Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ağrın varsa zorlama bugünde geçsin sonra daha sıkı tutar telafi edersin Ayy benimde 2 gün kaldı cumaya kadar gelse bariGünaydın kızlar. Ben de 2 gündür spor yapamiyorum kardeslerim gelince.toparlanmam lazim.bugun de regl geldi agrim var nasil yapcam bilmem.
İnşallah gelir canim valla sisligi cok net hissediyorum.Canım ağrın varsa zorlama bugünde geçsin sonra daha sıkı tutar telafi edersin Ayy benimde 2 gün kaldı cumaya kadar gelse bari
Yaaa daha neler neler var da yeni çıkıyorlar daha bundan sonra sırf otlu şeyler paylaşırım artikAfiyet olsun canım, ayyy Egenin güzel otları![]()
Sabahtır oynuyorum ben vallahiOynayasım geldiiiii ohhh ohhh yandaannn
CAnım nasıl ölçüyorsun bunları böyle130 dakika yürüyüş artı koşu
10 dakika bisiklet
15x3 mekik
30x3 kalça hareketi
30x3 iç bacak çalışması
15x3 kalf çalışması
15x3 basen çalışması
Hepsi ağırlık ile yapıldı
50 lastikle kol çalışması
Sabah
2 galeta minicik
Nescafe
Ara
1 haşlanmış yumurta
18 gr peynir
11 gr üçgen peynir
Yarım salatalık
2 biber
2 bardak çay
Öğle
4 köfte (84 gr)
56 gr yoğurt
1 domates turşusu
Yarım domates
Ara
8 gr fındık
5 gr ceviz
2 minik galeta
5 gr yaban mersini
Alınan 500 küsür kcal
Yakılan 600 kcal
Süpersin kuzum bu direncin karşılığını göreceksin mutlakaKızlar ben yine misafirlikteyim geziyoruz kardeslerimle.Menumu vereyim.
Sabah 12.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.30
Yarim muz
Aksam 19.00
8 yk kuru fasulye
Salata
Su 2lt
Ay bir karbonlu menu vardi aksamki sormayin.Firinda bol patatesli tavuk(tavuk sevmedigim icin yiyemedim) nohutlu pilav(asigiyim ama yemedim hatta halam tarafindan tebrik edildim :)) biber dolmasi vardi.Ben sadece kuru fasulyeyi uygun buldum.
Zaten süper gidiyorsun ne diyelim kiMenümmmmm
7:30 2 kayısı bol su
10: Kahvaltı 3 kaşık menemen, 1 kk peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay
12:sade türkkahvesi, 1 incir 1 ceviz
14:1 küçük ayva
17: 4 kaşık pırasa, 1 kase yoğurt
18: şekersiz çay 2 incir
Su 3-4 lt arası Yeşilçay 1 fincan,
1000 ip 500 bölgesel
Oyy oyyyy süper canım130 dakika yürüyüş artı koşu
10 dakika bisiklet
15x3 mekik
30x3 kalça hareketi
30x3 iç bacak çalışması
15x3 kalf çalışması
15x3 basen çalışması
Hepsi ağırlık ile yapıldı
50 lastikle kol çalışması
Sabah
2 galeta minicik
Nescafe
Ara
1 haşlanmış yumurta
18 gr peynir
11 gr üçgen peynir
Yarım salatalık
2 biber
2 bardak çay
Öğle
4 köfte (84 gr)
56 gr yoğurt
1 domates turşusu
Yarım domates
Ara
8 gr fındık
5 gr ceviz
2 minik galeta
5 gr yaban mersini
Alınan 500 küsür kcal
Yakılan 600 kcal
Harikasın canım benim valla bravoooo cuma rekor geliyor bence ( regl de geldiğine göre)Kızlar ben yine misafirlikteyim geziyoruz kardeslerimle.Menumu vereyim.
Sabah 12.00
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.30
Yarim muz
Aksam 19.00
8 yk kuru fasulye
Salata
Su 2lt
Ay bir karbonlu menu vardi aksamki sormayin.Firinda bol patatesli tavuk(tavuk sevmedigim icin yiyemedim) nohutlu pilav(asigiyim ama yemedim hatta halam tarafindan tebrik edildim :)) biber dolmasi vardi.Ben sadece kuru fasulyeyi uygun buldum.
Tartı ile tartılıyorum telefonda s health programı ile kalorisine bakıyorum yaktığım kalori de aynı şekildeCAnım nasıl ölçüyorsun bunları böyle
Teşekkür ederim kuzumOyy oyyyy süper canım
Harikasın canım benim valla bravoooo cuma rekor geliyor bence ( regl de geldiğine göre)