Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bana yapisti gitmez herlde zaten en zor giden bolge duvarami vursak acaba bikere oyle bisey duymustumhaftayada en çok ben küçülttüm Yarışması yapıcaz ölçün gelin
![]()
Canım böyle devam ederse bu sefer doktorunda afferin demiycek ama toparlarsın senin amacın sağlıklı beslenmek yediğin yağlı şekerli yada hazır paket ürünlerin bebeğinede faydası olmadığını düşünKuzum tebrikler güzel bir eksi görmüşsün bu hafta hak ettim ben bebiş de artıda bende yedim üzerine bir sürü şey olan oldu ipin ucunu çekmem lazım
Allah Anammmm eeeee bi yandan iş yapmaya çalışıyom bi yandan bebe ayağıma yapışıyo mutfakta Iyyyy ttühhhKiz yanlis tevafuku etiketliyon 2dir bizimkinin sonunda 55 var :)
Brokoli çorbayemekte ne var bugün çok yeme keserim seni bak kocam öğlen döner yemeye gidelim dedi ona bile hayır dedim gitmeyelim akşam fırında et yapicam ona kendime de mantar kavurucam etten de bir lokma alicam
Afiyet olsun kuzum brokoli çorbası güzel bişey mi yapsak yenir mi ahahaha yaaa fırında kuzu etiBrokoli çorba
1 tabak bulgur pilavı (dolu dolu değildi tabağım)
Salata
Fırında et mi![]()
İş yerinde içtim ben, kremalı idi.Afiyet olsun kuzum brokoli çorbası güzel bişey mi yapsak yenir mi ahahaha yaaa fırında kuzu eti
Tamam bakarız netten zor bişey değil yaİş yerinde içtim ben, kremalı idi.
Yapılışını bilmiyom. Ama güzeldi bitirdim hepsini..
Ben uğraşmam, anneme söylerim yaparTamam bakarız netten zor bişey değil ya
Ohhh ondan güzeli varmıııBen uğraşmam, anneme söylerim yapar![]()
Aynen ben çalışınca annem yapıyor yemekleri.Ohhh ondan güzeli varmııı![]()
Ay evet bu hafta yüzünden bana kızacak ben pakete giren şey olarak çikolata nadir olarak da çubuk kraker yerim bu hafta d ğünü partisi gezmeler yedim olan oldu tarttıda kocaman artı oldu bakalım dikkat ereceğim toplayacak mı vücutCanım böyle devam ederse bu sefer doktorunda afferin demiycek ama toparlarsın senin amacın sağlıklı beslenmek yediğin yağlı şekerli yada hazır paket ürünlerin bebeğinede faydası olmadığını düşün![]()
Canım görünüşte gayet iyisin ya onun rahatlığına var bence güzel fit hatunsun vesselamSelam canlar
Aslında daha büyük bir artidaydim bir kısmı gitti ama bu benim haftasonu iradesizligim yüzünden oldu.
Birde uzun süredir bu kilolardayım pek veremiyorum nedenini bilmiyorum ya bir direnç ya da psikolojik58 diye diye kendimi mi kasiyorum bilemedim...
sem35
Can misin ya minnoşCanım görünüşte gayet iyisin ya onun rahatlığına var bence güzel fit hatunsun vesselam