• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Kuzum tebrikler güzel bir eksi görmüşsün bu hafta hak ettim ben bebiş de artıda bende yedim üzerine bir sürü şey olan oldu ipin ucunu çekmem lazım
Canım böyle devam ederse bu sefer doktorunda afferin demiycek ama toparlarsın senin amacın sağlıklı beslenmek yediğin yağlı şekerli yada hazır paket ürünlerin bebeğinede faydası olmadığını düşün :KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200: yemekte ne var bugün çok yeme keserim seni bak kocam öğlen döner yemeye gidelim dedi ona bile hayır dedim gitmeyelim akşam fırında et yapicam ona kendime de mantar kavurucam etten de bir lokma alicam
Brokoli çorba
1 tabak bulgur pilavı (dolu dolu değildi tabağım)
Salata

Fırında et mi :confused:

:KK200::KK200:
Canım böyle devam ederse bu sefer doktorunda afferin demiycek ama toparlarsın senin amacın sağlıklı beslenmek yediğin yağlı şekerli yada hazır paket ürünlerin bebeğinede faydası olmadığını düşün :KK200:
Ay evet bu hafta yüzünden bana kızacak ben pakete giren şey olarak çikolata nadir olarak da çubuk kraker yerim bu hafta d ğünü partisi gezmeler yedim olan oldu tarttıda kocaman artı oldu bakalım dikkat ereceğim toplayacak mı vücut :KK15::KK200:

Selam canlar :KK200:
Aslında daha büyük bir artidaydim bir kısmı gitti ama bu benim haftasonu iradesizligim yüzünden oldu.
Birde uzun süredir bu kilolardayım pek veremiyorum nedenini bilmiyorum ya bir direnç ya da psikolojik :deli: 58 diye diye kendimi mi kasiyorum bilemedim...
sem35 sem35

Selam canlar :KK200:
Aslında daha büyük bir artidaydim bir kısmı gitti ama bu benim haftasonu iradesizligim yüzünden oldu.
Birde uzun süredir bu kilolardayım pek veremiyorum nedenini bilmiyorum ya bir direnç ya da psikolojik :deli: 58 diye diye kendimi mi kasiyorum bilemedim...
sem35 sem35
Canım görünüşte gayet iyisin ya onun rahatlığına var bence güzel fit hatunsun vesselam

17.11.2017

SABAH; 08:30
Peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
3 adet galete
Şekersiz fincan çay

ÖĞLEN; 12.30
Brokoli çorba
Bulgur pilavı 2 kaşık
1 kase yoğurt
Salata

AKŞAM; 19.00
Tarhana çorba
Mercimek yemeği
Salata
1 adet yeşil elma yiyeceğim üstüne tarçın serpicem saat 20.30 da yerim.

Bugün 3 lt su içtim :kusmuk:

Ewde 3 set 15 kere mekik çekeceğim. (ewde mekik çekme aletim var)

Sevgiler :KK54: iyi haftasonlarııı herkeseeee :süslü:

Ay kızlar çok özür dilerim ya bildirim yapmayı unuttum
Pazartesi 70.0 idim buraya geldiğimde
Bugün 69.3
20171116_092337.webp

Back
X