninle. Sen hayatıma girdiğin günden itibaren keşkeler rafa kalktı. Şimdi yeniden keşkelerle dolu o eski günlere dönmek istemiyorum. Sen olmazsan eğer , yine bin kez keşke diyeceğim , biliyorum.

Sensiz olmaz çünkü , sen varsan umut var. Umudu olmayan insan ölüden farksızdır , değil mi? Umutsuz yaşanmaz , öyle değil mi? Her şeyini tüketse de insan , bir tek umudu kalmalı , değil mi? Öyleyse kal yanımda , gidip de bir ölüye çevirme beni. Umutsuz yarınlara tutsak etme.

Sensiz olmaz çünkü , içtiğim su gibisin. Susuz kaç gün dayanabilir , kaç gün hayatta kalabilir ki insan? Gürül gürül akıyorsun içime , çağıl çağıl çağlıyorsun. Can veriyorsun , kan oluyorsun. Beni ayakta tutuyorsun , yaşatıyorsun.

l Mehmet Coskundeniz l

Bitti sanmıştım, unuttum demiştim, ömrümün geri kalanını sensiz geçirebileceğim fikrine bile kendimi inandırmıştım!... En büyük yalan, insanın kendine söylediği yalanmış geç anladım. Kaleminden çıkan birkaç cümleyle gözlerimin karşılaşması, yüreğimin seni yeniden hissetmesi, beynimin içine kazınan kare kare resimlerin ve kalabalıklar arasında yaşadığım başıboş dalıp gitmelerim!...

Seninle yaşadığı bir günü, tüm geçmişine ve geleceğine denk tutan bir ruhu, mahşere kadar taşımak zor gelecek biliyor musun?...

Öyle ya bir yağmur da, bir göl kenarında, gözlerinden içtim yağmur ve gece kadar yoğun şarabı ben!... Gece senin derinliğindir ben de, yağmur benim yüreğimin sağanakları...

Aklıma düşmeye gör, en fırtınalı denizde yolunu kaybeden en acımasız dalga olur bakışlarım... Dalgalarımın kayalıklarla buluştuğu an çıkan sesleri duymanı hiç istemem! Canı çok acıyan bir deniz ağlıyor dersin eminim... Seni özledim, anlıyor musun, özledim!!!

Gördüğüm her kuşun kanadına gözlerimi koyuyorum, bulunduğun diyarlara gelirler de seni görürüm diye...

Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor...
Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor
" yar' a"...

Yara giden yolda kocaman bir yaram var!!!

Ne diyeyim, yara yardansa akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!...

SEVDA ; senin yüzünden çektiklerimdir...

KEDER ; senin arkana bakmadan gidişindir...

MUTLULUK ; seni geri dönerken görmektir...

AŞK ; seninle ortak kavgaya girebilmektir...

GÜZELLİK ; senin hayat karşısındaki duruşundur...

ACI ; sevmediğini söylediğinde kalpte oluşan kramptır...

İNTİHAR ; seni bir başkasının yanında görmenin beş dakika sonrasıdır...

UMUT ; yeniden dener miyiz sorusuna verdiğin belki yanıtıdır...

YARIN ; seninle buluşmayı dilediğim en uzak zaman dilimidir...

DÜN ; unutmaya çalıştığım sensiz geçen günlerimdir...

AZAP ; sana bir şey sorduğum da susuşundur...

KAYBETMEK ; koşarak sana gelip evde veda eden satırlarını okumaktır...

GÜN ; seni beklerken sayılan dakikaların bütünüdür...

SABIR ; kapıyı çekip giderken bir gün dönebileceğini ummaktır...

ZAFER ; bana evet dediğin anın Türkçe karşılığıdır...

YALNIZLIK ; beni sevdiğini sanmanın tüm lugatlarda ki eşanlamlı sözcüğüdür...

ÖLÜM ; bir daha geri dönmeyeceğini anladığımda silahın ağzına sürülen mermidir...

KALIM ; son bir kez görüşelim yazan sms mesajıdır...

YALAN ; sağda solda , sana asla ihtiyacım olmadığını söylediğim dedikodudur...

İYİNİYET ; seni bir başkası ile el ele görüp hala beni sevdiğini düşünme duygusudur...

BİLMECE ; " soldan sağa : sen ve benim toplamımız...beş harfli ,

SEVGİ yazıyorum olmuyor...

Hepsi çözülünce kelime çıkıyor ::: BİTTİ...

Önce...
Bir hayli zaman önce...
Heyecandan,sevinçten ölecekmişim gibi,her an seni görecekmişim gibi yaşamaya başladım hayatı.
Böyle değildim senden önce
Tam herşey bitti derken tanıdım...sevdim seni!
Seni göreceğim zamanlar tarifsiz bir mutluluk,belki saçma ama engel olunamayan bir tebessüm dudaklarımda...
Aşk işte böyle yapar insanı derler...böyle bir duygudur aşk,böyle bir tutku...

Sonra...
Aniden durdu zaman,senden sonra...
Yok oldu tüm heyecanlarım,sevinçlerim
Dört yanım kapı-duvar,dört yanım sessizlik,dört yanım sensizlik...
Çarpıp kapıları,indirmeli tüm camları
Kırık-dökük,virane kalmalı heryer...
Bu şehirden gitmeliydim,ertelemeliydim hayatı
Kaçayım her sokaktan,her anından...dedim
Yapamadım...Bu şehri sana bırakamadım...

Şimdi ise...
Ölü toprağını silkmeye çalışıyorum üstümden...
Topladım tüm cam kırıklarını,tüm can kırıklarımı!
Bu şehri sevmeye başladım yeniden
Herşey zamanla değişiyormuş,yokoluyormuş...Yalan..!
Değişmez,yokolmaz hiçbirşey
Unutulmaz,sadece eskir...o kadar
Acıyı hafiflettim,sensiz hayatımı benimsedim...o kadar

Varlığın-yokluğun arası o düşten kurtarıyorum kendimi artık...
Dönsende kıymeti yok gözümde artık...

Söylesene;
Ben seni unutuyo muyum ne

okadar güzel ki ellerine sağlık mehmet coşkundenizede bayılıyorum kanal1de aşk doktoru diye çıkıyor aşkın dilini anlatıyor resmen yazılarına okadar güzel döküyorki sanki hepimizden birer parça bir yaşam almış oraya yazmış sanki bizim etrafımızda yaşıyorda bunları yazmış onunda yüreğine sağlık.sensiz olmaz varya bitirdi beni bende aşkıma şöle yazayım sensiz olmaz çünkü diğer yarımsın sensiz olmaz çünkü yaşam pınarımsın sensiz olmaz çünkü SANA AŞIĞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Back